Aj min kropp!

Hej :)

Allt bra med er? Själv är jag förkyld och har typ ont i hela kroppen. Mest träningsverk skulle jag tro. Vi har ju så mycket dans nu innan vår föreställning v.11 .. Shit hur ska det här gå? Kommer vi någonsin bli klara?
Slutade 13.20 idag. Skööönt. Så borde det vara varje dag.. Tillhör ju inte direkt min vardag!

Sitter här och gör typ ingenting just nu. Eller jo, väntar på Karl-Henrik. Har inte kunnat träffas på hela veckan så det ska bli skönt att äntligen få träffa honom idag :)

Längtar som tusan till imorgon också, tjihooo! Men det är bara det att jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig!!
Får väl åka in till stan imorgon och se om jag hittar något ..

Ciao!

JAG SKA DIT!

Godmorgon :)

Kom till skolan tidigt idag. Ca 07.35 .. Åkte med pappa och han var tvungen att vara lite tidigare på jobbet idag, så att så fick det bli! Börjar inte förrän halv 9, så här sitter jag.

Ikväll vet jag inte helt säkert vad som händer. Det är planerat att jag ska träffa Karl-Henrik, men eftersom han mådde dåligt igår så får vi se hur det blir. Vet inte om han är på jobbet idag heller, eller om han stannade hemma. Han svarar inte när jag ringer så jag antar att han ligger hemma och sover.

Imorgon är det lördag, vilket innebär att det är MELODIFESTIVALEN i Karlskrona och JAG ska dit!! ( eller jag och min storasyster rättare sagt ). Jag längtar skitmycket, det kommer bli superkul :)
Bilder från det kommer sen, om jag lyckas få några bra ;)

Nej, nu ska jag gå och lämna min väska och sedan knalla bort till H-huset där vi ska ha engelska.

Ha en bra dag :)

Dans, dans och åter dans!

Denna dagen har varit riktigt jobbig faktiskt.. Hade dans imorse, körde igenom Boels dans några gånger sedan var det dags för eget arbete. Vi 10 när lektionen var slut hade jag och Paulina bokat upp oss i danssalen. Försökte komma på steg till våra danser. Gick väl sådär.. kom på lite iaf :) Vi hade salen till halv 12, sedan gick vi och käkade. Klockan 1 var det dags för filosofi. Behöver jag förklara mer än att jag slumrade till ett par gånger? Eftersom den lektionen varar i typ 3 timmar så hann vi ändå med ganska mycket. Jag och Paulina tjuvade lite av tiden till att skriva lite till dansföreställningen och skrev ihop några steg som kanske kan vara användbara..

Ska kolla igenom lite av stegen som jag skrev ner innan och kolla i fall det passar till musiken osv.

hejsvejs :)

Blodsbröder

Godmorgon :)

Igår var vi ju som sagt på teatern för att titta på en musikal : Blodsbröder med Regina Lund. Kan verkligen rekommendera den för den var verkligen sjuuukt bra. Jag skulle lätt kunna se den igen :)
Efter föreställningen kom Jonna och hämtade mig, sov sedan hos henne. Skönt att slippa gå upp så tidigt idag.
Tog bussen vid halv 8 ungefär och nu sitter jag här och väntar på att vi ska börja. Dörrarna till danssalen öppnar inte förrän kvart i 8, det var egentligen därför jag satte mig här inne i bibblan. Men nu ser jag att tiden har runnit iväg och det är time to go.

Ha en bra dag allihopa. Puss på er! :)

Attitydundersökning 2008

Dagen har börjat med engelska, men när vi kom in i klassrummet berättade vår lärare att vi skulle göra en undersökningsenkät i datorsalen. Så här sitter jag.

Hade ont i huvudet igårkväll, tog huvudvärkstablett så det släppte, men märker nu att den börjar komma tillbaka :( är smått förkyld med! Får verkligen inte bli sjuk nu ..

kommer jag att överleva?

Godmorgon :) 

Ställde klockan på halv 6 imorse, men snosade till kvart i. Har klätt på mig och sådär och ska snart packa och äta frukost. Denna dagen dödar! Jag har lektion konstant mellan 8 och 5. Efter det måste vi gå och köpa något att äta. Sedan ska vi på en dansföreställning på teatern med skolan klockan 7 ikväll som varar i 3 timmar, alltså är den inte slut förrän 10!! Som tur är får jag sova hos min snälla storasyster som bor i stan .. Usch ja. Nej nog med klagandet. Måste gå nu. Hoppas ni får en bättre och lugnare dag än mig! Puss ♥

slut

Gynning är slut. Lika bra som alltid :) Nu, gå och borsta tänderna, ringa Karl-Henrik och hoppa i säng! Godnatt:)

Dagens:

Tänkte slänga in en dagens outfit också, innan jag ska gå och plugga lite ..
image161
  

T-shirt - Weekday 
Blåa byxor - Monki
Kofta - Vila
Halsband - Present
Armband - Present ( Guldfynd )
Skor - Weekday

Nej, nu ska jag faktiskt stänga av datorn så jag får lite läxa gjord innan maten ..
Ikväll blir det självklart att sitta bänkad framför tv:n vid 9 då det är dags för ännu ett avsnitt av "I huvudet på Gynning" :)

Ha en bra kväll allihopa! :)

overkligt!

Hej :)

Andra dagen i skolan. 2 lektioner, ganska skönt må jag säga. Fast efter skolan blev det en hel del dansande..

Okej, nu kan jag faktiskt avslöja den saken som jag inte kunde berätta igår. Eftersom S berättade det för hela klassen idag så är det inte längre någon topphemlighet. En av danstjejerna i min klass, har blivit mamma! Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant, det är så overkligt på något sätt. Speciellt att hon har gått i 8 månader utan att ens veta att hon varit gravid! Hur overkligt som helst. Men än en gång, grattis till världens sötaste lilla pojke :):)

           image159

Hatar måsten!

Har hittat ett par ljusa jeans på Vero Moda som jag ska köpa imorgon. Hittar dock inte de på deras hemsida så jag kan inte visa hur de ser ut. Får väl lägga upp en bild på de imorgon istället :)

Usch, borde inte sitta här. Borde istället läsa lite i min bok! Men ack så tråkigt det är att läsa..

Nej, nu ska jag gå och duscha. Får se om jag även gör mig en ansiktsmask ikväll. Sen MÅSTE jag läsa!

Skola igen.

Hej :)

Första dagen i skolan efter lovet idag. Ganska drygt om jag får säga min mening, jag hade gärna haft lov några veckor till ;) Hade kulturhistoria, matte och dans men gick ändå till kvart över 4. Dansen var ändå inte som vanlig lektion, fick reda på en helt sjuk sak.. Kan tyvärr inte avslöja vad det är ännu eftersom inte alla vet om det än. Sjukt iaf!

Ska käka nu, hörs sen! Pusss

Mask.

Jag och älskling har precis gjort ansiktsmask ( sån som stelnar :p ). Superskönt!
Nu blir det film sedan läggdax :)

Imorgon är det skola igen, fuck that!!!!

Godnatt :)


Sammanfattning av helgen

Hej :) 
I fredags kom Karl-Henrik till mig efter att han slutat jobba. Satt hemma och spela kort och tog det lungt. Sedan stack vi ner till bowlinghallen med lillasyster och spelade vid 8 :)
image155
Igår åkte vi hem till Victor på kvällen, sen kom det lite folk dit. Spelade spel, snackade och hade trevligt :)
Sen kom pappa och hämtade oss och när vi kom hem började vi titta på "I´m legend" .. Men eftersom Henke somnade så ville inte jag heller titta klart på den :p

Idag gjorde vi frukost på sängen och tittade klart på filmen. Annorlunda film, men den var inte dålig.
Efter det gick vi ut och gick en runda. Gick upp till Stackedala / Klintabäcken. Hur mysigt och skönt som helst :)
image156
image157
image158
När vi kom hem så lagade vi mat åt hela familjen.
Och nu sitter vi och försöker göra våra läxor, men det går inte så bra :p

Nej nu ska jag gå och fika ;) puss

Tidig morgon!

God morgon :)

Igår när Karl-Henrik kom till mig så ville han att jag skulle följa med honom hem. Men jag hade ingen skjuts hem så det gick inte.. men så började Henke snacka med sin mamma och så var det löst. Jag åkte med han hem och sov där!

Men det innebar också att jag fick gå upp kvart över 6 imorse. Gäsp. Åkte med Ingela ( som skulle på sportlovscupen med alla småttingar ;) till Tollarp. Gick och la mig en och enhalv timme till och nu håller jag på att göra vid mig. Ska som sagt ner och jobba!

puss så länge! :)

Jobb

Min morbror ringde innan ikväll och undrade om jag kunde jobba imorgon. Fast ist för att sitta i kassan behövde han hjälp med att dela ut mat till kunderna (ni vet så som de brukar göra i affärerna ibland). Och att säga nej är ju som att säga nej till pengar.. Så imorgon blir det jobb mellan 10.45 - 18.00 ..

Nu sitter jag och väntar på att min kära pojkvän ska titta inom. De skulle hämta hans lillebror i byn så då passar han på att följa med och komma inom till mig en runda :)

pusss ♥

Busdag!

image152
Idag har det varit en riktig busdag. Har bara lekt en massa hela dagen med världens sötaste brorsbarn! :)

Efter ett tag ville Engla spela skippbo med mig, men vi började bygga torn av korten i stället :p Och till sist klarade jag att bygga ett torn med 5 underst! ;)

image153
lite impade väl .. ;)

Men jag ville ha större utmaning så jag testade med 7 underst.
Efter att jag börjat om ett X antal gånger, och var så nära, rasade det igen!! Då tog mitt tålamod slut.. Så då gick jag och lekte med Carl-Philip medans Sofia och Lina fixade käk :)

image154

Bowling!

image150
image151

Idag vaknade jag tidigt av att alla i huset hade gått upp jättetidigt. 
Jag och brorsdotter Engla bestämde oss iaf för att cykla ner till bowlinghallen och spela lite. Så söt var hon :)

Annars vet jag inte vad som händer idag. Är lite smått confused just nu .. Ska ev till mormor en runda. Sen vill jag till Karl-Henrik ikväll men jag vet varken hur jag ska komma dit idag eller komma hem imorgonbitti. Får se hur det blir ..

Finally!

Hej igen:)

Efter många om och men körde vi äntligen från stan vid halv 7-tiden. Tittade lite på tv med mamma och lillasyster när jag kom hem ..
Sen kom broder och gänget :) Och nu har typ alla gått och lagt sig, funderar också på att göra det nu faktiskt.

Säger som Emma.. Kunde vara kul att veta vilka ni är som läser min blogg. Är väl trots allt 16 st i genomsnitt som läser den varje dag;) Skriv en kommentar vem du är, om du tittat förbi! :p

Puss & Godnatt!

Ps: Kom på att jag inte har lagt upp bilder än på det jag handlade i Malmö. Men jag har inte hunnit fota allt.. Men det kommer väl så småningom ;)

SKIT!

Var i skolan, danssalen, från 1 till halv 3 idag. Hur det gick? SKIT rent ut sagt. Jag kommer aldrig bli klar med min dans känns det som :( Hjälp!

Åkte iaf till systeryster efter att jag var i skolan. Sitter här nu .. har käkat lite o så. Ska snart åka med Johan till Tollarp. Ikväll kommer storebror med fru o barn :) De ska snart flytta till Norrland!! Kommer fan inte träffa de alls mycket sen eftersom det är så långt iväg. Det är typ lika långt som att åka till Italien! Tråkigt :( Menmen, de har iaf köpt ett jättesött hus där :)

Nej nu vill jag hem. JOHAAAAAN HO HO!?

Fått allt om bakfoten!

Igår var jag helt säker på att jag och Paulina skulle in till skolan idag, till danssalen, och öva och komma på steg till våra danser. Jag var helt säker på att vi hade bokat salen idag mellan 1 & 4. Smsade Paulina som sa att det inte alls var idag utan imorgon ist. Jag snackade med Therese som ringde vidare till R som var i danssalen. Hon kollade upp det och mycket riktigt var det idag vi hade bokat den. Jag ringde upp Paulina och sa att det var idag, fast nu kunde hon inte idag. Så antagligen får jag åka in där själv och öva min dans. Tror dock inte jag stannar i 3 timmar. Men jag får se hur jag gör.. Usch vad allt blev klöddigt nu!

Gynning och Emma såklart!

image149

Nu ska jag och Emma titta på "I huvudet på Gynning", det går inte att missa! 

pusss

Gummanh-dag!

image146

Guud, mitt rum har nog inte varit så välstädat på år och dar som det blev idag efter att jag städat det :)
Efter att Emma var och klippte sig ( klippte lugg, fiiint ) kom hon gåendes till mig. Vi käkade lite mackor och jag packade lite. Efter det promenerade vi med en fullpackad cykel till byn, där vi gick inom ICA för att handla till middagen som vi skulle laga! 
Blev nachochips med tacoköttfärs och riven ost på ( som vi sedan värmde i ugnen ) och sallad och dipsås till. Mycket gott! :)
image147
image148

Nu sitter vi och nördar framför varsin dator, ska bänka oss framför gynning sen vid 9. Detta är en bra gummanh-dag/kväll !! :):)

Hejhopp!

Hej :)

Igår var jag och Emma (Jonna kom också sen) som sagt i Malmö. Blev otroliga fynd, ex ett par byxor för 20 spänn. Som hittat! :p
( Bilder på inköpen kommer sen ).
Efter Malmö, ringde jag taxi ( Victor ;) som körde mig till Karl-Henrik. Sov där inatt:) Hinner ju inte träffa han så mycket eftersom han jobbar. Sedan kom morfar och hämtade mig imorse. Och nu sitter jag här. Håller på att städa mitt rum! SUCK.

Ikväll ska jag träffa Emma, blir mys framför gynning med popcorn ;)

hej så länge!

Emmsipemmsi :)

Pratade nyss med Emma i telefon och vi bestämde oss för en liten tripp till Malmö i morgon :)
Har presentkort sen jag fyllde år på Monki och H&M, så det är väl där jag får hålla mig imorrn ;) Varför kan inte jag få vara rik? Typ vinna en miljard på lotto eller nåt :p

( Ska tänka på dig hela dagen imorrn älskling när du tvingas jobba när vi andra är lediga :/ )

Aja, börjar faktiskt bli ganska trött nu så jag hade tänkt att gå och lägga mig strax. 
Bloggar mer i morgon! Puss & godnatt :)

Förtrollande underbar helg :)

Oj, har knappt bloggat i helgen.. Men det har hänt så mycket annat, så jag har inte "hunnit"! 

I fredags var jag borta hos mormor & morfar (med delar från släkten o familjen) och fikade lite och spelade kort :)
Sen på kvällen kom Emma hem till mig på lite mys med film och popcorn ;)

Igår åkte jag som sagt in till staden och mötte Karl-Henrik. Gick och käkade först och kollade sedan runder på lite kläder till honom. Blev många fina inköp :) Efter det gick vi och fikade och sedan kollade vi på bio, Förtrollad. Helt okej, typisk Disney-film ;) Tog bussen hem vid 6, käkade god tacos med storasyster och sedan var melodifestivalen som gällde :)

              image145

Idag har jag och Karl-Henrik bara slappat.. Det har varit så skönt. Men nu har han åkt hem och jag saknar honom redan :( Men det har varit en underbar helg med min älskling :)<3


Sorry.

Sorry, har inte skrivit så mycket på några dagar, men det beror på att vårt internet slutade funka. Men nu funkar det igen :)

Jag ska in till stan om en liten stund, ska träffa älskling där så ska vi gå lite på stan och sedan titta på bio :)

puss

Skolan.

Sådär ja, då var det fredag igen och sista dagen innan sportlovet. Åh, gud vad härligt. Jag älskar lov :p
Slutar redan 13.20 idag. Ska hem direkt, ladda min mobil för den är helt död.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske ska hjälpa Henkes bror och hans flickvän att flytta, om det inte blir imorgon. Får se ..

Skriver mer sen när jag kommer hem :) pussss ♥

Alla hjärtans dag :)

image144
Imorgon är det som sagt alla ♥ dag. Ska hem till Karl-Henrik efter skolan :) 
Ska försöka hinna med att köpa något till honom innan på dagen. Hm, vet bara inte vad..
Vad skulle ni vilja ha på alla hjärtans dag? 

Musikkonsert + dansföreställning

Hade engelska första lektionen. Efter det skulle vi haft scenografi, men istället för att ha det så fick vi gå och kolla på när musik-eleverna hade Es-konsert. Jätteduktiga var de :) 

  
es-konsert

Hade sedan matte, och till sist dans. Efter skolan gick jag, Mik, Paulina och Tess och käkade bakad potatis för vi skulle gå och se en dansföreställning kl.7 så vi hade inte hunnit hem emellan. Och vad tyckte jag om den?
Den var väl helt okej, inte dålig. Men den var sjukt annorluna. Paradise med Skånes dansteater var det!

image143
Kristianstads teatern

Josefine idag:

image138
    
Grå stickad tröja - Vero Moda
Silvriga skor - Scorett
Skinnjacka - Vila
Brun väska - Wedins

Morgondagen.

Imorgon blir det en långdag i skolan. Börjar 8.10 och slutar 17.00 (det borde vara förbjudet!!!).
Efter skolan ska jag, Mik, Paulina och Tess fördriva tiden, gå och käka och lite så, tills klockan 19 då vi ska se en dansföreställning med skolan på teatern.

Ska titta klart på Gynning nu, sen blir det dusch och sedan sängen. Sov gott :)

Nu nu nu!

image136
Tittar på "I huvudet på Gynning" nu. Ett måste. Verkligen. Det/hon är sjuuukt bra! 

igår & idag

Tog bussen in till stan från Paulina, bytte sedan och tog bussen hem. Var hemma ungefär vid 5 idag :)
Städade lite på mitt rum (vilket verkligen behövdes!). Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag ..

(Innan bussresan till Paulina)
            
Innejacka och Jeans - H&M
Mössa - Wedins

Movie

hej:)

Igår tittade vi på Boogeyman 2, vi har redan sett ettan tillsammans. Sjukt läskiga :p Efter det kollade vi på Hipp Hipp tills vi typ somnade :p

Vaknade ganska tidigt idag, har tittat på Hitman som var ganska bra faktiskt. Vet inte riktigt vad som händer annars idag, får se ..

hej så länge!

KARTA!

image133

Tog bussen in till stan och bytte sedan buss, vidare till Åhus. Skulle möta upp Paulina vid Sånnahallen eftersom hon var och tränade barnen där. Fick en underbart fin karta av henne som jag la in på mobilen så jag skulle hitta. Dock så fattade jag inte så mycket av den utan pratade ist med min kära pojkvän som ledde mig dit. Det var bara det att efter vi hade lagt på och jag ringde till Paulina och sa att jag var framme så var det givetvis fel skola, haha :D
Så jag pratade med henne hela vägen ända tills jag kom fram :p Vi åkte och köpte godis och nu sitter jag äntligen här hemma hos henne och snart ska vi titta på skräckfilm! :)

Puss & Godnatt!

Idag..

image131
Stickad tröja - Vero Moda i Danmark
Jeans - H&M
Halsband - Ur&Penn
Armband - Guldfynd

Åkte med pappa imorse till skolan, började kvart i 10. Hade bara 2 lektioner idag så det var skönt :)
Efter skolan träffade jag min pojkvän och Robin så gick vi och fikade på Darins, därefter fick jag skjuts av Victor och de andra pojkarna hem :)

Nu hade jag tänkt gå bort till mormor och morfar en runda. Sen blir det hem och packa för jag ska till Paulina ikväll och sova där. För vi är lediga imorgon :)

Puss så länge! :)


Myskväll!

Nu är Karl-Henrik här. Sitter och kollar på hockeyn Swe-Fin som är slut om ca 3 min. Efter det ska vi vandra ner till affären och köpa något gott sedan slänga oss i sängen och titta på en film :) 


(alltid seriös ;)

Puss:)

Överraskning=islandshästar!

image128
Dagen började med att jag träffade Therese, Mikaela och Paulina inne i Kristianstad vid 9-tiden. Jag hade ju såklart ingen aning om vad vi skulle göra. Eftersom jag hade blivit tillsagd att inte äta frukost innan så gick vi och åt en frukostbufé på Fantasi :) 
    
Efter ca en timme kom Paulinas mamma och hämtade oss. Eftersom jag inte visste vart vi skulle eller vad vi skulle göra satt de och skrämde mig med en massa saker och ledde mig på villospår ;)
När vi kom fram höll de för mina ögon så jag inte skulle se. Sedan fick jag titta! Vi skulle rida på islandshästar.. (Jag och Mikaela var ganska nervösa i början eftersom vi ridit typ en gång innan, när vi var små). Vi började med att rykta de lite sedan var det bara att hoppa på. Åh, det var perfekt väder för en sån här utflykt. Det var helt underbart härligt att rida ut där i skogen med solen i ansiktet lite då och då. Tack för en helt underbar dag tjejer, ni är så braaaaaaa:)

     

Time to bed.

Sitter framför tv:n med datorn i knät. Börjar bli trött nu, så jag ska strax gå och lägga mig så jag orkar med morgondagens bravader ;) Godnatt:)

ikväll och morgondagen

Den här lördagen och min födelsedag börjar gå mot sitt slut. Men det har varit en underbar dag trots att jag har jobbat.
Jag jobbade tillsammans med min storasyster och Tobbe, för den ordinarie personalen är på firmafest så den unga generationen har fått hålla ställningarna i affären ;) Men det gick bra!

I morgon ska jag träffa Paulina, Mikaela och Therese inne i stan kl. 09.00. Det är typ det ända jag vet. De har förberett en överraskning till mig :D ( De som känner mig vet att jag verkligen älskar överraskningar!) Jag vet att jag ska ha varma och lite oömmakläder och att det kan innebära att man får ett och annat blåmärke. Mer vet jag inte. Ihhh, jag är så nyfiken, haha :D Berättar i morgon när jag kommer hem.

Bästiiiiis!

Emma kom inom hit och gav mig såååå fina presenter! En jättefin rosa ros och en ram med ett foto på henne och mig:)
Finns nog ingen som jag har så mycket minne med som med dig. Du är bäst!

image111

Nu ska jag ner och jobba. 15-20.
Ha en bra dag :)

Födelsedagsgris :)

Idag fyller jag 18 år och jag kan fortfarande inte fatta det!! :) 

image108

Tack för alla underbara sms och samtal jag har fått idag, och alla fina presenter, ni är guldvärda!

Igår..

Efter skolan igår gick jag ju till gymmet med Jonna och tränade lite.. 

omklädningsrummet ..

Därefter tog jag bussen till Karl-Henrik där jag hade blivit bjuden på mat. Men det var inte vilken middag som helst, de hade ett litet överraksningskalas för mig :) Så underbara!


Träna.

Sitter i skolan nu, sista lektionen är avklarad och jag har slutat :)
Ska till gymmet nu och svettas lite med storasyster. Sen bär det av till pojkvännen på god middag innan vi ska hem till mig.

Imorgon fyller jag 18 och jag kan fortfarande inte fatta det.
Men gött ska det bli :D

Puss på er :)

Sol!

image105
Underbart väder när jag tog bussen hem från skolan idag. 
(Kunde varit lite varmare, men det är ju trots allt bara februari!)

Men hoppas att det blir liknande väder imorgon, då det även innebär fredag :)

Nu säger jag Godnatt!

Nu har jag valt!

Gjorde mina val inför trean för en stund sedan:
Block 2: Företagsekonomi A + Massage
Block 3: Webbdesign
Block 4: Fotografiskbild A

Hm, kanske ändrar mig igen.. men just nu känns det bra iaf :)

Dagens outfit.

image104
Svart tunika - H&M
Jeans - H&M
Röd sjal - Gina Tricot
Armband - Guldfynd

(Blev lite slappare klädsel idag, hade danslektion på morgonen, sedan hade jag bara en lektion till efter det).

hej!

Bloggar från skolan. Har jättelång filosofi-lektion nu. Sjukt drygt! Men slutar om typ en timme.. ska inom mormor & morfar och hälsa på de sen ska jag hem och sova för jag är sjukt trött.

Hörs sen, puss

Idag, tisdag ..

Idag började skolan vid 8.10 för min del .. 
Efter skolan gick jag och Emma och fikade på det nya cafét Fenix :)


dagens outfit:

Tshirt: Indiskan
Jeans: H&M
Skor: Bianco
Halsduk: Cheap Monday



Impulsshopping.

Hade kalas för mig och min bror igår. Fick pengar (som jag hade önskat mig till en kamera), presentkort, blommor, en shoppingdag i Malmö och två biljetter till en av del-finalerna i melodifestivalen (i Karlskrona). Ska dit med min storasyster den 1 mars. Åh, det ska bli så kul! Längtar verkligen :):) Blir en favorit i repris. Var i Malmö på del-finalen 2004. Sjukt roligt :D

Gick på stan idag, först med Mikaela, sedan kom även Therese och höll oss sällskap.
Kameran som jag visade i ett tidigare inlägg, blev min idag! Den rosa blev det och jag är suuuupernöjd :)

image101
:):)

Nu ska jag in i duschen, sedan ska jag försöka packa upp lite kläder (åkte ju från mamma till pappa igår).

puss 

Tjejkväll.

Har inte bloggat så mycket i helgen.. Lördagen med tjejerna var trevlig .. Började med att Emma kom till mig och vi fixade oss och valde lite kläder till mig och så. Sedan kom Elin o de och hämtade oss sedan bar det av till Fanny. Blev sång, dans, "sanning el. konsekvens-spel" och massa annat :)

Vi tog en bild med webcamen innan vi
åkte. Blev mindre lyckad, haha ;)

På natten kom min snälla mamma och hämtade oss, vi körde även inom Degeberga och hämtade min älskade pojkvän som saknade mig så mycket ;) Skjutsade hem Emma, sedan sov Elin och Karl-Henrik hos mig :)

Party!

Hej :) 

Henke sov här inatt, och idag har vi verkligen inte gjort någonting. Slappat/tv/film är typ det ända.. Men skönt har det varit ;) Nu har han dessvärre åkt hem. Men Emma är på väg hit, vi ska göra vid oss och så här, innan vi ska till Fanny vid 8-tiden :) Så ikväll blir det party! 

Hörs sen, puss♥

Dagens + kvällen

Dagens outfit:


Tunika - Gina Tricot
Leggings - H&M
Väska - Wedins

Maten vi gjorde blev mycket god. Har precis kommit ut ur duchen. Så det blir väl filmtajm och glass snart :)

Puss så länge!

Vill ha!

Har nästan precis kommit hem från stan. Vår sista lektion idag var inställd. Sååå skönt att sluta tidigt, speciellt på fredagar! Jag gick till frisörsalongen där mamma klippte sig, sedan gick vi vidare till konditori Duvanders och fikade, sen skulle mamma även ha en intervju med en kille som hade sökt jobb hos mamma, så där satt jag i en timme och lyssnade på de ;)

 Ikväll kommer Karl-Henrik. Vi ska laga mat, titta på film och bara ha det mys:)

Jag önskar mig verkligen en egen kamera och jag har tittat runder på lite olika men jag tror att jag har fastnat för den här. Nätt kamera i olika supercoola färger. (Jag vill ha den rosa, för jag älskar rosa).
                         image96

RSS 2.0