Konfirmation!

Hallå i stugan! Igår var det som sagt hemfärd från Göteborg och konfirmation för min lillasyster. (därav inget bloggande)
Som vanligt var det drygt att sitta i kyrkan i nästan två timmar, som det tog, men med god mat och trevligt folk efter blev det bra. Fick ju även träffa min älskling, som jag inte träffat på en evighet.

Just nu sitter jag bara här framför datorn. Ska jobba vid 3-tiden. Mina sommartider börjar idag. Usch jag vill verkligen inte. Självklart är det bra med jobb och jag vill ha pengarna, men jag vill ha sommarlov också. Mitt allra sista någonsin.
Aja, det är bara att bita ihop och se glad ut. Hejsvejs!


Hela konfirmations-gänget..


Älskling leker med Carl-Philip som absolut inte ville sitta still!

igår, idag, imorgon


Grillning hos Frida ...

Igår var också en toppen-dag. Lite halvslöa efter gårdagen men pallrade oss upp vid lunch tid, jag, Jonna och Daniel. Vi åkte in till stan och mötte upp Malin, lunchade, gick lite på stan och sådär. Sedan började Danne jobba och vi kom dit lite senare för Afterwork. Det var trevligt. Sedan vi 9-tiden, efter käk på Burgerking så bestämde vi oss för att åka hem och titta på film. Så vi åkte till affären och köpte snacks och läsk och hade mys vid tvn!

Idag åkte vi till affären, handlade frukost och grill-grejer till kvällen. Sedan gjorde vi vid oss, åkte en snabbis till ett köpcenter och handlade lite, b.l.a det sista till Jennys present sedan åkte vi vidare till deras kompis Frida, för grillning. Sjukt god mat och trevligt sällskap. Sedan skulle Danne jobba och de andra vidare på inflyttningsfest. Jag och syrran följde med dit en snabbis, men bestämde oss ganska snabbt för att åka hem och packa och titta på film istället. Så nu är allt färdig-packat och Jonna sover framför tv:n. Jag ska väcka henne nu så vi kan göra vid oss för sängdax, klockan började bli väldans mycket nu och vi ska köra redan klockan 6, nu på morgonen. Stackars brorsan som är hemma halv 6 från jobbet ;) Nej så det här får bli sista inlägget från Göteborg, godnatt!

Shopping shopping shopping!

Okej hörreni, nu när jag ändå sitter här framför datorn så kan jag passa på att visa er allt jag har köpt här i Göteborg. Känner att det blir ett mega-inlägg med bilder. Fast det blev inte så mycket köpt ändå, hade kunnat handla hur mycket som helst till, men det här fick det bli :



Kavaj från H&M


Randig tröja med djup ringning både fram och bak, också från H&M


Chinos från Monki


Vita tygskor från Stadium. Och vill ni veta det sjukaste? Jag har egentligen
storlek 35-36,  och det pinsammaste är att 34:orna passade, så de fick det bli. HAHA



STOR ring från Gina Tricot


Den absolut skönaste hoddiesen i världen, finns på Monki ..
Den myser jag i nu kan jag säg!



Blommig klänning från H&M. Fast jag ska inte ljuga, denna köpte
jag i Kristianstad innan jag och syrran åkte, hihi.


Flätat skärp från Monki

 
Chockrosa short, supersköna, har på mig de nu. Snyggast på gymmet lätt! ;)

Sen har vi ju även köpt present till våran lillasyster som ju tar konfirmationen imorgon. Jag har köpt en tröja åt min pojkvän o sådär.. Klänningen med rosetten också som jag visade i torsdags.Så det blev lite i alla fall. Har även kollat på´görsnygga guldiga tapeter som det ev. blir till mitt rum. Vi får se. Men jag är nöjd!

Sticky Fingers!

Men tjena tjena tjena gott folk! Har inte blivit så mycket bloggande nu, men det händer nya, spännande och oplanerade saker här hela tiden, så tid till att blogga har inre direkt funnits. Men jag kan börja med att berätta att utgången i torsdags på Stiky Fingers blev bra. Lite segt i början och ganska mycket "konstigt" folk, men vi kom igång, jag och syrran! ;)


 
Här satt Jonna och funderade och försökte rota fram något att ha på sig, samtidigt som vi
tittade lite halvt på Spanien-Ryssland matchen..


 
Bror in action.. Han gjorde ett inhopp bara, på Sticky Fingers då. Han jobbar egentligen på Nivå här i Götet..

                                   
                                     Och goda drinkar blev det också!


Dagens shoppingrunda.

Det har varit en lång och härlig dag i Götet. Vädret har dessvärre varit sämre, men det hindrade inte systrarna Persson från att gå på staden i hela SJU timmar! Här kommer lite pics från dagen:



Pigga och vakna, och i affärerna redan vid 10. Här ser ni syrran i H&M:s provrum!



Efter mycket letande efter ett lunch ställe med sallader osv, bestämde vi oss till slut för hederliga Donken ;)


Haha, där stod jag med nerdragna byxor när jag provade en klänning (som jag faktiskt köpte). Men jag orkade verkligen inte knyta upp min Converse än gång till, som jag redan hade gjort 54489594 (!) gånger :p


 
Det blev mat framför tv:n med bror och syster. Här ser ni även Jonnas numera chockrosa naglar!

Jag kommer även att fota det jag köpte idag, men det får jag göra lite senare!
Nu får vi väl sätta igång att göra vid oss lite inför kvällen. Jag står även inför ett stort val. Vad ska jag ha på mig?

The trip!

Heeeeeeeej :)

Allt bra med er? Här är det glassigt värre. Just nu sitter jag och syrran i brorsans lägenhet, han stack till jobbet för en stund sedan och Malin kommer väl snart hem från fotbollsträningen. Vi tittar just nu på lite tv och jag har precis målat syrrans naglar chockrosa! Dagen har annars bjudit på 7 timmars shopping (kan det bli bättre?), käk på Donken och massa annat. Ikväll blir det utgång. Danne har satt upp oss på VIP-listan. Grymt. Så det kommer bli kanon!

Lite bilder från resan igår:

   
Syrran körde medans jag läste nya numret av SOLO..


 
Här har vi precis kommit in i Göteborg, och självklart var jag tvungen att fota Balder..

 
Vi hamnade visst i fel fil och kom till självaste Liseberg, haha :p

Bilder från idag kommer senare! Tjingeling.

Götet, here I come!

         
Tänkte göra mitt sista inlägg innan jag åker nu! Ska kolla upp bussarna in till stan, packa det sista, göra vid mig lite och äta. Sedan åker jag. Ska möta upp min syster i stan då hon slutar jobba vid 6-tiden. Sedan brummar vi vidare till Götet! Jag tar med mig kameran i väskan så jag kan föreviga våra skojsigheter. Tar även med mig min kamera-sladd, ifall jag lånar brorsans dator och göra något inlägg. Annars kommer jag hem på söndag, då tar även min syster konfirmationen, så det kanske inte blir något bloggande då. På dagen i alla fall. Annars lägger jag upp bilder och så på måndag!

Ha en fortsatt fin vecka mina vänner, för det tänker jag ha! Hejdå skåne, hello Göteborg!

Rött ska det va!

                                   

Godmorgon, eller godmiddag kanske? Idag var jag uppe med tuppen (nästan iallafall!). Lite över åtta kommer min bror in med Carl-Philip som är på världens bus-humör. Men det gjorde inget, jag behöver komma upp lite tidigare nu, eftersom jag snart börjar jobba. Just nu håller jag på att packa lite smått. I en röd resväska. Mycket rött på sistone känner jag. Röd resväska, röda naglar, röda hörlurar. But who cares? Rött är fint! Går även och testar lite kläder, vet inte riktigt vad som får följa med, kan inte bestämma mig. Men min nya blommiga kjol är givetvis nerpackad. Den ska med! 

Men nu måste jag fortsätta packa, så det inte blir i sista minuten som vanligt. Later!

Mode för min sista tjuga ..


Sådär ja, då var vi hemma igen. Hämtade min lönelapp som hade kommit idag och självklart köpte jag Sofis Mode för min sista tjuga. Den ska jag lusläsa nu, sedan måste jag skriva en packningslista till i morgon. 

Red nails!

Hej hej hej! Tänkte visa er resultatet på mina naglar. Idag fick det blir rött. Fint tycker jag. Röd är en fin färg.
Så jag blev nöjd. Nu ska jag ner till affären. Hejsvejs!


 





tid redan idag!

Tjenixen!

Just nu sitter jag och häckar i min syrras lägenhet. Tog bussen från Karl-Henrik vid 12-tiden, sedan gick jag och beställde tid för att fixa utväxten på mina naglar. Och som tur var hade hon en tid redan idag klockan 4 :) Men syrran börjar jobba vid den tiden så vi tar väl bussen vid 3-tiden..

När jag kommer hem får jag väl börja skriva en packningslista till i morgon. Ska ju trots allt vara borta från onsdag till söndag ;) Men vi ska inte åka förrän 6-tiden i morgonkväll så jag fixar packningen då.


My nails



Hej. Har precis ätit mat och duschat och sådär. Nu ska jag alldeles strax hem till Karl-Henrik. 
I morgon ska han givetvis jobba, så i morgonförmiddag åker jag in till staden en runda.
Kolla om det eventuellt finns en tid för att göra vid mina naglar. Gjorde ju nagelförlängning med akryl innan skolavslutningen och min egna naglar har växt som tusan under så de måste göras vid nu. Hoppas hon har någon tid i morgon eller på onsdag-dag, för sedan åker vi ju till Göteborg!

Carl-Philip

Idag då. Har inte hänt så värst mycket. Bara varit hemma och tagit det lugnt. Busat lite med mina brorsbarn. Carl-Philip, den yngste, fick även bli motivet för paparazzi-Josefine ;)

Enjoy:










Shoppingen i onsdags.

Här kommer lite bilder på det jag shoppade i onsdags:

Väska från Vero Moda


Blommig kjol från Bik Bok ( favorit!)


Sjal från Vero Moda

Det blev även lite sminkgrejer så som en ny foundation, 
pensel till min ögonskugga och lite smått och gott!


Här kommer även bilder på min röda älsklingar som jag hämtade
ut på posten häromdagen. Love them!



Update, midsommar.

Midsommar är trevligt. Även denna blev kanon. Dock regnade det. Inget ovanligt på midsommar kanske. Men det blev bättre. Jag låter bilderna tala för sig själva:

  
När det blev uppehåll började killarna grilla. Vi tjejer höll till där inne och kokade
potatis och gjorde sallad.

  
Lusigt nog fick vi all mat färdig samtigt. God mat och många snapsvisor blev det.

   
Sedan började killarna fixa och klä midsommarstången. Efter det blev det
lek och många skratt.

    
Dans i mängder. Det var kul. Nattamat är även viktigt. Denna kvällen fick det
bli Elins överblivna korv(f)ar ;)

Tack för en superduper kväll mina vänner :)

Update

På kvällen laddade vi upp för fotbolls-fest hemma hos Maggan. En trevlig sådan. Match-tröjor på, målningar, gottis och gamla minnen. Mycket skratt också för den delen!

  
Jag och mamma laddade upp med snygga hattar innan hon skjutsade mig.
Sedan blev det målning som Emma och Maggan stod för.

  
Sedan gick vi tre mot affären, mötte upp Elin på vägen och efter vi hade handlat
kom även Nathalie. En stund efter matchen fick jag skjuts av Elin hem, som även
tog körkort samma dag.


Urkul kväll. Matchen gick dessvärre sämre. Trodde inte att de skulle förlora mot Ryssland, men ifall de skulle vunnit trodde jag att de dessvärre skulle få det tufft mot Holland. Men Ryssland slog ju ut Holland också, så vi kanske inte behöver skämmas trots allt? Eller jo, för Sverige var dåliga ändå ..

Update

I onsdags var jag som sagt med min bror Danne inne stan. Vi käkade lunch, träffade folk och strosade runder. Trevlig dag må jag säga. Jag fick även en del grejer med mig hem. Kommer bilder på det sen!

  
Danne bjöd mig på lunch, Darins fick det bli. Riktigt god sallad!

Min älskade sladd!

Tjena hejsan! Idag är jag så glad! Vet ni varför? För att jag har hittat min kamera-sladd! :D Åh herregud vad jag har letat efter den. Och det var rena turen i oturen att jag hittade den. Jag lånade nämligen Magnus kamera så jag åtminstone kunde ta kort på det jag inhandlade förra veckan. Och givetvis tog batterierna på den kameran slut så jag var tvungen att hämta laddaren som låg i kamera-kartongen. Och bara för att vara på den säkra sidan så tittade jag i alla små-kartonger som var i den stora. Och givetvis låg min älskade sladd där! Magnus hade lagt i fel sladd! Jag som just hade tappat hoppet om att jaga aldrig någonsin skulle hitta den igen. Så nu, äntligen, har jag fått den tillbaka :D

Så idag kommer ni få en bilduppdatering på de senaste dagarna!

:)

Hej mina vänner :) Uppdatering på de senaste dagarna. Midsommar var kanon. God mat/dricka, snapsvisor, dans, lekar, skratt och trevligt folk :) Igår vaknade jag upp hemma hos Elin. Vi chillade, tittade på film och sådär. Körde och tankade bilen (haha!) och hem till mig. Älskling kom. Sedan körde vi hem till Nichlas och tittade på fotboll, snackade, käkade gottis och hade allmänt trevligt! Idag åkte Henke ifrån mig tidigt för att hjälpa sin bror i hans hus. Sedan övningskörde jag med mamma till Degeberga och mötte killarna. Älskling, Nils, Nille och Victor. Sedan körde vi till Åhus och spelade mini-golf och åt glass! Så trevligt så. Mikaela tittade även förbi :) 


JAG HÅLLER PÅ ATT BLI HELT TOKIG, FÖR JAG HITTAR FORTFARANDE INTE MIN KAMERA-SLADD! DEN FINNS INTE NÅGONSTANS! :(:(

Midsommarafton!

Hej och glad midsommar på er alla! Vädret då .. inte så kul just nu, det regnar och är mulet. Men det skulle vara uppehåll ikväll har jag hört. Får hoppas på det bästa. Karl-Henrik sov här inatt, efterlängtat. Så honom har jag varit med en stund idag tills han åkte hem. Har hjälpt mamma med diverse saker sedan åkte vi till kyrkogården till mormors grav. Finns inga ord för den saknad jag känner. Nu har jag precis gjort min rom-sås. Ikväll ska jag nämligen äta lax och nypotatis. Åh så gott! Nu ska jag ut och fika lite med mamma, Magnus och morfar. Ha nu en underbar kväll allihopa, som jag inte kommer träffa! Och gå inte in allt för långt i dimman ;)

Torsdag.

Hej! Idag har det inte hänt så mycket, bara varit hemma och tagit det lugnt. Hämtade förresten mina nya hörlurar från Wesc på posten innan. Röda. I love them. Vädret är för tillfället fruktansvärt tråkigt. Kvavt har det varit hela dagen, men nu regnar det :( Bara det inte blir åska inatt. Jag hatar åska! Men som tur är kommer Karl-Henrik om en liten stund, så jag slipper sova ensam i alla fall.

 Imorgon vankas det midsommar. Hoppas det blir bättre väder. Men vad förväntar jag mig egentligen en midsommarafton? Jo regn. Men det kommer bli en bra midsommar med trevligt folk anyway. 


ps: NEJ JAG HAR FORTFARANDE INTE HITTAT MIN KAMERA-SLADD!!!!! :(:(:(:(

Buhuuu :(

Åh, jag blir tokig!!! :( Jag hittar fortfarande inte min kamera-sladd! Vart kan den va? Det måste vara någon som har "städat undan den" för den finns inte. Inläggen blir så tomma och nästan tråkiga om man inte har någon liten bild tycker jag. Var tusan är den? Snart ger jag upp och köper en ny! AHHHH!

01.17

Oj vad klockan har hunnit bli mycket! Hej förresten. Jag var väl inte ensam om att ha tittat på matchen ikväll så, vad tyckte ni? Pinsamt tycker jag. Vad höll Sverige på med egentligen? Det kan man undra. Men jag hade ändå en mycket trevlig kväll med tjejerna. Kvällen bjöd på godis, fotboll, snack, minnen och många skratt. Trevligt. En stund efter fotbollen skjutsade Elin mig hem som förövrigt klarade sitt körkort IDAG. (Eller igår blir det kanske nu). Grattis än en gång. Jag är inte aaaaalls avundsjuk, nej nej. Shit, nu måste jag sova. Godnatt!

Bra dag!

Blev en långdag trots allt inne i stan. Gick och käkade lunch med Danne, shoppade lite, träffade mamma, övningskörde hem. Och nu är jag äntligen hemma :) Ska byta om lite och så, sen bär det av till Maggan. Fotbolls-fest är det som gäller. Jag är riktigt laddad. Hoppas Sverige också är det. Nu gäller det. Ikväll ska vi vinna. Vi ska vidare så är det bara! (Ska fota allt jag köpte och försöka hitta min kamera-sladd så jag kan lägga in alla bilder. Men den är verkligen puts väck!)

Onsdag.

Hej! Syrran ringde vid 10-tiden och väckte mig. Pratade lite om vår Göteborgs-resa. Åh, det kommer bli så bra! Nu ska jag och Danne snart in till stan, måste hitta något att ha på mig till midsommar. Ses sen!

Wesc

Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och umgåtts med min bror. Fotboll blev det visst också. Träffade lite trevligt folk där. Fick även höra att det har startats ett damlag i handboll igen. I Tollarp. Linda vill att jag kommer och tränar imorgon. Kan säga att jag och Amanda är sjukt sugna att börja igen, hihi. Men vi får se hur det blir, jag får helt enkelt bestämma mig imorgon.

Har inte så lång tid kvar av min ledighet. Resten av denna veckan och nästa vecka, sen börjar jag jobba. Och dagarna fram tills dess är nästan alla uppbokade. Mycket roliga saker att se fram emot nu. Fotbollskväll hos Maggan, midsommarafton, planer med pojkvännen och nästa vecka åker jag och syrran till Göteborg!! Hur kul som helst :) Ska bo hos vår bror och hans tjej.. Det kommer bli shopping och ev. Liseberg och många andra roliga saker! Åh vad jag längtar.

Imorgon ska jag in till stan med Danne. Hoppas på att hitta något att ha på mig till midsommar och så. Nog om det, nu måste jag hoppa i säng. John Blund kallar! Godnatt.

Måste bara berätta att jag beställde dessa skönheterna idag:



Godnatt igen!

Heja heja!

Sov hos Karl-Henrik inatt. Åkte bil in till stan imorse, gjorde ett ärende på banken, sedan åkte jag buss hem. Mötte upp min bror, åkte och köpte en blomma som han skulle sätta på mormors grav sedan cyklade vi hem. Nu ligger vi i soffan och slappar. Vädret, allamänt trist. Ena stunden sol och blåst, sedan ösregnar det! Vart tog det fina sommarvädret vägen?

(dessutom hittar jag inte min kamerasladd så jag kan inte lägga upp några bilder!!)

Imorgon blir det fotbolls-fest hos Maggan med tjejerna. Då gäller det. Sverige-Ryssland. Vi ska vidare, så är det bara. Heja Sverige! 

Födelsedag!


Idag fyller som sagt min pojkvän 18 år. Grattis till honom! Dagen till ära klarade han även sin uppskrivning idag. Åh, vad glad jag är för hans skull. Grattis grattis grattis!

Tiden på  jobbet idag har gått långsamt känns det som. Kan bero på att jag vad där redan vid halv 8 och gick hem en stund över 3 kanske. Men jag har hunnit få lite andra grejer fixade också, såsom min lön, bytt några tider och sådär. 

Om en stund kommer mamma hem, även min bror. Han kom aldrig igår, utan kommer idag istället. Ska väl laga lite mat och sådär, sedan ska jag åka hem till Karl-Henrik och pussa på honom för att han är så duktig och för att han fyller år!

(Köpte även nya numret av Sofis Mode på jobbet, så den ska jag lusläsa nu!)

Godkväll och godnatt!

Godkväll! Jobbet gick bra. Trodde ju dock att jag skulle få vara ledig hela nästa vecka, men självklart frågade de om jag kunde jobba 8-15 i morgon. Javisst. Hej och hå! I morgon är det inte heller vilken dag som helst. Min älskling fyller nämligen hela 18 år i morgon. Så honom ska jag träffa efter jobbet. Godnatt!

Min käre bror.

Nu har jag och syrran nästan precis kommit hem från farfar. Kul att få träffa honom. Nu ska jag alldeles strax ner och jobba. Så drygt att jobba ända till tio på kvällen. Men hinner ju aldrig göra något efter jobbet. Men efter ikväll har jag en hel veckas ledighet att se fram emot! Ikväll får jag förhoppningsvis också träffa min andre bror som är nere från Göteborg när jag kommer hem :) Så vi hörs efter jobbet hörreni!

Godnatt!

Mycket att göra idag på jobbet, särskilt när det är något som strular, som vanligt. Fast jag måste erkänna att när matchen gick, Sverige -Spanien, då var de flesta hemma :p Även om de nu förlorade så hade jag velat vara bänkad framför tv:n och hejat! Men jag fick nöja mig med de första 20 minuterna, då jag hade lunch, och mål-uppdateringar i form av sms av min snälla pojkvän.

Ser nu att klockan börjar blir ganska mycket, men känner mig inte så värst trött. Bäst att gå och lägga sig ändå. Ska och hälsa på farfar med syrran i morgonförmiddag, sen blir det jobb, 15-22 i morgon också. Tjiiihoo!

Teori


Hej på er! 
Åkte på fotbollen igår, kollade väl ca 40 min, sen blev min älskling skadad :( Han blev trampad på foten så han stukade den riktigt mycket. Men han överlevde i alla fall och följde med mig hem :) Slappade framför tv:n. Fotboll, film, godis och mys blev det. Just nu ligger vi i min säng, pluggar lite teori till körkortet. Och busar med Englisen. Om en stund ska jag ner och jobba, 15-22. Buuu.

Just nu.


Hej hej hej!
Åkte hem till Karl-Henrik igårkväll, det var efterlängtat! Fast i daglig ordning skulle han ju upp och jobba idag igen. Så nu är jag hemma, kom hem för en stund sen. Gör inte så mycket just nu, ska väl påbörja att packa upp alla mina saker som står i väskor på mitt golv. Ikväll kanske vi ska kolla på match, älskling spelar. Får se hur det blir. Later!




Torsdag.

Hej på er

Idag har det inte hänt så mycket. Min pojkvän jobbar ju som vanligt så honom får jag ju inte träffa. Jag och broren min har kollat på en film, en bra film. Rush hour 3. Nu har vi precis varit och mött Engla, Carl-Philip och Sofia som har varit inne i stan en runda. Och vad hoppar ut ur bussen om inte en liten söt fotbollsflicka. Nu laddar även Englisen inför lördag. 
Heja Sverige!




Pepparkakor :)

Welcome home säger jag till två pepparkakor. Alltså mamma och Mange då .. Kom hem halv 8 ikväll. Då bjöd vi de på vanlig hederlig husmanskost, potatismos och köttbullar ;) Sedan öppnade mamma en hel väska med hur mycket saker som helst som de hade inhandlat till oss alla. Här ser ni sötaste Engla med sin nya hello kitty-klänning och klackskor. Äntligen har hon fått ett par klackskor. Lagom mallig nu, hihi.


Jag fick ett par flippisar, shorts och t-shirt, sedan fick jag en jättefin väska o strumpor (äkta!) från Converse och ett träningslinne från Adidas (också äkta!). Bilder på de andra sakerna kommer senare.

    


"NU ÄR DET FOTBOLLSFEST!"

Om gårdagen. Åkte som sagt hem till Elin för en EM-kväll. Sverige-tröjan på. Resten av tjejerna kom. Målade oss gul & blå. Viktigt! Gick till affären och köpte en massa godsaker. Hem och laddade upp i soffan. Nästan ingen som trodde att Sverige skulle vinna. JAG TRODDE PÅ DEM! Vi kom fram till att det handlar bara om rätt inställning, haha. Och självklart, 2-0, Sverige står som vinnare! 

Jag fotar tjejerna på väg till affären, i våra grymma outfits ..

Rolig kväll tjejer, tack för det! Fler "lagfoto" på oss kommer senare när jag har fått de ;)

Regn och rusk!

Hej hej. Igår vaknade man upp i storm och moln. Och idag? Det här:


Regn och rusk! Tråkigt men sant. Får väl bli en mysdag inne idag då (med mig själv antar jag eftersom jag är själv hemma). Får se om kanske Emma kommer inom här lite senare? I kväll ska jag i alla fall till vången, mamma och Magnus kommer hem från Thailand ikväll ju (trevligt välkomnande väder) och pappa och Cissi åker till Prag i morgon. Hej och hå! Så idag blir det alltså flytt till mamma.

Avslutning / studenter, i bilder.

Här kommer en liten uppdatering från avslutnings- och studentdagen.

Efter vår lilla champang-frukost, åkte vi taxi in till stan med Therese pappa. Efter det var det våran avslutning som gällde. Dans, musik, roliga tal. Och ett stort plus i kanten är ju att våra avslutningar hålls på självaste Kristianstads-teatern.

    
Dans & sång för hela slanten .. Nästa bild visar alla duktiga som medverkade.                                                                                    
Efter vår avslutning och en liten tripp på stan, åkte jag vidare ut till Wendes-skolan, för att se släkt och kompisar springa ut. 

   
Min kusin Philip på första bilden och på andra bilden är det Victor :)

                
 Vi gratulerade även min nästkusin, också en Victor ;)
                              
                                                 
Efter det åkte vi hem till Tollarp för att fira min kusin. God mat, trevligt folk och en herrans massa bus!

     
Philip anlände i en snygg amerikanare. Engla (brorsdotter) och Ellen (kusin) var glada :)

     
Carl-Philip (brors-son) brydde sig inte så mycket utan tyckte mest det var roligt att leka med Marwin och hans hundleksaker. Sötaste.


Efter några timmar blev jag skjutsad till Degeberga av min syster och hennes kille. Där mötte jag upp min älskade pojkvän och lite kompisar. Sedan vandrade vi upp till Cilla och Davids studentfest. Var där en stund sedan gick vi vidare hem till Victor.

       
 Victor rökte sin cigarr som han fick av mig. Här tillsammans med hans morfar. Den blev omtyckt, men frågan är om Victor tyckte det var så gott i början? Haha.

Tack alla som gjorde denna dagen till en supertrevlig och rolig dag :D

Är det tacken?

Okej, såhär såg det ut när jag tittade ut genom fönstret. Det blåser som tusan! Det är moln. Suck. Är det tacken för att jag jobbar alla andra dagar då det är 30 grader och stranden-väder? Antar det. Magen är bra idag i alla fall. Vilken lättnad. Hatar att ha ont i magen, när man liksom inte vet vad som är felet egentligen. 

Idag hade jag tänkt att städa lite på mitt rum, packa (för jag åker till mamma imorgon som även kommer hem från en 2-veckors semester i Thailand) och förhoppningsvis läsa lite på mitt körkort. Ikväll är det ju EM-match, Sverige-Grekland. Och den ska ses hemma hos Elin med tjejerna. Snacks och läsk blir det också. Godmorgon!

Jag lider!

Hej och förlåt. Lovade att uppdatera bloggen igår, men så blev det inte. Vaknade tidigt på morgonen och mådde illa något fruktansvärt. Började skaka. Kunde inte äta. Läskigt. Skulle jobba mellan 7.30 o 15.00. Trodde aldrig jag skulle klara det. Nätt och jämnt tog jag mig igenom det. Blev bjuden på mat efter, på vången av min bror och hans familj. Fick VÄRLDENS magknip, knappt så jag stod ut. Hade det hela kvällen, i omgångar. :( Hoppades på att jag skulle vakna utan idag. Knipen har försvunnit, men jag har haft ont i magen hela dagen ändå .. Jobbigt! :(

Emma har i alla fall varit här en stund idag och livat upp stämningen lite. Solat, snackat, handlat och haft det allmänt slappt. Fast har fortfarande ont, och hon har åkt hem. Äta. Kanske ska ses ikväll igen ..

Goodnight!



sakta men säkert kommer bilderna upp. Kommer fler bilder från avslutning / studenterna i morgon. Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig, upp med tuppen i morgon. Gäsp. Godnatt på er!

Champang-frukost!

Sitter här och försöker uppdatera om vad som hänt de senaste dagarna, mest i bilder. Men herregud vad segt det är att ladda upp bilderna. Har fått upp några och funkar inte de andra så får ni nöja er med några få så länge ..

Innan avslutningen i torsdags, hade jag, Paulina, Mikaela och Therese, vår årliga egna lilla "champange-frukost" hemma hos Therese. Gick upp ca kvart i sju efter en dels snozande, och satt redo och klara vid frukostbordet ungefär halv 8.


Paulina klar ..



Mikaela klar ..



Therese klar ..


Då var det dags.. 

Jordgubbar, frukost, champang, sång. Åh så bra!



Here we go ..


Hej på oss :D


Kanon-start på dagen :D

Fotbolls-dag!

Idag har varit en strålande dag. Otroligt varmt! Började med att jag och Karl-Henrik åkte till Degeberga för att han skulle träna fotboll. Efter det åkte vi hem till honom en runda för att sedan vidare till nästa fotboll. Denna gången var det match. Karl-Henriks lillebror spelade. 7-0 till dem för den delen. Bra där! Sedan bar det av hem till Karl-Henrik igen, vilade lite, åt grillat innan det var dags för nästa fotboll. Denna gången på tv. Första EM-matchen. Inte så spännande, men ändå. Efter det kom Nils och Victor upp i backarna, badtajm. Dock inte för mig, hade inga badkläder med mig. Men det såg ändå inte så varmt ut när pojkarna badade.

Kvällsolen var framme ..



Tror de letar efter kräftor .. ?



Plask o bad ..



Karl-Henrik lyckades fånga en lite kräfta till slut ;)


Nu är jag hemma igen, jobb i morgon. Tidigt. 7.30 - 15 .. Snark!


3/6

Hej hej hej och lite mer hej! Har verkligen inte varit inne på datan på evigheter. Det har hänt väldigt mycket roliga saker på sistone så jag får väl skylla på det för min extremt dåliga uppdatering.

I tisdags var en väldigt händelserik dag, för att börja någonstans. Dagen började med skola. På Mats danslektion hade vi avslutningsfika. Alla tog med sig någon slags fika att bjuda på, även kallat knytkalas. Jag bjöd på glass. Min favvis. 


Dans-tjejerna och Matsiii :)

Efter fikan gick vi upp på stan för att kolla på 3:ornas karneval. Utklädning, skrik och skratt :)





Efter karnevalen, blev det chill på stan med vänner. Gick till parken och tittade lite på genrepet inför kvällens allsång. Gick och köpte mat / fika till allsången. Sen var det dags. Och såhär snygga var gänget :D :


Emmies, jag, Elin, Paulina, Bettan och Mik ..

HELBRA kväll. Och dag för den delen. 

Herregud!

Herregud, har inte varit inne på datan på evigheter. Men oj vad mycket som hänt nu på sistone. Kommer upp massor av bilder sen och uppdatering :):) 

RSS 2.0