Idag handlade jag:

Torsdagens inköp:

 Brun axelrems-väska - Wedins
Pilot-solisar - H&M

Galet!

           image92  image93
                                   Jag                                                          Paulina
                                      (Bilderna är tagna precis efter, därför är öronen så röda)

Började skolan med dans idag vid 8.10, slut 09.50.. Efter det gick jag och Paulina och åt bakad potatis på Graffiti, efter en stund kom även Emma och höll oss sällskap:) Medans vi satt där och snackade kom Emma på att hon skulle ta om sitt ena hål i örat idag och helt spontant sa jag och Paulina att vi också skulle ta hål, för skojs skull, så så fick det bli :p
Blev även lite shopping idag med, en väska och ett par solisar. ( Kommer bilder på det senare idag).
Sedan skulle vi ha lektion klockan ett (efter TRE timmars håltimme) och givetvis så är den INSTÄLLD. Tack.

Nu är jag hemma hos Emma, ska strax titta på film ..

Vi hörs senare, puss

Shoppingen:

Här kommer bilderna på det jag köpte idag:

     

Lila tröja - Gina Tricot
Nike jacka - Monki
Linne - H&M
Väst - H&M
Byxor - Monki
Skor - Monki

Godnatt :)

Timbuktu i Tollarp!

image84
Måste bara göra ett snabbt inlägg och säga att Timbuktu handlade på Hemköp i Tollarp idag. Vet att många suckar nu, men han är bland mina största idoler så för mig är det sjukt cooolt :D

Stökigt

Hej:)

Kom hem från Malmö för en stund sen. Blev en del inhandlat faktiskt (ska se om jag får över några bilder på det sen).
Ska städa mitt rum nu hade jag tänkt, för det behövs verkligen, det är apstökigt!!

Har två lektioner imorgon. Börjar 8.10 och slutar danslektionen 09.50, sedan börjar inte nästa lektion förrän 13.00. Kul. Not!

Nej nu måste jag städa :p Puss

Hallå?

Godmorgon:)

Skickade sms till Emma vid 9-tiden, och frågade om hon var vaken. Inget svar. Så jag tänkte att hon är säkert i duschen eller något. Men för säkerhets skull ringde jag henne vid kvart över och jag möts av en yrvaken röst som säger "Hallå?". Tur jag ringde, annars hade hon säkert sovit bort vår shoppingdag i Malmö idag :p Vädret är dock inte det bästa, ösregn och blåst.. Vart tog det fina, fina vårvädret vägen som fanns i söndags? Ge mig vår!

Måste skynda mig lite nu, bussen går 20 över.
Ha en bra dag!

Ps: Jag håller, håller, håller tummarna!

Vinden vänder.

   
image83Igår åkte jag hem till Elin på kvällen. Gick och hyrde film (SuperSugen) och sedan gick vi en lång runda och bara snackade :) Efter det gick vi hem till henne och tittade på tv, pratade och sedan tittade vi på filmen vi hyrde. Sjukt dryg film. Vi trodde (hoppades) att den hela tiden skulle ta slut men varje gång vi trodde det började den med något nytt!

Dagen i dag började med att tog bussen kvart över 7 imorse. Sjukt trött var jag. Började med idrott som Elin (i min klass) höll i. Roligt att se killarna dansa magdans, haha :p Därefter vände dagen till katastrof. :( Men efter många samtal och sms och att jag fick träffa Karl-Henrik, blev det bättre!

 Imorgon (vill nästan skrika ut det!) är vi lediga, studiedag. Det ska bli så skönt! Dock ska jag upp ganska tidigt ändå. Ska ta bussen till Malmö med Emma 10.20. Gäsp. Men det ska bli mycket trevligt :) Ska bla (om den förhoppningsvis finns kvar!) prova den superläckra jackan jag har sett på Weekday.

Men nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig så jag orkar shoppingdagen i Malmö imorgon. Godnatt!

Tack!

Fest i lördags. Tack alla som kom och gjorde kvällen så bra! :) Och tack för alla de fina presenterna!

Blev städning igår, som tog hur lång tid som helst! Jag har aldrig sett något värre, fyfan som där såg ut :p
Sen blev det mys med älskling innan hans pappa kom och hämtade oss. Det blev kalas hos hans mormor, sen drog vi upp till Nils en runda sen kom mamma och hämtade oss igen sen sov vi hos mig :)

Idag börjar jag inte i skolan förrän halv 3. Skönt, men känns så onödigt att åka in för EN lektion.

Nej, nu ska jag gå och äta frukost, sen ta på mig en ansiktsmask och göra vid mig lite innan jag tar bussen till stan :)

puss

ikväll smäller det!

Vaknade ganska tidigt idag faktiskt .. Eller ja, först vaknade jag av att Paulina (som för övrigt inte kommer på festen ikväll, utan reser till Göteborg) skickade sms till mig. Sen somnade jag om och givetvis stormar mamma in på mitt rum så jag vaknar igen..

By the way så är det lördag idag, vilket innebär FEEEST! :p Vår 18-årsfest. Det kommer bli kanon!

Nu, gå och duscha, sen ska jag träffa grabbarna på Ip om en stund och duka och fixa tills ikväll :)

Puss:)

Attans!!

Fan, fan, fan .. Ingen semifinal för Svergie, men det var jävla på hitte fåret! Aja, de har varit duktiga iaf:)

Ska köra hem till Johan nu och hämta fläskfilerna som vi ska fixa imorgon till festen. 

Imorgon blir det besök hos frisören för min del. Men gaah, jag har beslutsångest (som vanligt!!!). Hur ska jag klippa mig och färga det! Kom med så många förslag som ni bara kan!

Pusss 

KOM IGEN!

Körskolan idag, drygare än någonsin, men jag överlevde..

Tittar just nu på handbollen, Sverige-Tyskland .. 30-28 till Tyskland, 3 min kvar. KOM IGEN SVERIGE!! 

snabbinlägg från skolan.

Ska snart ta bussen, till sjukhuset och hälsa på mormor:)
Efter skolan blir det körskolan. Skriver mer när jag kommer hem!
Puss

Långdag

Godmorgon:)

Usch, trött idag med.. ringde nyss pappa så jag åker med honom in till stan vid halv 8 så slipper jag ta (den segaste) bussen vid 7.
Idag blir det en långdag. Går från 8.15 till 17.00 och har konstant lektion däremellan, seegt.. men jag överlever väl!

Åker nog till Karl-Henrik efter skolan:)

På fredag har jag fått tid halv 2.. Äntligen ska jag klippa mig och färga håret! :)

Men nu måste jag fortsätta att göra vid mig innan pappa står och knackar på dörren!

Ha en bra dag, puss

Jag ljög.. TVÅ gånger!

Efter skolan blev det en tripp till Malmö med lillasyster. Sprang runt som galningar för att jag skulle hitta något att ha på mig tills på lördag. Medans jag var inne i provrummen sjuttielva gånger (med beslutsångest) fyndade Jenny massor. Ex, 2 par byxor för 200 spänn, inte illa. Jag inhandlade iaf två tunikor, 3 halsband och en halsduk. (Får fortfarande inte överföringen av bilderna att funka, därför kommer tyvärr inga bilder på de). Och jag tror faktiskt jag har bestämt mig för vad jag ska ha på mig på lördag :)

Måste bara berätta att jag gjorde så att lillasysters resa fram och tillbaka blev kostnadsfri! Med lite vita lögner och smarta drag gjorda av mig, blev det en billig resa :D (orkar inte förklara allt, men ack så bra! :p)

"I huvudet på Gynning" är slut (HON ÄR BÄST, no matter what! ). Så nu hade jag tänkt att gå och lägga mig för jag är sjukt trött!

Nattinatti!

Paus.

Paus i "I huvudet på Gynning". Vad säger man? Hon är så jälva braaa! Bästa ever :p

image81

Så borde det inte va!

JAG ÄR ARG! Hela vårt matsalssystem i skolan kan ta sig nånstans! Vi har så kallade matkort som vi drar varje dag vi ska in till matsalen. Förra veckan var det Therese och idag var det jag som glömde mitt matkort (alla kan väl glömma). Jag sa till mattanten att jag hade glömt mitt kort hemma och givetvis fick jag inte komma in. Jag sa då att jag var tillochmed uppskriven på "gluten-listan" ( eftersom jag ibland får specialmat.. Hon ba: " Jag vet också att du går här, men det är samma regler för alla". J**la MATTANTER!

Så, nog om det! :p Har bara en lektion till, skönt. Slutar redan 13.40. Efter skolan ska jag och lillasyster till Malmö på en liten shoppingrunda. Ska försöka hitta någonting att ha på mig på festen på lördag (vilket jag inte har lyckats med hittils).

Ps: Vad tycks om min nya bloggdesign? (made by bellita.blogg.se) Själv tycker jag den är skitsnygg! :)

dåååligt..

Usch, känns inte som jag bloggar alls mkt längre.. Men jag blir så less på att jag inte får över bilder osv. på min dator!

Sitter just nu i skolan. Slutade vid 20 över 1 men ska vänta här tills 3 när Cissi och Emma har slutat. Sen ska vi köra till Sölvesborg (jag ska övningsköra) en liten runda. Sen ikväll ska jag fortsätta va med Emma och ha myyyys :)

Imorgon får vi se om det blir en tripp till Malmö.. Beror på om jag hittar något i Sölvesborg. På kvällen ska jag iaf träffa Karl-Henrik :)

Ha en bra dag, puss:)

No time.

Hej :)

Har tyvärr inte bloggat på hela helgen. I fredags var jag på fest hos Stina med massa trevligt folk :)
Lördags åkte jag och Karl-Henrik hem till mig, så hyrde vi film (på smällen), skitrolig ;) Och sen sov Karl-Henrik här mellan lördag-söndag och söndag-måndag, så jag har inte haft tid :p

Grattis till Anton-fjanton som fyller 18 år idag :):)

Har varit hos tandläkaren idag med, börjar få sjukt ont i mina tänder :( bläääääää!

Nej nu ska jag gå ner och hjälpa Cissi med maten. Ha en bra kväll :) puss ♥

Äntligen fredag :)

Alla lärare var helt förvirrade idag. Gäller det nya schemat eller inte? Så det blev en blandning av det nya och gamla schemat, så vi slutade 13.20 :p Skönt!
Efter skolan gick jag, Therese och Dennis till Darins på en snabbfika innan mamma kom och hämtade mig och Dennis :) Skjutsade hem Dennis och sedan mig hem till pappa och nu sitter jag bara här och ugglar..


Ikväll blir det nog att jag sticker till Degeberga på fest hos Stina och åker tillbaka till Tollarp inatt med Karl-Henrik :)

Puss ♥

Det kommer bli sååå bra!

Kom precis hem från Kalle. Har suttit där i två timmar med grabbarna och planerat festen. Det sista alla sa innan vi lämnade Kalle var " Fan vad jag är laddad nu, kunde inte festen vara imorgon!" Åh, det kommer bli så bra :d hihi.

Therese ringde innan och sa att schemat inte stämde. Det nya schemat som ligger ute nu ( som vi tyckte var så bra ) skulle tydligen inte börja gälla riktigt än. Men vi slutar ändå vid 15.15 imorgon. Bättre än 5 iaf! ;)

Nej, nu ska jag gå och borsta mina tänder och lite så innan jag ska dyka (!) i säng.

Sov gott, puss

  

Hemma.

Körskolan var faktiskt helt okej. Kan kanske bero på att vi inte var där mer än en timme ;) Vår "lärare" skulle iväg så han släppte oss tidigare. Skönt!

Pratade precis med Elin i telefon i typ 78 min, haha oj. Snackade om vår lilla tripp som ska äga rum, förhoppningsvis, på påsklovet. Och det kommer bli asbra om allt går som planerat! :)
Pratade även med Tess i telefon alldeles nyss. Vi fick något sorts glädjeryck. :p Jag var inne på vårat schema och kollade runder och upptäckte att vi kommer att sluta 13.20 nu varje fredag. Så jag var tvungen att ringa henne ;)

Men nu ska jag cykla hem till Kalle. Ska träffa han, Johan och Anton och planera festen :) Puss ♥

Bloggar från skolan.

Hej. Bloggar från skolan. Har precis haft 3 timmars psykologi, drygt.
Ska bort till Hm nu hade jag tänkt, och köpa sminkborttagning till ögonen och kolla på lite underkläder, innan jag ska till körskolan.
 Puss ♥


Gårdagen.

Hej:)

Bloggade inte mer igår eftersom jag åkte till Karl-Henrik som sagt. Blev godis, mys och grammis :)

Idag har jag bara en lektion, psykologi. ( Den varar dock i 3 timmar, suck.) Efter den blir det teorilektion på körskolan i 2 timmar. Tur att Johan ska följa med så man inte sitter helt ensam ;) Därefter tar vi bussen mot Tollarp, sen någon gång under kvällen ska jag träffa Johan, Kalle och Anton och planera inför vår 18-års fest! :)

Ska gå ner och duscha nu. Puss

                                         image72
                                                             Gårdagens outfit

Jeans och Linne: Hm
Skor: Bianco
Mössa: Wedins


Bråttom!

Godmorgon :)

Hinner ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan.
Som sagt, börjar halv 1 idag. Skönt. Har matte, Kulturhistoria och dans. Efter skolan åker jag hem till Karl-Henrik och sover där tills imorgon :)
Imorgon har vi studietid på förmiddagen, vilket innebär att vår lektion inte börjar förrän klockan 1! Därefter ska jag till köskolan på teorilektion i 2 timmar (jippie).

Nej, måste packa det sista nu. Puss :)

Ps: Grattis till Stoffe & Hästö som vann med 26-22 igår! :)

Myndig?

Hej igen:) Pratade nyss med Karl-Henrik i telefon. Ska hem till honom imorgon:) 

Kom underfund med att imorrn är det exakt en månad kvar tills lilla jag fyller 18! 
Myndig. Haha shit, vad vuxet det låter :p 

Imorgon börjar vi inte förrän halv 1, skönt med sovmorgon :) (Fast jag hade hellre slutat tidigt). 

Hm, kommer inte på mer att skriva.. så .. Ska gå ner nu och ta något att dricka, för jag är sjukligt törstig! Sen ska jag gå och lägga mig. Godnatt:)

                        image71

Första skoldagen.

Hej:)                    
Back to school again. Var ganska trött imorse, kunde inte riktigt somna igår. Har väl vänt dygnet på lovet, I guess.. Började dagen med idrott, på badhuset. Simma. Var inte så farligt som jag trodde, var faktiskt ganska skoj :) Efter det hade vi lång rast ( ingen engelska ) sen var det dags för svenska, sen dans. Ganska lugn dag. Gick till körskolan efter skolan och skrev in mig och fick typ 746654 st böcker. Blää. Annars så har jag fortfarande asont i tänderna, värre än igår. Kunde knappt äta idag. :/ Och svar på mammas fråga: Nej, jag fick inte tandställning där nere, ska få det på måndag. Men de spände och bytte ut saker och satte dit nya, och gummiband mellan tänderna och allt möjligt!

 Men ska ner och äta nu. Hörs sen. Puss:)


Långdag i staden!

Hej :)

Hade ställt klockan tiiidigt imorse. Den ringde kvart i 8! Fast jag gick dock inte upp förrän 10 över. Tog bussen 09.27 och var inne lite i 10. Jag hann handla 4 par skor, en mössa och en plånbok innan pappa kom och hämtade mig vid 11-tiden då jag skulle till tandläkaren 20 över.
( Och gud ska veta att mina tänder är sjuuuukt ömma, Aj! ) Efter det åkte jag in till stan igen och mötte Therese. Vi lunchade och gick på stan samtidigt som jag messade med Emma som var på väg in till stan med Oskar. När de kom in gick vi 4 och fikade på Darins. Därefter inhandlades ett par jeans ( Grattis Josefine, du hittade ETT par som passade efter alla 5483574 st du har provat! ) innan jag tog bussen hem 15.40 :)

Usch, panik, skola imorgon! Och vad är det första vi ska göra imorgon, 08.10, första dagen i skolan efter jullovet? JO, in till badhuset och simma!! Jippie ... Here we go again!

Nu ska jag se om jag hittar en bekini till imorgon, sedan försöka borsta mina ömma tänder och sedan bums i säng. Kommer i vilket fall som helst inte orka upp imorgon :p

Godnatt!

Ps: Jag har inte lagt upp bilderna på dagens köp pga. att jag inte får det till att fungera ( att skicka över bilderna fån min mobil till datorn ).

Jag har ett stökigt rum!

God morgon!

Jag som hade bestämt mig igår, "imorgon ska jag ställa klockan på 9 så jag kommer upp lite tidigare för en gångs skull på detta lovet". Men icke, klockan ringde snällt klockan 09.00, och vad gör jag? Jo, stänger av den! Sen blev det att jag gick upp vid 12 iaf. Suck!

Pratade nyss med Karl-Henrik som kommer hit om en liten stund. Shit, det blir nog innan 4 denna gången, great job älskling ;)

Nej, nu måste jag packa lite, ska till pappa ikväll.

puss ♥

Lördagkväll..

Hejhej. Har sovit hos Karl-Henrik i två nätter nu, men åkte hem vid 3-tiden idag. Snorhalt på vägarna! Jobbade mellan 16 och 18. Skulle egentligen till Degeberga ikväll igen, på krogrunda. Men det blev tyvärr inte så..
Har ätit god mat, lax & potatis med romsås. Sen har jag suttit  här i köket (med datorn)  medans mamma, Mange och Stoffe har spelat poker. Nu fick de för sig att de skulle sjunga Singstar, och nu tjatar de på mig att jag ska va med, så man får väl offra sig för laget! ;) 

Ishockey, Cannada vann i förlängningen, fuck! Men sånt som händer ..

Imorgon kommer älskling hit. Usch, sen är det inte länge tills skolan börjar :(

Ps: Är det någon snäll själ som skulle kunna hjälpa mig med min tråkiga blogglayout, och göra den snyggare, tack?!

Ps.2: Är det någon som vill följa med mig till Malmö / Kristianstad på måndag på en liten shoppingtur? Säg till! :)


                             image66


2008.

Nyår igår och sista dagen på år 2007. Jag hade en superdupertrevlig kanonkväll! Tack alla som gjorde kvällen så bra.

Har inte gjort så mycket annat än att sova idag. Stannade kvar i stugbyn till eftermiddag någon gång, sen kom pappsen och hämtade mig. Åkte ner och köpte kebab på Connys, sen gick jag och la mig igen när jag kom hem. Pigg och vaken gick jag upp vid halv 10 så spelade jag, mamma, Danne och Malin "Jim & Ronny" ( gin & romey). Och jag kammade hem en säker andraplats!

Imorgon åker jag nog med Danne och Malin in till stan, sen får jag se vad som händer. 


Ha ett härligt 2008 min vänner! 
Godnatt!

RSS 2.0