Mammas dag.

Lovade ju att visa lite bilder från förra helgens händelser. So here you are:


Började med lite presenter till världens bästa mamma. Sedan blev det mycket bus med sötaste Marwin :)

Matlagning, grillning och dukning. Jag stod för servetterna, näckroser fick det bli ..


God mat, kort-spel, släkt och pojkvän. Trevligt var det. Och Marwin blev trött!

Ej publicerat!

Skrev ett inlägg i skolan idag, men såg nu att det av någon konstig anledning inte hade publicerats!!!

Började i alla fall dagen med en körlektion. Gick väl bra. Hade sedan tid över tills min filosofi-lektion skulle börja så jag satte mig och gjorde ett sådant teori-test på datorn. Jag har inte ens öppnat böckerna, men det gick väl hyfsat ändå ;) Men jag måste verkligen ta tag i teorin nu i början på sommarlovet känner jag! 

 



Shopping

Idag hann jag även gå en liten runda på stan. Blev inte så mycket, men det här fick följa med hem:

Klocka från Ur&Penn



Klänning från Åhléns

En dagens:

Såhär såg jag ut idag:

Tröja från H&M, grå jeans från Monki, läderamband Ur&Penn och nyinköpt klocka från Guldfynd ..

Skattjakt!

Händelserik dag, därav ingen uppdatering i skolan. Tar igen det nu i stället. Hade en lektion, sedan tittade vi på 3:ornas skattjakt (studenterna klär ut sig, träffas i tivoliparken klockan 12 efter förfest, får en lista på många grejer som de ska samla ihop på en viss tid). Alltid lika kul att se hur alla har klätt ut sig, och träffa alla kompisar. Efter ett tag träffade jag även min syrra som hade Engla (brorsdotter) med sig. Åh så kul det var att träffa henne, var en evighet sen! Träffade även resten av familjen lite senare på lite glass och fika.


Engla :)


Bild från skattjakten


Fick inte så bra bilder, hade dåligt med batteri på kameran. Men mycket utklädda folk var det! :p

!

Godmorgon, kan tyvärr inte lägga in några bilder för bloggen strular. Har lektion snart så jag måste kila. Skriver mer sen :)

New

Skola. Lite tråkigt, dansen var kul. Nu har jag bråttom, packar inför imorgon. Gymmet, dans, vanliga kläder. Allt ska med. Bussen går om en kvart, jag ska hem till Karl-Henrik. Stressad. JA! Kanske skriver något inlägg till när jag kommer hem till honom. Nu måste jag gå, puss!
Som vanligt hinner jag aldrig fota min outfit för dans-kläderna hinner alltid på. Så denna gången bjuder jag på min slappa dans-outfit idag. Nya byxor för den delen.

Myskväll.

Hej, nu är det redan måndagkväll. Haft fullt upp i helgen och åkte som sagt hem till Karl-Henrik igår så därför har det inte blivit mycket bloggande. Ska skärpa mig i veckan jag lovar! (Kommer ju även fler bilder från helgen, så håll utkik).

Tränade imorse på gymmet innan skolan. Blev inte någon lång runda, men bättre än inget! En lektion, sedan håltimme i 3 timmar. Jag och Paulina lunchade på stan (jag har blivit av med mitt matkort, hittar inte det någonstans!), sedan gick vi en runda på stan. Köpte födelsedag-present till Karl-Henrik. Han fyller inte år förrän den 16/6, så i år var jag i god tid :p Hade sedan en lektion till och efter den tog jag bussen mot Tollarp. Fick då sms från Elin som kände för en myskväll, så why not? Så här sitter jag, hemma  hos henne, hej och hå :) Trevlans!


Haha hittade denna gamla bilden på Elins data. Visst var vi söta? Haha.

Mors dag!

Utgång i fredags och såhär såg jag ut:

Linne och leggings från Monki, kjol från H&M.


Gör bara ett snabbinlägg nu, och ursäkta för väldigt dålig uppdatering! Jag hade svinkul i fredags, kommer att lägga upp fler bilder sen. Mors-dag idag, firade mamma med present och vi åt grillat. (bilder på det kommer också sen). Ska åka hem till Karl-Henrik nu, skriver mer imorgon! puss

Utgång!

Hej hej hej :) Skolan idag var smärtfri, engelska och dans sedan slutade vi 11.10. Kom hem, tog en (lång) nap, sedan kom syrran en runda. Nu sitter jag hos Elin, vi har precis duschat och nu är det mat. Ikväll blir det utgång med tjejerna och förfest hos syrran! Ha en underbar kväll, för det tänker jag!




Räkna steg.

Sitter just nu framför tv:n och halvkollar/lyssnar på eurovision, måste säga att jag inte är speciellt intresserad. Den svenska är kul, men det det här, hallå! Det ända som är roligt, är att veta om Charlotte går vidare, det är väl det jag sitter och väntar på antar jag. Man vet ju ändå hur det kommer bli sen. Grannländerna röstar på varandra och så har någon dålig låt, återigen, vunnit!

Gick en väldigt lång runda med Elin ikväll och gud så skönt det var. Som vi sa, hade det varit lite intressant att veta hur långt det var? Kanske ska köpa en stegräknare som mäter sträckor och kalorier.. 

                                                           

Nej, nu måste jag gå ner och duscha innan jag ska gå och lägga mig. Godnatt godnatt!

Josefine idag:

Usch, lektionen idag var riktigt jobbig. Lång genomgång först (som alltid) så man håller på att somna. Sedan fick jag och Paulina och några andra göra ett prov som vi hade missat med typ 16 frågor på. Och det är sådana frågor man ska skriva en hel uppsats på varje som typ är värda 4-8 poäng var. Riktigt jobbigt! Vi hann dock inte bli klara så vi ska fortsätta med det nästa vecka. Bjussar i alla fall på enkel dagens outfit:

Jeans - JC
T-shirt - H&M
Skärp - pappas gamla
Väska - Accent by Wedins
Blått armband & läderarmband - Ur&Penn

Vid 6-tiden blir det en powerwalk med Elin. 

Tandläkaren

Började dagen med att gå till tandläkaren. Min dröm hade varit att de tog bort den nu, men antar att det är ett bra tag till tills den ska av. Tyvärr. Är fruktansvärt trött på den! Men man får väl tänka på resultatet I guess. Så idag har jag bara filosofi, som varar i över 3 timmar, men man kan ju alltid hoppas på att han släpper oss tidigare. God morgon!

Trött!

Hej, sitter nästan här med ögonen i kors och kollar på Pussycat Dolls. De håller just nu på att rösta ut 3 av de. Efter detta ska jag bums i säng. Godnatt

Utklädning!

Jiiiisus vad trött jag var i morse. Kan det vara äventyrsdagen igår? Tror nästan det eftersom jag mötte upp mina kära klasskamrater som nog var minst lika trötta. Kvart över 8 skulle vår första lektion, engelska, börja. Och givetvis kom vår lärare men det var bara de som hade muntliga nationella kvar att göra som skulle vara där. Jippie, vi hade gått upp i onödan! Nästa lektion skulle inte börja förrän 10. Men vi hittade på en egen liten nödlösning och gjorde det riktigt skönt i danssalen där vi lade oss och slappade. 

Therese, Paulina och jag gjorde riktigt sköna sängar i danssalen (Mikaela kom även sen, hon hade försovit sig lite).


Nästa och enda lektionen vi hade var scenografi. Vi delade in oss i grupper för vi skulle göra små pjäser efter olika texter. Vi (min grupp) började med att göra lite av vår rekvisita och sedan gick vi upp för att leta kläder och ack så kul man kan ha. Vi bestämde oss till sist för att alla skulle ha hängslebyxor, för vi tyckte det passade till vår text ;) haha.


Therese testar sina. Hon ska vara sonen i pjäsen.



Jag håller på att få på mina. Jag ska vara pappa i pjäsen, haha. ( Här ser ni även en skymt av dagens outfit. Lång t-shirt från BikBok, sjal från Accent by Wedins, Converse och leggings från Monki till det.



Se där ja, då var de på! Hittade de där superheta brillorna också som jag ska ha.



Paulina testar sina lila hänglsebyxor. Hon ska alltså vara dottern och födelsedagsbarnet i pjäsen.



Mikaela med sina vita hänglsebyxor och tant-glasögon. Hon är mamman i pjäsen.



Vi testade lite andra saker också, vilket var väldans kul. Fångade en bild på Mikaela då hon hade denna blåa klänningen.


Kidnappad!

Hej och typ ursäkta för dåligt bloggande idag. Ingenting alls faktiskt. Anledning är faktiskt att vi kidnappade Therese, som fyller 18 år idag. (För varje av oss fyra, när vi fyller 18, har de andra tre tänkt ut en överraskning för den som fyller år). Efter en genomtänkt plan kidnappade vi Therese utanför tågstationen efter vår första lektion i skolan. Hon hade inte en aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Sammanfattar dagen såhär:

Tåg, vandring, kanoter, dopp i havet, grillning, 12 glassar, fint väder, blöta kläder och framförallt MYCKET skratt. Förklarar närmre en annan dag (och visar fler bilder). Måste gå och lägga mig nu för att orka upp i morgon. Är dödens trött!

Vi väntar på tåget och ögonbindeln är på, på Therese t.v.


Kanoterna (som vi är på väg att lyfta ner från träräcket).


Utsikten från ön vi paddlade till och grillade på.

I morgon: Skola som vanligt, dock en kortare variant då vi har studietid efter lunch. Karl-Henrik kör halkan. Ska försöka pricka av alla saker på min "a-g-lista". Och nu: Godnatt!

Äntligen!

Efter många om och men har jag nu äntligen fått upp bilden! Dagens outfit alltså:


Chinos och linne -Monki
Innejacka - Vero Moda
Väska - Gina Tricot


Hatar när det inte funkar!

Hej, hade tänkt slänga upp en dagens men det går inte att lägga upp några bilder av någon konstig anledning! Får se om det funkar lite senare då. Annars håller jag just nu på att städa mitt rum som är värre än the second world-war för tillfället ..

GRATTIS!

Blev ingen träning i morse, jag och Karl-Henrik var dödens trötta i morse så vi passade på att sova lite längre i stället. Har precis varit och bokat nya körlektioner till nästa vecka och jag måste även säga grattis (igen!) till älskade Elin som har klarat uppskrivningen dagen i ära! :) Ihh, är så glad för din skull!

        image299
          bild från Elins blogg.
 
Efter skolan ska jag direkt hem, har en del saker att pricka av på min "att-göra-lista" (som jag skrev igår.) Kommer förhoppningsvis en dagens outfit lite senare idag också, så håll utkik!

Update.

Ett sanbbinlägg! Kom precis hem från jobbet, mycket att göra idag med, fast inte riktigt lika mycket som igår. Brukar vara mer folk på lördagar. Karl-Henrik kom samtidigt så nu ska vi slappa/mysa lite sen blir det sängen. Blir nog träning vid 8 i morgon innan skolan. Sov gott!

Söndag, söndag, söndag ..

Hej alla glada! Jobbade ju som sagt till 10 igår, var väl inte hemma förrän ca. 20 över. Sedan blev det nästan bums isäng. Var jättetrött! Imorse vaknade jag ganska tidigt så gick jag upp och duschade och sådär sedan åkte jag och pappa in till stan, hämtade storasyster och hennes kille sedan åkte vi vidare och hälsade på farfar, trevlig runda :) Nu håller jag på att byta om för jag ska ner och jobba idag med. Tjiiihoo! Nej något roligare kunde man gjort, men det är bra att ha jobb. Karl-Henrik kommer nog ikväll, så det blir bra.

Ha en fin dag!

3 vill ha :

image295      
Bekini från H&M

image298      
Supersnygga hölurar från WESC 
 

 image297
Boken Självkänsla av Mia Törnblom





Ankor.

Upp och hoppade halv 10 i morse. Cissis systersöner är ju på besök och då blir det inga långa sovmornar. Bra är kanske det? Så man inte sover bort hela dagen. Gick en runda med Cissi och killarna för en stund sen, ner till vattnet och matade ankorna. Nu är de på lekplatsen med grannens son och leker, och jag sitter här. Börjar jobba vid kvart i 3.

image294




Igår..

En försenad gårdagen outfit: 

image293
Jeans från Vero Moda, t-shirt från Gina Tricot, väska Accent by Wedins. Hårbandet kommer jag inte ihåg var jag har hittat.

Käkar karmeller och lyssnar på Lykke Li och tar det lugnt just nu. Snart kommer pappas sambos systerbarn. De ska passas till söndag. Själv längtar jag tills Karl-Henrik kommer. Sen var det nog inget mer.



Fredag

Hej hej hej! Blev inga fler inlägg igår för efter promenade med Elin så sov jag hemma hos henne. Blev mycket, snack, mys och snacks. Imorse tog hon bussen tidigare än mig så jag hade huset för mig själv. Ska hem till henne och lämna nycklarna senare idag, det får jag inte glömma! Annars ser det ut till att bli en lugn kväll, ska träffa Henke, för i morgon och på söndag är det jobb som gäller.

Hörs sen!

Vilken soppa!

Tjolahopp! 
Blev dessvärre ingen promenad igårkväll. Min kära pojkvän ringde mig och sa att de skulle köra in till stan och handla på Maxi (som en utflykt ;) om jag var sugen att hänga på. Och självklart var jag det och givetvis resulterade det i att jag även sov hos honom. Skola idag, nationellt prov (ingen kommentar), inlämning och hemma vid 4. 

Jag lagade precis lite mat åt mig själv och idag stod det Keldas thai-soppa på menyn. Smarrig! Nu ska jag ta cyklen och köra bort till Elin, tar promenaden idag istället! 

image292

Paus!

Sitter och skriver på mitt arbete, men känner att jag behöver inte liten paus så jag passar på att göra ett litet inlägg här. Filosofi-arbete är ju inte direkt det enklaste att skriva så det kräver ju att man tänker efter en hel del. Man kanske skulle gå ut och gå en runda?

Janne "Loffe" Karlsson!

Hej, körlektionen gick bra. Fast jag har haft ont i huvudet hela dagen. Jobbigt. Efter körlektionen gick jag och bytte min ring och därefter mötte jag upp min syster och hennes kompis i stan. Gick förbi nyöppnade Forex och fick rosor, pennor, godis och gud vet allt. Dessutom var Janne "Loffe" Karlsson där för invigningens skull. Inte någon större merit att ha träffat honom kanske, men jag gillar honom. Han är cool. Lika crazy (?) som jag och Emma (min systers kompis) är, gick vi givetvis fram och fick en autograf av honom. (Vi var väl typ de ända som gjorde det, 20 & 18 år. Tjena!) Men vi skäms inte för det ;) Vi ser det som en kul grej! Luchade även med de innan jag tog bussen hem. Och nu är jag hemma, fortfarande huvudvärk och trött. Men måste försöka skriva lite på mitt arbete nu. 

image291




Piggare

Godmorgon! Igårkväll gick jag och la mig lite tidigare än jag brukar plus att idag behövde jag inte ställa klockan förrän halv 9. Så idag vaknade jag faktiskt lite piggare än vad jag brukar! Nu tänkte jag gå och välja kläder för dagen och fixa till mig lite och sådär. Sedan tar jag bussen in till stan för en körlektion och lite andra ärenden.

x

J

Tack för mig

Nej, nu ska jag bums isäng. Har inga lektioner imorgon men har ändå en hel del saker att uträtta. Har blandannat en körlektion, ska byta min fina ring, skriva lite på mitt arbete osv. Sysslor finns det gott om! Godnatt

Sommartider!

Hej. Idag har jag haft 3 lektioner, slutade redan 13.40. Skönt. Efter skolan cyklade jag ner till Hemköp och fick mina jobbetider för sommaren. Ser hyfsat bra ut tycker jag! Jag blev iallafall ledig de få dagar jag ville då det är beachhandboll i Åhus och Kristianstaddagarna/Tivolirock. Så nu har jag pysslat lite med att skriva in alla mina tider i kalendern. Har lite andra saker att göra idag, får se hur mycket jag hinner av det!
image290

Evigheternas evighet!

Ikväll har jag ägnat mig åt att packa och packa upp. Det tar en hel evighet för mig att flytta från mamma till pappa och tvärtom! Man vill ju ha med sig alla sina saker och alla kläder så man kan välja precis vilka man känner för just den dagen! Men ack så trött jag är nu, måste bums isäng nu annars kommer jag inte ens fundera på att gå till skolan i morgon!

GODNATT!

Dagens inköp:

Här kommer bilderna på dagens shopping:

image284
Väska från Vero Moda
image285
Rosa nagellack, Depend från Cubus. Armband från Ur&Penn
image286
Solisar från BikBok
image287
Läderarmband från Ur&Penn
image288
Ring, även den från Ur&Penn
image289
Rosa klackskor från Bianco

Dagens!

Hej! Idag har det varit en skön dag i skolan, två lektioner. Precis lagom! Dock hade vi en lång håltimme mellan lektionerna så jag och Paulina lunchade på stan och sedan blev det en shoppingrunda. (Visar bilder på allt sen).

Idag hann jag faktiskt med att ta en dagens innan dansen (brukar nämligen ha danslektion sist i skolan varje dag så då tänker man inte på att fota innan de åker av för dagen!) men såhär såg jag ut idag:
image283
Vit skjorta - H&M herr
Leggins - Monki
Sjal - Accent by Wedins (nyinköpt för idag)

Snabbinlägg!

Godmorgon, har egentligen ganska bråttom men den tidsoptimist jag är säger mig att jag hinner skriva ett litet snabbinlägg!

Idag har jag inte så många lektioner, vilket är skönt. Ser ut att bli ganska nice väder också! Efter skolan ska jag hem och packa, jag åker hem till pappsen ikväll! Ha en bra dag, puss.

Kanonhelg!

Åh vilken underbar helg! (därav dåligt bloggande, har helt enkelt inte haft tid). I fredags grillade vi hemma och spelade kort på baksidan, hur mysigt som helst. Igår åkte vi med morfar till Åhus där vi träffade Karl-Henriks bror, för de två skulle fiska. Jag passade givetvis på att sola lite, hur varmt och skönt som helst! Dock var det iskallt i vattnet. På kvällen var det kalas för Henkes föräldrar, grillning och kubbspel och en runda till Nils senare. 

Imorse gick jag ner och gjorde frukost och tog Henke med mig ut till studsmattan/solen. Efter en stund kom Henkes bror och hämtade oss för ännu en dag på stranden! Efter fisketuren åkte vi till Henkes äldsta bror jag hjälpte de att riva lite i deras nya hus. Underbar helg! Godnatt!

image280

image281

image282

Snoppen reser sig när det är varmt!

25 grader och sol, man tackar! Dessutom är det fredag och och jag slutade skolan redan vid halv 1. Kan ju knappt bli bättre. När jag kom hem gick jag ut och solade en stund och åt en "tryck-upp-glass" (som jag kallar det). Isglass är det bästa när det är varmt!

Här är dessutom beviset på att det är varmt ute, vår snygga termometer! Ja, ni fattar väl själv hur den fungerar. Den reser sig helt enkelt när det är varmt och tvärtom! (Det är ett speciellt träslag, som jag inte kommer på vilket det är nu, som gör att det fungerar). Smart!
.image279

Ikväll ska jag träffa Karl-Henrik. Har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på ännu. Men i morgon ska jag följa med han och hans bror och fiska och så, sen är det kalas på kvällen för Henkes föräldrar. 


Man blir så glad!

Hej hej hej, lång dag idag också. Nationellt prov i Matte B i morse och senare prov i filosofi. Efter skolan gick jag och bokade en körlektion till nästa vecka. Så nu är det skönt att vara hemma ska jag säg! Och åh så fint väder det är, man kan ju egentligen inte vara annat än glad, trots två prov idag!

Ikväll blir det utan tvekan grillning på baksidan :)

image278

Sola!

Inget bloggande igår, dåligt. Men fanns verkligen ingen tid. Gick i skolan från 8-17, dikrekt efter tig jag bussen till Onoff, där jag skulle möta upp Karl-Henrik för han skulle köpa ny mobil o så. Efter det åkte vi och köpte glass och vidare hem till honom. Så kan det va. Idag har jag bara haft en lektion, nationellt prov. Därefter åkte jag till min syrra så låg vi på ett lakan på hennes baksida och solade. Och nu är jag i skolan igen. En lektion kvar. Later!

Mer shopping:

Idag blev det också lite shopping, hann inte att gå i så jättemånga affärer. Men detta var vad jag fick med mig hem:

image276
image277
allt hittade jag på Monki ..

Dessa shoppade jag igår:

Kom på att jag glömde visa shortsen jag köpte igår, så here they are:

image275
från Vero Moda

The 4 of us!

Sådär ja, då var man hemma efter en heldag i Malmö. Shopping först sedan Turning Torso. Händelserik dag, och mina fötter ömmar ihjäl. Först idrott imorse (då vår lärare hade glömt tala om att vi hade utegympa, därav hade jag bara pumps) då jag fick spela brändboll på en grusplan (!) med bara strumpor! Sedan en heldag i storstaden i pumps! Aj! Men det var det värt.

Lite bilder från idag:
image272
:)

image273
Turning Torso, så jäkla flott. Drömmen att bo där!
image274
Entrén

Mums.

Tung dag idag, fruktansvärt trött har jag varit. När jag kom hem, satte jag in en bakad potatis i ugnen och nu har jag precis ätit den med en jättegod röra bestående av philiadelphia, cream freich, rödlök, gräslök och dill. Mumma! (Tog en smarrig bild på det, men blogg.se strejker som vanligt så det går inte att lägga upp några bilder!!)

Nu hade jag tänkt att gå och packa och åka hem till min kära fader. Har lite andra saker jag ska fixa med också, så adios!

Oväsen i 30 minuter!

Måndag igen, varför ska tiden alltid gå så fort när man är ledig? Visseligen gör den det ändå. Anyway, åkte med pappa in till stan imorse, gymmade med Paulina innan skolan. Vi tränade dock bara i en halvtimmer eller så, helt sjukt trötta var vi. Men bättre än ingenting. Efter gymmet följde jag med Paulina då hon gjorde sig brun i en soldusch, och nu har vi precis haft vår första lektion, kulturhistoria. Och jag ljuger inte nu mina vänner, men musiken (oväsendet, kallade det vad du vill!) hon spelade för oss idag varade i MINST en halvtimme! Knappt att man stod ut. Men nu är det i alla fall time för lite luch. Ciao!

Fröken tomat!

image271
Home sweet home, fröken tomat är hemma! Varför jag kallar mig själv för tomat är för att jag under kvällen har kommit underfund med att solen tog lite mer än vad jag trodde innan idag. Och nu är bringan röd som en tomat! 

Mycket att göra på jobbet idag också, vilket resulterar till att jag är trött. Kanske inte jättetrött, men jag skulle tänka mig att jag skulle kunna betala högt för en timmes extra sömn i morgonbitti! Men icke, klockan 8 är det gymmet som gäller, hej och ho! 

Tack för mig, godnatt!

Fräknar!

image270

Nu har jag precis kommit in från min lilla sol-stund. Måste gå och duscha och göra vid mig nu innan jag börjar jobba. Första gången som jag solade lite i år. Därav blev jag ju inte direkt brun haha, men det räckte i alla fall för att mina fräknar (!) skulle komma fram.

Glassigt!

image269

Hej hopp! Sommar och sol, idag är det jättevarmt ute. Frukost på baksida imorse och nu passar jag på att glassa lite i solen innan det är time to work! So long!

Sängen kallar!

Nej nu kallar sängen på mig! Jobb i morgon också så jag behöver nog sova lite. Godnatt mina vänner!

Världens sötaste!

Jobb idag som sagt, mellan 15-22 och mycket folk. Som vanligt! Men det gick bra. Känner att John Blund smyger sig på, men hade inte tänkt att gå och lägga mig riktigt än. Sitter här i köket vid datan och tittar lite på när mamma och de spelar poker. Leker även med Marwin i mellanåt, och jag lyckades fånga han på bild nu innan han somnade, världens sötaste!

image267
Världens sötaste OCH busigaste vovve ;)

image268
Han älskar sin pipande banan :D

Dåligt bloggande.

Sorry för dåligt bloggande de senaste dagarna. Det har hänt mycket på sistone som har tagit upp så mycket av tiden.

I tisdags var det ju som sagt föreställning med skolan på Teatern. Gick faktiskt väldigt bra, och det var roligt att dansa där eftersom jag aldrig har gjort det förrut. Valborg blev bra, grillning och så hemma hos Therese och sedan vidare på en annan fest. Sedan åkte jag och Frida in till stan och sedan vidare till Degeberga / Stugbyn. Så det blev inte mycket sovande den dagen. Så det tog jag och min kära pojkvän igen igår. Tror vi sov från och till "hela" dagen. ;) Idag har jag och pappa varit och gjort lite ärende och varit och hälsat på farfar. Om en stund kommer Karl-Henrik hit och sedan ska vi på kalas till min morbor. Och i morgon och söndag blir det jobb för min del!

Nu måste jag gå och göra vid mig lite. Later!

RSS 2.0