Valborg

Begravning imorse, skriver inte så mycket om det, de flesta vet vad det innebär. Men det var fint, jättefint. Saknar dig mormor ..

Om en stund tar jag bussen in till Kristianstad för att fira Valborg med Tess, Paulina, Mik, Nathalie, Magda och Frida :)

So long!

Städat och klart!

                                         image266



Pho, så nu är jag klar. Har dammsugat köket, hallen, tvättstugan, tv-rummet och båda toaletterna. Har även slängt en del vissna blommor och satt om vissa och vattnat alla blommorna i huset. Var precis och handlade med pappa också. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det time for bed. Har en lååång-dag framför mig imorgon! 

Godnight!

Plåtning i Turning Torso!

En tjej ringde nyss till mig från en studio i Malmö som undrade om jag ville bli sminkad av makeup-artister och plåtad där ( en kompis till mig hade skrivit upp mig på en gratis-lista ). Självklart kunde jag ju inte tacka nej när det dessutom är i självaste Turning Torso! Så på tisdag ska jag dit ..

image265

Samtal från Bryssel.

Usch, idag har jag varit riktigt trött. Men jag tog mig igenom skoldagen, sista lektionen var dans, då vi övade på danserna vi ska dansa i morgon på dansens-dag på teatern i Kristianstad. Alla är välkomna klockan 19.00.

Just nu gör jag inte så mycket, sitter framför tvn (Extreme home makeover) med datorn i knät och tar det lugnt. Hade tänkt städa huset lite innan mamma och de kommer hem. Hon ringde för en stund sedan och sa att de satt i Bryssel och väntade på planet. Så de är inte hemma förrän inatt någon gång.

Shoppade även lite idag. En väska och två kjolar. Hittar dessvärre inte min kamera just nu, så bilder på det kommer lite senare!

Volleyboll + grillning

Hej, igår var det en urmysig dag. Efter att Henke kom till mig igår åkte vi tillsammans med mina systrar, Johan och morfar till kyrkan. En liten minnestund för mormor .. Ett tag efter det kom Nils och Jonas och hämtade mig och Henke så åkte vi med till Degeberga. Vi spelade volleyboll och grillade, jättemysigt :)

Nu är det ny vecka och nya tag. Dock blir det bara en halv vecka eftersom vi är lediga både torsdag och fredag, tackar. Idag börjar jag halv 9, med nationellt prov i engelska B. Jiippiie!

Fomel 1.

Hallå, idag söndag vaknade jag förhållandevis tidigt. Åkte med pappa och lillasyster och transporterade en häst Jenny brukar rida. Sedan åkte jag och pappa och hälsade på farfar en snabb vända. Nu tittar jag och pappa på formel 1, eftersom mamma och Magnus är i självaste Barcelona och kollar live. Henke, Victor och Nils är på väg hit, så kaffe ska snart serveras. So long!

Kvällens outfit:

Detta hade jag på mig:

image264
Shorts med hög midja från Aima, beige jeansjacka lånad från mammas garderob. Under hade jag min randiga body från Gina och min blommiga väska (som ej är med på bild) också från Gina.

Efter konserten var det en tjej som undrade var jag hade köpt min väska och tycke att den var så fin. Kul! Jag tycker själv om den jättemycket.

Ps: Jag vet att jag inte frågade om jackan mamma, men eftersom du är i Barcelona så. Och nej du får inte tillbaka den ;)


Konsert + bilfärd.

Som sagt ikväll var det konsert med EMD som gällde. Kristianstads ishall, inte så mycket folk, konserten varade i ungefär 50 minuter. Men trots det var den bra! Mest småtjejer och deras mammor som var där, men jag, Therese och min storasyster stod och diggade med. Min lillasyster däremot stod längst fram och klappade och skrek.

image262
Efter konserten fick vi vänta ett tag på att Jenny skulle få autografer .. När vi sedan körde därifrån så körde bandets buss framför oss, men vi körde sedan om de på motorvägen och när vi sedan skulle svänga av och de fortsätta, så vinkade min lillasyster på de och de vinkade tillbaka. Haha det var en rolig biltur, eller hur sis? ;)

När vi kom till Tollarp åkte vi upp till min morbror som fyller år idag ( eller igår kanske man säger nu?) och sedan hämtade vi Jennys hundvalp Marwin. Sedan blev det en hel del intressanta diskussioner hemma hos pappa med familjen och grannarna som var på besök :)

Nu ska jag strax gå och lägga mig, fast jag känner mig inte trött.. Men man är väl som ett vrak imorgonbitti annars.

London.

Hej hopp :) Gårdagen var bra, mys med pojkvännen, och träffa kompisar som jag inte träffat på evigheter känns det som. Idag, lördag, har jag och Karl-Henrik bara slappat hela dagen. Syrran har kommit hem från London och tur var väl det för ikväll ska vi ju kolla på EMD. Kommer bilder på det sen. Ha en underbar lördag, för det ska jag!

A Mighty Heart!

Vi slutade vår sista lektion tidigare idag så jag, Paulina, Mik och Tess gick bort till Hemmakväll och köpte glass. Jag hyrde även filmen A Mighty Heart till mig och Karl-Henrik ikväll. Någon som har sett den? Efter det kom pappa och hämtade mig, så åkte vi och hälsade på farfar och fixade en liten grej till Amanda present. (Lägger upp en bild på den sen). Och nu så är jag hemma, väntar på att Karl-Henrik ska komma så vi kan åka ner till affären och sedan laga mat! Sen kommer Emma så ska vi fixa lite med presenten och sen åker vi upp till Amanda en liten runda och firar henne. Sedan blir det myskväll med pojkvännen, det är ju trots allt vår 3-årsdag idag :)

image261

Kicka igång dagen med ett träningspass!

Godmorgon, och äntligen fredag som man brukar säga. Jag kommer nyss från gymmet, tränade i lite mer än en timme idag. Börjar inte skolan förrän 10.10 idag så jag passade på att träna nu innan. Måste säga att jag var måttligt trött imorse (som jag brukar), men herregud vad pigg man blir av att träna. Särsklit på morgonen för att kicka igång dagen! Nu sitter jag i skolan och äter banan och världens godaste yoggi (delikatess vanilj), bloggar och ser fram emot denna härliga fredag :)

                                   image260

Min Mac.

En läsare bad om lite bilder och så på min dator. Har alltså en MacBook 13-tums  och ångrar inte en sekund att jag köpte den. Den är lätt att ta med sig, är inte så klumpiga som många andra är. Den är vit (finns även i svart) vilket jag tycker är skitsnyggt! Det enda som jag tycker är lite klöddigt med den är att du måste ladda ner speciella program som är i mac-version (ex. msn, limewire osv.) men det går även att få lite space för Windows på den. Tror det är är nåt sånt iallafall :p ( Är dock inte så teknisk och insatt i sådant där :p). Det är ju som med allting nytt, du lär dig efter hand. Det är ju lite annat innehåll än i Pc-datorer. Jag är iallafall supernöjd! Skriv bara om ni undrar något mer, jag ska svara så gott jag kan. Godnatt!

image257

image258

image259

Jordgubbskräm!

image256

Idag hade jag en dans-lektion mellan 8.10 och 9.50, så efter den gick jag, Paulina, Mik och Tess till Domus och köpte lite mellanmål. Sjukt sugna var vi på kräm och titta vad Mik hittade på hyllan. Jättesöta små krämpaket, så varsin sån köpte vi och lite annat sedan gick vi ner till Tivoliparken och satte oss och glassade i solen!

Efter det hade jag en lektion till, slutade dock tidigare än vad vi brukar så jag tog snabbaste bussen ut till pappas jobb som sagt. Sedan åkte vi och hälsade på farfar :) Och nu sitter jag här.. Tänkte gå och lägga mig lite tidigare ikväll än vad jag har gjort de senaste dagarna, men vi får väl se hur det blir med den saken. Ciao!

Convers!

Igår var det helt underbart väder, fortfarande lite kallt dock. Men solen var framme hela dagen. Jag och Paulina satte oss på en bänk på skolgården en stund mellan två lektioner. Skönt!

image252

Gårdagens:
  Jacka & solisar från H&M, sjal från MQ, väska Wedins, jeans Vero Moda, skor Converse.

Close up!
image254

Bilduppdatering:

Känner att det var ett bra tag sedan jag la upp några bilder. Men som sagt så har jag ju glömt kamerasladden, men nu är jag äntligen hemma så här får ni lite pics från de senaste dagarna :)

Paulina i tisdags, på väg till vårt lilla test-projekt.
image242

Jag i bilen.
image243

Paulina och jag fjöntade oss lite i borgen i väntan på killen vi skulle träffa.
image245

;)
image246

Ett litet litet tjuvkik ..
image248

...
image249

Rolig dag, fint väder dock aningen för blåsigt. Men det här ska nog bli bra!

Ett hav av mobiler!

Hej, sitter på pappas jobb just nu. Har varit här ett tag, väntar på att han ska sluta vilket han gör halv 5. Då ska vi vidare och hälsa på farfar.

Kollar runder lite på mobiler. Min nuvarande är verkligen kass, den hänger sig hela tiden + plus att jag ångrar att jag valde en Nokia. Har kommit på att jag faktiskt tycker om Sony Ericsson mycket bättre. Men det finns ju typ tusen stycken så vilken ska man välja? Någon som vet någon bra som kan ge mig lite tips?

svar till Tina: Om jag hinner ikväll så ska jag lägga upp lite bilder och så på min dator. Annars inom det närmaste :)

Ingen dagens.

Projektet jag sa att jag och Paulina var på igår var en liten test-grej till vårt projektarbete. Nu har vi precis valt ut lite exemplar så får vi se hur det blir.

(Kan tyvärr inte lägga upp dagens outfit för jag glömde kamerasladden hemma. Så den får ni se först imorgon)


Onsdag.

Hej och hå, första dagen i skolan denna veckan. Killer-dag idag, 8-5 i skolan och direkt efter blir det körlektion. Tjiihoo! Ska hem till Karl-Henrik efter. Fint väder idag med, strålande sol. Hoppas bara inte det ska blåsa lika mycket som igår, annars kan det nog bli ganska varmt idag.

Helgen är uppbokad. Fredag har jag och Karl-Henrik 3-årsdag, jag är bjuden till Amanda på fest (för hon fyller år imorgon) och på lördag är det EMD-konserten. ¨'

Nej, nu måste jag vidare. Våran andra lektion för dagen börjar snart.

Ledig

Idag är jag ledig, vilket var skönt efter allt som hänt och så. Vaknade upp till strålande sol, dock lite blåsigt, men är det bara sol så. Magnus hade utbildning på förmiddagen så jag passade på att äta frukost ute i det fina vädret. Just nu gör jag inte så mycket, känner att jag borde gå ut och inte slappa bort hela dagen. Så jag får väl gå och duscha och göra vid mig lite nu, för sedan ska jag ta bussen hem till Paulina. Ska göra ett litet testprojekt idag. Får se hur det blir.

Ha en bra dag :)

Tillägnat världens bästa mormor,

Det är med en stor sorg, tårar men ändå en sorts lättnad jag kommer skriva detta. Inatt 02.22, orkade inte mormor mer. Som hon har kämpat och kämpat in i det sista, var det nu dags för henne att ta sitt sista andetag. Det känns så fruktansvärt overkligt så jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag menar mormor? Världens mest omtänksammaste, snällaste och bästa mormor har bara försvunnit. Sorgen är obeskrivlig, men samtidigt kryper en sorts lättnad fram. Nu slipper du lida mer och nu vet jag att du har det bra och vakar över oss.

Men det känns bara inte som det var rätt tid, att det var nu din tid var kommen. Du förtjänade så mycket mer och bättre liv än vad du har fått de senaste åren pga. den hemska sjukdomen som inte borde finnas. Jag tänker på dig varje dag och alla fina minnen som verkligen finns tillsammans med dig. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och hos alla som stod dig nära det vet jag, älskade mormor .. ♥

R.I.P

Typiskt ..

Har försökt komma in på bloggen nu ett tag, men det har inte funkat förrän nu. (Hoppas det gör det nu iallafall).

Jobbade ju idag mellan 3 och 10. Riktigt mycket folk idag, så det har varit en stressig dag på jobbet. Det mest hemska var att se att var och varannan köpte, engångsgrillar, korv, kol, marsmellows, glass och annat najsigt för idag har det varit sjukt fint väder. Men någon måste ju jobba, right?

I morgon blir det samma historia. 3 till 10. Och jag missar väl även då en dag fylld med fint väder, sol och grillning.. Men man får tänka lite på pengarna, då känns det iallafall lite bättre.

Nej nu måste jag sova, är sjukt trött. Godnatt!

jobb.

Frisören igår, både jag och Paulina blev nöjda med resultatet. Hon vågade dock lite mer än jag och klippte kort frisyr och superblondt. Fint :) På kvällen kom Karl-Henrik till mig och sov här till idag. Nu gör vi inte så mkt, har precis varit ute och lekt med Marwin lite. Vid 3 ska jag jobba, suck.

Jon Blund.

Körlektionen gick bra, men ack så läskigt det är att backa! Men övning ger färdighet. Efter skolan gick jag hem till till mormor och morfar. Älskade mormor, det är inte rättvist! Tänker på dig ..

I morgon går jag i skolan, dock inte så länge då vi har studietid på eftermiddagen så jag går kanske till runt 11. Då drar jag och Paulina till gymmet och sedan ska vi till Elin och klippa oss och färga håret halv 2. Längtar! Mitt hår behöver verkligen en förändring och det är nu! Nej men luggen har blivit alldeles för lång så den måste klippas, klippa bort de slitna (!!) topparna och färga den fula utväxten.

Nej nu måste jag gå och lägga mig, känner att JonBlund snart kommer på besök. Så godnatt allihopa! 

Klänning.

Grymt snygg klänning från Acne, den får gärna hänga i min garderob när jag kommer hem ;)

image241

Håltimmar borde förbjudas.

Skönt, vi slutade tidigare från vår sista lektion som dessutom är filosofi (astråkigt!). Men jag beställde ju inte körlektionen förrän 16.40 så här sitter jag .. Finns inte ett dugg att göra. Det är just en sådan här dag man önskar att man bodde hemifrån. Tänk att bo i stan och slippa ta bussen (eller dessutom passa bussen), kunna gå hem när man känner för det (särskilt på sina TRE-timmars hål) och ha allmänt nära till allting. Nej slut på drömmandet. Adios 

Så knäppt!

Ny dag, nya tag. Idag är det torsdag, den där konstiga dagen då jag börjar 8.10 och går ända till 16.20 men har bara två letkioner. Jag vet, knäppt, därför har jag nu 3-timmars håltimme. Jippie. Vad gör man liksom? Inget important iallafall. Ska väl gå och äta snart, matan öppnar vid 11. Efter skolan blir det iallafall körskolan för min del. Andra körlektionen och idag skulle vi typ backa och parkera. Hjälp! Det är ju inte min starkaste sida om man säger så :p Men men, det ska väl gå bra (hoppas jag!).


Vill ha,

från Monki :
image240

Skolan

Hej, bloggar från skolan. Jag och Paulina sitter och planerar ett litet projekt just nu. Lång dag väntar, och jag är redan trött. Men jag står väl ut.
hej så länge!

Min dag.

Godafton!

Dåligt bloggande idag, känns som om det har varit en lång dag idag. Min dag började med skola 08.10 och gick till 13.40. Därefter stack jag till gymmet med Paulina och tränade till cirkus 15.20. Gick och duschade och bytte om och gick sedan till körskolan. Min första körlektion hade jag klockan 16.00, som gick bra, och därefter åkte jag hem till storasyster och lagade mat och tittade lite på tv innan hon körde mig hem :) Och nu är jag här! Sjukt trött är jag så det är nog time for bed snart känner jag. 

Imorgon blir det lååååångdag :( 8-17, suck. Därefter ska jag hem till min efterlängtade pojkvän och bara myyyysa.

kram och godnatt

Jag kanske flyttar idag!

Jag har precis haft matte och det var lika tråkigt som vanligt. Jag hatar min lärare för han är typ den sämsta i världen! Har dessutom prov på onsdag som jag inte kommer att klara.. J*vla matte!

Nu har vi iallafall rast i typ 1½ timme innan sista lektionen (dans) börjar. Sedan ska jag direkt hem. Tänkte städa mitt rum idag för it´s a BIG mess. Får se om jag åker till mamma idag också. Andledningen att jag inte "flyttade" igår var för att jag inte orkade packa. Jag hatar att packa! Iallafall för att flytta mellan mamma och pappa. Skulle varit skönt att flytta hemifrån, men ack så bra man har det hemma egentligen.

Träning.

Hej och hå, har precis kommit från gymmet. Tränade själv idag, riktigt skönt var det! Och sämre blev det inte av att jag möts av strålande väder när jag kommer ut :) Nu väntar kulturhistoria och en massa andra tråkiga letkioner, men jag håller ut!

Ha en bra dag allihopa! :)

Roomservice

Herregud, klockan börjar bli mycket. Det har varit en härlig söndag idag (brukar inte gilla söndagar så mycket annars). Bra väder, grillning och bara slappat. Just nu ligger jag och Karl-Henrik och kollar på gamla avsnitt från Roomservice, jag älskar inredning! Ett avsnitt till sen måste vi sova :p

Imorgon blir det träning på morgonen och sedan skola för resten!

Godnatt :)

Sommarkänslor!

Hej :)

Idag är det den 13 april, vilket innebär att det är Magnus födelsedag som vi firade med brak igår. Hade såkallat "öppet hus" och folk kom och gick. De första gästerna kom vid 2-tiden och de sista stack hem vid halv 3 på natten. Det var trevligt och jag tror att Magnus var nöjd!

Idag vaknade jag och Karl-Henrik till stålande väder. Dock var vi lite sega ur sängen men när vi väl kom upp hoppade vi på varsin cykel och cyklade runder lite i Tollarp :p Visade bla. honom var jag har bott innan och brevid där ligger en lekplats som vi stannade vid. Vi åkte linbana :D Haha, det var inte igår! Sedan cyklade vi vidare till affären och köpte varsin glass och efter det tog vi en liten runda till innan vi cyklade hem igen. Vi blev sjukt sugna på att grilla sen eftersom det var så härligt väder så jag och Cissi åkte ner till affären och köpte grillkol och korv sedan stod jag och Karl-Henrik för grillningen :) Sommarkänslor!

Outfits:

Här kommer onsdagens (som jag glömt lägga in), gårdagens och dagen outfit:

image236
onsdags ..

image237
igår ..


idag ..

Beslutsångest!

Hej :)

Idag väntar kalas för hela slanten. Just nu håller jag på att fixa till mig lite men framförallt välja kläder. Och eftersom jag har en fruktansvärd beslutsångest så är det inte så lätt :p Men jag tror att jag har bestämt mig nu i alla fall. Så om en liten stund när jag är klar ska jag åka hem till mamma och sedan kommer de första gästerna vid två-tiden :)

Ha en bra dag!

Kalas..

Godafton, sorry för inget bloggande idag.. När jag vaknade kom mamma och hämtade mig så körde vi hem till mormor och morfar en runda. Efter det följde jag med henne hem, där även min ena brossa var. Hjälpte henne att laga mat o så inför kalaset imorgon ( eller ska man kanske säga idag iomed att klockan är över 1?). Anyway, sen kom även Dannes flickvän och min andra bror med familj. Ikväll åkte jag in till stan hem till Therese och hade en trevlig tjejmiddag med henne, Mikaela och Paulina :) Så därav inget bloggande.

Imorgon blir det kalas för hela slanten. Min mammas man fyller som sagt 50 och det ska firas.

Men nu måste jag krypa till sängs (även om jag inte känner mig ett dugg trött just nu), så godnatt allihopa!

Gäsp

Nej usch, nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Blir lätt så att man sitter uppe längre än man egentligen orkar och tänker "amen jag är ju ändå ledig imorgon". Men är man ledig vill man ju inte sova bort hela dagen. I alla fall inte jag. Tack för mig, godnatt!

Dagens outfit + klänning

Idag hade jag på mig chinos och kuvertväska från Monki, linne H&M, kofta från Gina Tricot, skärp Lindex, sjal Cubus och klocka från Ur&Penn.

image233
Den här fina klänningen från Gina fick jag med mig hem, jag kunde bara inte motstå den!


Ryggen ..

Trevlig eftermiddag!

Hej igen :)

Kom hem från Malmö för en liten stund sen. God mat, MYCKET skratt, lite shopping med Elin i Malmö, trevlig eftermiddag :) ( Lägger in en dagens om en stund och en bild på den sjukt söta klänningen jag köpte idag :D)



12.35

Nej nu ska jag ner och slänga (!) mig i duschen för att sedan göra vid mig lite innan jag ska cykla till bussen :)
Kommer kanske en dagens outfit senare. Later!

EMD :D

Jag har ju förresten glömt att berätta att jag ska kolla på EMD! Jag och min två systrar fick biljetter av mamma :D
Den 26 april kommer de till Kristianstad :)

image231

Congrats!

Godmorgon :)

Onsdag igår, vilket innebar långdag i skolan för min del. 8-17. Efter det tog jag bussen hem till pojkvännen :) Sov där inatt och tog bussen tidigt hem. Inga lektioner idag för min del. Och min kära vän Elin fyllde 18 år igår, grattis till henne :) Hon ville träffats igår men eftersom jag redan åkt till Henke kunde jag inte. Så idag har hon smsat och ringt och tjatat på mig att vi ska åka ner till Malmö en runda och strosa, fika och fira henne lite :) Så det ska vi göra! Runt 2-tiden skulle jag tro ..

Helgen är redan fullbokad (som den alltid brukar vara). På fredag ska jag nog hem till Therese med tjejerna och käka middag o så :) På lördag ska vi ha kalas/fest/öppet hus för Magnus (mammas man) som fyller 50 år på söndag. 



Tisdag!

Hej :)
 
Sitter i skolan nu, har bara en lektion sedan slutar jag för dagen, vilket ska bli skönt. Men innan jag åker hem ska jag och Paulina inom gymmet en runda och svettas lite ;)

Things to do

Känner att jag har fått en hel del saker gjorda idag, men fler ska bockas av. Jag tränade imorse innan skolan, har bokat mina första körlektioner osv. Nu återstår lite plugg, ska skissa lite på mitt rum (ska göra om och det kommer bli skitbra!), duscha o lite så ..

Här kommer bild på mina dans/träningsskor som jag köpte idag:

image230
Nike från Stadium.

Hej så länge!

Fler bilder:

Här kommer resten av bilderna på det jag fick med mig hem efter shoppingen i torsdags:

image228
Tröja + kuvertväska från Monki, sjal från MQ.

image229
Hängslebyxor från Monki.

Bättre sent än aldrig!

Det första jag gjorde imorse när jag kom till skolan och det sista jag gör innan jag går hem. Bloggar. Träningen imorse var härlig, blir så pigg av det! Efter det har vi bara haft tråkiga lektioner. Efter skolan gick jag till körskolan och beställde mina första körlektioner (bättre sent än aldrig, right?). Shit måste bara komma ihåg det, vilket jag inte är så bra på. Fick gå inom skolan nu igen eftersom pappa inte var riktigt klar på jobbet. Men nu är han på väg in till stan för att hämta mig. Så, later!

Ps: Köpte ett par dans/träningsskor idag, bild kommer senare ikväll!

PIGG!

Godmorgon :)

Vaknade upp med Karl-Henrik imorse, så det kändes tungt att gå upp ;) Har max sovit 2 timmar inatt. Av någon konstig andledning blir jag jättepigg efter att jag har jobbat från 3-10 på kvällen. Så vi tittade på film ganska sent och jag såg HELA filmen!! Helt sjukt, jag brukar alltid, och då menar jag alltid somna när vi tittar på film efter klockan 10. Men det kommer väl ifatt mig imorgon. Så är det alltid.

Men nog om det, nu ska jag gå till gymmet och träna med Paulina. Börjar inte skolan förrän kvart i 10. Ha en bra dag :)

Ps: Det kommer bli underbart väder idag, det är redan klarblå himmel och sol :)

Lördagens outfit:

Igår hade jag på mig det här:

image227
(nytt) Linne - H&M
kofta - Zara
Sjal - Cubus
Klocka - Ur&Penn
(nya) Byxor - Gina tricot (FAVORITER!)

Marwin

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så ska ju min lillasyster köpa en hund. Nästa vecka får hon ta hem honom då han bara är 7 veckor nu. Men i fredags hade hon honom hemma i några timmar. Marwin heter han och är världens sötaste hund!

image225
Första gången han är ute..

image226

Lite bilder ..

Här kommer lite bilder ifrån shoppingen i Malmö i torsdags:


Köpte denna bodyn på Gina Tricot och även det blommiga skärpet. (Köpte en blommig väska därifrån också som jag inte har på bild ännu).

image223
Hade på mig min gröna jacka som jag sa att jag hade köpt på H&M, så såhär ser den ut. Här provar jag det söta linnet med Mimmi på som jag bara inte kunde motstå.


image224
Lunchen bestod av kycklingsallad från Graffiti.

Köpte en hel del andra grejer, får visa det sen. Har inte hunnit ta kort på det än.

Skärpning!

Usch vad det har blivit lite bloggande på sistone känner jag. Har liksom kommit andra saker i vägen.
I torsdags var jag ju i Malmö med Therese, blev en hel del fina inköp :) Igår kom Karl-Henrik till mig :):) Och ikväll har jag varit hos Elin en runda. (kommer lite bilder på shoppingrunda o så sen)

Men nu måste jag gå och lägga mig. Ska upp och jobba imorgon mellan halv 3 och 10. Jippiiiiie :(

Kram o Godnatt

Jag har bestämt mig!

Långdag idag, och det har varit jobbigt. Efter skolan mötte jag upp Cissi och vi gick en snabbrunda på stan och sedan gick vi och käkade på restaurang Peking :) Mysigt. I bilen snackade vi mycket om träning och kost om hur viktigt det egentligen är att äta rätt och att träna. Jag hade ju gymkort innan men det har gått ut och jag var inte så flitig mot slutet. Men nu har jag verkligen bestämt mig att jag ska börja igen (PÅ RIKTIGT!) och försöka träna några gånger i veckan. Kosta vad det vill!! Vi har även bestämt att vi ska försöka laga mer nyttig mat och inte ta den enkla vägen för att det går snabbt.

Nu sitter vi framför tv:n och kollar lite på "So you think you can dance". Shit vad duktiga vissa är, helt sjukt! Efter det är det Topmodel som gäller. Om inget annat så längtar jag sjukt mycket till min och Therese shopping dag i Malmö imorgon. 

x

J

The heartbreak kid!

Godmorgon :)

Det blev en liten promenad med Emma igår i det fina vädret. Efter det kollade jag, Cissi och hennes arbetskollega på "The heartbreak kid" och den var faktiskt lite smårolig :p
image220

Usch, andra dagen i skolan är alltid värst. Jag blir alltid tröttare efter andra dagen. Dessutom har det fina vädret försvunnit, idag är det regn och lite dimma. Plus att idag går jag i skolan från 8-5, så denna dagen blir nog mindre rolig. Men jag får glädja mig åt att jag är ledig imorgon och då blir det en tripp till Malmö med Therese :)

Ha en bra dag allihopa! :)

ps: Jag köpte den gröna jackan på HM igår som jag nämnde i ett tidigare inlägg, kan visa bild på den sen!

Kryss i taket!

Hej! :)

Äääääääntligen funkar bloggen igen. Kryss i taket! Sorry att jag inte bloggade i lördags men jag hann verkligen inte. Jag och Karl-Henrik vaknade, åt frukost och sedan åkte vi direkt hem till mormor och passade henne. Jag var där ända till 7 på kvällen, Henke drog på eftermiddagen, och därefter åkte jag hem en snabbis och bytte kläder och lite så sen drog jag på "utflyttningsfest". Så inte mycket bloggande där inte. Och sen givetvis i söndags när jag skulle blogga, tror ni det funkade då? Nej. Och nu har det ju inte funkat på några dagar. Så lite smått panik har man väl fått måste jag erkänna ;)

(Har tyvärr inga bilder på min fest-outfit, men jag hade min nyinköpta jacka med guldknappar, ett linne från H&M och leggings)

Idag började skolan igen (hade en extra studiedag igår). Ja, vad säger man? Jag hade nog inte tackat nej till att vara ledig lite till, men jag känner mig mer utvilad än någonsin och faktiskt ovanligt pigg :)

Jag har nästan precis kommit hem, har varit nere med Cissi (plastmamma) hos frisören, och tur var väl det för annars hade hon nog inte klippt så mycket. Lugg, lite kortare och framförallt mer uppklippt tyckte jag och så blev det. Snyggt blev det och hon blev själv jättenöjd! Nu ska jag väl packa upp alla mina tusen väskor (från mamma) och fixa lite på mitt rum. Sen ska jag ev. ut och gå en runda med Emma.

Hej så länge!

RSS 2.0