Cykla!

Hej svejs, nu cyklar jag hem till mamma. Ska grilla och vara där en stund ikväll. Jonte är även nere på besök. Trevligt. Karl-Henrik fick en dille att han skulle cykla hem till mig hemifrån honom, och nej jag kunde inte stoppa honom, så snart är han också på väg. Trevlig kväll!

Resten av bilderna:

Tänkte visa er resten av bilderna sedan i tisdags 
(eftersom det inte funkade igår):

Mira ville inte sitta still, hon busade mest hela tiden ..


Så söt i sin lilla hatt ..


Sigge busade med Karl-Henrik ..


Karl-Henrik förklarade för Sigge hur vår el-flugsmälla fungerade :p

Lite senare på kvällen, när gästerna hade åkt hem, körde jag, Karl-Henrik och pappa ner till tennisbanan för att spela. Men givetvis var där upptaget, så vi tog en chansning och körde upp till Linderöd för att kolla om där var ledigt. Vilket det var och det var hur kul som helst. Bättre underlag där dessutom så det var bra :)


Kvällssolen stekte på ena sidan, så det var lite svårt att se bollen :p


Sådär lagom svettigt ;)

Eftersom vi inte hade några bollkallar, fick vi agera det själva ;)


Pappa in action ..


Karl-Henrik försöker se vart bollen kommer :p


Älskling in action! 

När vi sedan kom hem, cyklade jag och Karl-Henrik ner till affären, mötte Elin och hyrde film och köpte en massa gotta. Bra film faktiskt, sådär lagom spännande. Flood hette den.

Stranden

Hej. Kom hem för en stund sen, har varit på stranden med Elin idag. Typ första dagen jag är där nu när det är så fint väder, så det var skönt. Just nu gör jag inte så mycket. Ska väl gå ner och fixa lite käk om en stund. Karl-Henrik kommer ev i kväll också, om han har kryat på sig lite. Han vaknade upp och hade jätteont i halsen och huvudet. Stackar´n. Så vi får se hur kvällen lyder :)

Jag pustar ut!

Hej bloggen! Jag har vunnit, eller iallafall överlevt det 7-dagars långa maratonloppet. Åh vad det känns skönt, men efter att ha jobbat sju dagar i sträck är jag sjukt trött. Har inte blivit någon bra uppdatering alls här. I tisdags var Karl-Henrik här. Vi lagade mat och bara slappade och myste. Igår kom Cissis släkt hit på middag. Det var trevligt. Små barn och bus! Här kommer lite bilder från igår:

Sigge och Alvin brottades ..


Sigge visar sin superduper fina min som han har lärt sig ;)


Jonna och sötaste Marwin kom också på besök en runda.


Älskling och Sigge busade i trädet.


Bloggen funkar inte riktigt som den ska, jag kan inte lägga upp fler bilder osv. Så det kommer fler bilder en annan dag. Imorgon är jag ledig, då blir är det stranden med Elin som gäller :)

Ps: Som många redan har påpekat så skrev jag fel i förra inlägget ;) Jag jobbade mellan 8 och 15 inte 8 till 22 :p



Maraton, lopp 5!

Idag jobbade jag ju också som sagt, 8-22. Femte dagen i rad nu, och det känns. Men jag kom hem till en sprallig och glad pojkvän som snällt väntade på att jag skulle komma hem. Sedan tog han bussen till stan för att prova ut nya jobbe-kläder och jag gick ut och la mig på hängmattan och läste nya Sofis Mode.  Men nu har han kommit hit igen så nu ska vi laga mat, ciao!


Gårdagen i bilder.

Tjena tjena. Kan väl börja med att berätta lite om gårdagen. Efter jobbet åkte jag hem, gjorde vid mig lite och bytte kläder, innan jag åkte till Karl-Henrik. Vi firade hans lillasyster Katja som fyllde 13 år! När de flesta gästerna hade åkt hem gick resterande till stenbrottet och badade där. Dock stannade jag på land. Why? Inga badkläder!



Den varma kvällssolen speglade sig i vattnet ...


Älskling försökte få ut Troja (deras hund) för att bada men hon vågade inte ..

Så Stoffe fick bära ut henne ..

Hon kan simma jättebra och tyckte trots allt att det var kul, men hon är en liten fegis ;)

:) :)

Efter kalaset blev vi skjutsade hem till mig igen. När vi kom hem tog vi cyklarna och cyklade ner till affären för att hyra film, men givetvis var där stängt. Så vi tog nästa affär, köpte världens godaste cider och i stället för att hyra, köpte vi två stället :)






13 år!

Heeeeej :) Jag är nästan precis hemkommen från jobbet. Gud vilket väder! Varför ska jag alltid jobba när det är så fint väder? Aja. Om en liten liten stund ska jag åka hem till min pojkvän, hans lillasyster fyller nämligen 13 år idag, så henne ska vi fira. Blir väl inte alltför sent, utan sedan åker jag och Karl-Henrik hem till mig igen och sover här. Jag ska nämligen jobba imorgon (ovanligt va?), 8-15.  / J

Härliga trädgård!

Hej. Åkte ju som sagt till Elin. Vi lade oss direkt på varsin madrass på hennes baksida. Så underbar trädgård :) 
Där låg vi och hade givande samtal och solade. Sedan gick vi in och käkade lite kycklingsallad och jag gjorde vid mig för jobb. 
Har nästan precis kommit hem nu, trött som aldrig förr. 3:dje dagen avklarat på mitt 7-dagars jobbmaraton iallafall. Nu väntar tre mornar i rad. Suck, men så är läget i alla fall. Hörs imorgon, för nu blir det sängen för min del. Godnatt!

Finfin trädgård med damm och vattenfall. Vi låg på den lilla bron :)

Pick och pack!


Nu tar jag mitt pick och pack och cyklar hem till Elin. Sola lite, snicksnacka. Sen blir det jobb, 15-22. Puss

Fredag, inte torsdag!

(Med min rubrik vill jag säga att jag har trott att det är 
torsdag och inte fredag hela dagen. Sånt är så knasigt).



Godkväll! Helt slutkörd efter en väldigt händelserik och stressig dag. Eller ja, stressig dag på jobbet får jag väl säg. Hur mycket folk som helst. Men än en gång, jag överlevde. Köpte med mig Expressen Fredag hem som jag tänkte läsa nu innan jag ska sova. Godnatt mina vänner :)

Äntligen!

Nu gott folk, är det på plats. Äntligen! Nöjd är jag dessutom, mycket nöjd. Tur att man har en fiffig pappa som löste alla problem. Nu ska jag hoppa (?) in i duschen.


Okej, jag kan väl bjuda på en liten förhandstitt på min nya taklampa också (som ännu inte är uppsatt). Den ska jag hänga ovanför bordet, hade jag tänkt.



Tennis is the shit!

Tjena tjena! Gick upp vid halv 10 idag, skönt att komma upp i någorlunda tid. Åkte med pappa direkt till tippen och slängde vår gamla yttertrappa, åkte hem, käkade frukost, sedan cyklade jag, pappa och Cissi ner till tennisbanan för att slå lite. Hur kul som helst, sjukt underskattat, när planen dessutom inte ligger alls långt ifrån där vi bor. Varmt var det, men det fläktade väldigt skönt. Och för Cissi, som då spelade för första gången, gick det bra, och jag fick tillochmed henne till att säga att det faktiskt var kul (hon var nämligen väldigt skeptisk mot det från början och trodde att det skulle vara supersvårt).

Cissi hade tillochmed varit så duktig och köpt ett nytt racket, eftersom vi bara hade två ;)


Cissi med sin snygga pose ;)


Pappsen :)


Cissi tog kort på mig när jag slog mina dunderslag ;)


Nu håller jag och pappa på att försöka sätta upp mitt bord, men det var inte så enkelt som vi trodde, så vi får se hur det går. Känner starkt för att bara vara hemma hela dagen och hitta på saker, men givetvis ska jag jobba, 15-22.

Den nya klänningen!

Lovade ju att visa min klänning jag köpte häromdagen. Så här har ni den. Färgen kommer dock inte riktigt till sin rätt. Glittret som ser lite rosa ut är helt silvrigt! 
(Får ta en bättre bild och visa vid ett senare tillfälle!)




Nu när jag tänker efter så kom jag på att jag köpte ju faktiskt ett par nya solisar också och såhär ser de ut:





I morgon fortsätter mitt "jobb-maraton" (som varar i hela sju dagar). Men det är skönt att jag jobbar kväll i morgon, då börjar jag inte förrän 15.00 och slipper gå upp så tidigt ;) Så i morgon har jag planerat att jag ska fortsätta att sätta upp mina nya saker (har även ändrat om lite på rummet). Jag har även bestämt att jag och Cissi ska spela tennis vid skolan, eftersom hon aldrig har spelat det så innan :p Men vi får väl se. Till er säger jag nu: Godnatt!

IKEA!

Godkväller! Jobb som sagt mellan 8-15, sådär lagom (!) svårt att komma ur min sköna säng imorse. Men det gick. Direkt efter jobbet cyklade jag hem, bytte om, sedan brummade jag, pappa och Cissi in till stan. Hämtade upp syrran och hennes kille och åkte vidare mot IKEA. Kan man annat än älska det stället? Det blev en hel del inhandlat. Och jag är mycket nöjd med mina köp. Till mig blev det ett barbord med två barstolar/pallar till och en lamp-"krona". (Visar bilder när allt är på plats!)



Pappa tvivlade ett tag på att vi inte skulle få plats med mitt bord och stolar i bilen, men efter lite övertalning så köpte vi det, och givetvis fick alltihop plats i bagaget (man hade nog tillochmed fått plats med en linjal där också ;) haha)



Elin

Nu mina vänner, beger jag mig hem till Elin. Det blir tv och mys:)




Agyness Dean!

Hej! Har inte gjort så mycket sedan jag vaknade idag. Antar att jag vilar upp mig inför kommande dagar. Kommer att jobba sju dagar i rad nu, med start i morgon. Tufft, men återigen får man tänka på pengarna så går det lite lättare i alla fall.

Längtar även otroligt mycket till vår Mallorca resa. Den 24 augusti åker jag, min pojkvän Karl-Henrik, mamma och mina systrar. Och det ska bli så otroligt skönt! Fast jag hinner knappt börja skolan innan vi åker (skolan börjar den 19:onde) :p Men vad gör man inte ..

Var bara tvungen att ägna en liten del av detta inlägget till Agyness Dean också. Älskar verkligen hennes galna, klockrena och ack så snygga stil. Inspiration, javisst!





Just nu.

Nu hade jag tänkt gå ut och se hur det går för pappsen. Han är i fullgång med att ta bort asfalt från vår uppfart o lägga singel istället. Grannens son tycker det är hur spännande som helst med grävmaskin och lastbil så han är också och hjälper till lite ;) Börjar bli lite småhungrig också, så käk får det också blir. Ciao!




Nytt nytt nytt!

Var inom en runda i stan idag, då jag åkte hem från Karl-Henrik. Fick med mig lite saker hem. Satt även och käkade och chillade på grafitti där Emilia jobbade :)

Väska, fast till min dator. Den jag just nu har lånat av mamma är alldeles för stor, så denna skönheten fick det bli. Märke : Vezzano.


Ring från Glitter. 

Köpte även en tubtop-klänning. Men den får ni se lite senare :)


Idag har även Karl-Henrik åkt till Öland med kompisar och husvagn.. Miss him already!


UPPDATERING!

Hej. Uppdatering ska det bli, eftersom den har varit väldigt dålig!

För att lite kort berätta om beachhandbollen. Vi hade 5 matchter i gruppen, varav 3 matcher blev walk over, vilket innebar att vi "vann" de matcherna. Den första vi spelade förlorade vi med en boll och den andra kommer jag inte ihåg hur mycket vi förlorade med. Sedan gick vi till 16:ondels-final, men åkte ut. Men vi hade kul! Efter vi spelat klart, tittade vi på lite andra lag och hejade på dem! Sedan gick jag, Jonna och Linda till husvagnen, där vi skulle sova, i ÖSREGN. Herregud vad det regnade. Det var meningen att det skulle bli utgång, men iomed vädret blev det inget med det. Jonna och Linda kunde inte bestämma sig vad de ville göra, och jag blev för rastlös för att spendera hela kvällen/natten i husvagnen så jag åkte hem till Victor, där han och Karl-Henrik var. Tog en dusch, kollade lite film och sedan åkte vi hem till Karl-Henrik.


Våra snygga spelar-outfits :p


Lite warm-up! ;)


It was fuuuuun :)

Dagen efter (söndags) blev vi hämtade och åkte sedan till beachhandbollen igen. Fast denna gången var det min bror och hans lags tur att spela. Herrar motion. Behöver jag säga mer än att de tog hem hela skiten och att stämningen var mer än på topp?! Vår hejarklack var klart störst och hördes absolut mest!


Bar á Bar, hela gänget..


Vinst, vinst, vinst ..


Hejarklacken :D nästan alla hade vars ett Bar á Bar-linne!


Heja heja heja (finalen) ..


Första plats!


Det firades med bira!


Lagfoto (spelare och supportrar ;)

Har även ett litet klipp med hejande skönsång efter vinsten! ;)


Baaaar á Baaaaar!

Hej kära vänner! Som sagt dålig uppdatering, har varit på beachhandbollen nu två dagar i rad. För oss gick det inte så bra (förklarar allt närmre sen) men idag kammade Bar á Bar hem segern (där min bror spelar) och oj vilket ös det var!

Härligt härligt! Har tagit massor av bilder som jag självklart kommer att dela med mig av senare.. Har nämligen inte riktigt tid för det nu. Är just nu hos mamma, men ska till pappa strax och med mig har jag Karl-Henrik ..


I morgon blir det jobb igen, 15-22. Därefter ledig tisdag och onsdag. Så hör och ser ni inget annat, så skriver jag på tisdag! Tjing.


Stick it!

Elin var här, kollade på Stick it! och Save the last dance 2. Bra filmer som går att titta på hundra gånger!

I morgon är det beachhandbollen som gäller. Var sjukt laddad innan, är inte det så mycket längre. Men det kommer i morgon vill jag lova! 10.30 ska vi samlas och redan 11 har vi vår första match. Det hade varit kul att gå långt, men ska jag vara ärlig så är jag där bara för att ha kul! På kvällen blir det utgång. Söndag blir det beachen igen, då broder kommer ner från Götet och ska spela. De vann alltihopa förra året. Svinkul att kolla! Så det blir nog inte så mycket uppdatering. Men. Jag tar självklart kameran med mig och "dokumenterar" dagarna lite. Vi ses!

ikväll ..

Elin kommer hit. Det blir film!

Åhus!

Hej. Dålig uppdatering, jag vet. Jobbet har kommit i vägen (och självklart andra saker också). Men jag jobbade som sagt i onsdags mellan 15-22, trött som en get när jag kom hem. Var sedan på jobbet redan 7.20 igår morse. 

Efter att jag slutade vid 15 åkte jag hem, tog en välbehövlig nap och så. Efter det ringde mamma och sa att vi skulle åka ner till Åhus (beachhandbollen) och kolla när min kusin spelade kvartsfinal. Det blev stress, jag, mamma och morfar hämtade upp Henke på vägen körde så där lagom fort men hann bara nästan fram. Vi hörde slutsignalen. Två sekunder senare ringer min storasyster och säger att de förlorade med en boll. EN BOLL! Och vi stressade som idioter :p Men vi kollade lite på några andra matcher och det viktigaste av allt. Jag köpte kulglass. Åh så gott! Vanilj-mjölkchoklad, päron-mjölkchoklad med mjölkchoklad-topping. HAHA. Kände att det blev lite mycket mjölkchoklad mot slutet så morfar fick ta över ;)

Idag är det planer på att jag ska träffa Elin. Vad vi ska göra har jag inte en aning om, så nu ska jag ringa henne! Hejsvejs!

Trots det dåliga vädret på dagarna, blir det finare på kvällen med mysig kvällssol..


Det nya beahhandbolls-området..

Nytt i garderoben!

Självklart gick jag inte tomhänt i från marknaden ;) Köpte denna snygga t-shirt med Ramones-tryck :)


Nu måste jag skynda mig, jag börjar jobba om en halvtimme (15-22) och här sitter jag! 

Kiviks marknad!

Heeeeeej :)

Igår åkte jag som sagt hem till Karl-Henrik och sedan åkte vi ner till Kiviks marknad. Mycket skoj! 
Nu har jag nästan precis duschat. Mamma hämtade mig hos Karl-Henrik innan, sedan åt jag och storasyster frukost där. Innan jag går och gör vid mig lite, tänkte jag bjuda på bilder från igår:

Jag och Karl-Henrik körde och hämtade pizza och kebab sedan åkte vi hem till Victor och käkade där. Efter det gick vi ut och tvättade hans bil. Jag skötte slangen :p


Sedan kom Micke (som skulle köra) och sedan hämtade vi upp Nils för att åka till marknaden. Efter att vi gått där en stund gick vi till parkeringen och Victors föräldrars bil och satte oss där och tog det lugnt och vissa åt.


Hampus och MC träffade vi också på


Mycket folk var där!


Sedan gick vi ner en runda på tivolit. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte åkte med älskling i den hära karusellen. Men Micke gjorde det istället och jädrans vad det gick :p


hej hej!


Högt var det också :p

Marknad

Godmorgon, eller godmiddag är det nog nu förresten! Sov länge idag, eller jag gick i alla fall upp sent. Vid 12. Har gjort det två dagar i rad nu, vet inte vad det är med mig. Om jag inte bestämmer mig för att gå när jag vaknar (vaknar till&från hela tiden) så skulle jag kunna sova hela dan känns det som, för jag somnar om hela tiden. Konstigt. Anyway. Om en timme ungefär tar jag bussen in till stan och sedan vidare till Degeberga. Ska åka hem till Karl-Henrik idag. Ikväll ska vi även gå på Kiviks marknad med några kompisar :) So long guys!

Självkänsla nu!

 

Hej! Jobbat från 15-22, trött och irriterad känner jag mig. Tänkte läsa min nya bok, varva ner lite, innan jag kryper till kojs! 

See you!

Nya SOLO i brevlådan!


Nu mina vänner, hade jag tänkt läsa nya SOLO som låg i brevlådan imorse!

En dagens.

När jag ändå är gång tänkte jag visa er min outfit jag hade på middagen i fredags :)

På mig hade jag min blommiga klänning från H&M. Till det jeansjacka från Bik Bok och vita tygskor från Stadium.

Party-bilder!

Men tjena tjena! Här kommer lite party-bilder som utlovat från i lördags. Dock är de bara från förfesten, blev inte så många tagna på stan, men bättre än inget, right? ;)

En glad Joanna :)


Dance dance dance ..


Maria och Ida (med Marias finfina läppstift!)


Det blev kortspel. Pyramiden, vad annars? ;)


Balkonghäng :p


Sedan var det time för nattbussen. Sjukt mycket folk så Filip tog sig äran
att ligga på golvet :p

Det var en riktigt rolig dag/kväll vill jag lova!

Lovely people

Hej (och ursäkta för dålig uppdatering....igen!). 

I fredags var jag ju som sagt på den dära middagen med Karl-Henriks jobb. Blev dessvärre inga bilder tagna men det var en mycket trevlig kväll och sjuuuukt god mat, den godaste på länge. Potatisgratänger, fläskfilé, varmrökt lax, sallader och mycket annat. Åh så gott det var! Fick även en efterrätt gjord på bla vit choklad och hallon. Smarrigt! På kvällen/natten åkte vi hem till mig så sov Karl-Henrik här :) 

Igår började jag med att möta upp de flesta tjejerna på torget. Vi bilade till stan och mötte upp resten. Åt frukostbuffé på Fantasi innan vid sedan gick upp på stan. In på H&M, ockuperade alla deras provrum och köpte kläder till bechhandbollen :p Sedan åkte alla hem till sig en snabb runda, sedan åkte vi ner till skolan för att träna lite. Efter en stund kom även killarna och lirade med och mot oss. Hem igen efter handboll, sand, regn, åska och sol. Gjorde vid oss och tog sedan bussen in till stan och bussen vidare ut till min systers lägenhet där det blev förfest. Riktigt kul! Sedan vidare in till stan och kristianstaddagarna. Sedan tog jag och Karl-Henrik nattbussen hem :) 
 

Systra mi ..

(Lägger upp fler fler fler bilder imorgon, håll utkik!)

Idag har jag jobbat. 15-22. Hade helst varit hemma och bara slappat hela dagen men så fick det inte bli! I morgon gäller samma sak, sedan är jag ledig tisdag, jobbar ons-tors och är sedan ledig hela helgen! NU ska jag sova. Vi hörs i morgon. Godnatt!

Nytt nytt nytt :)

Både igår och idag inhandlade jag lite saker. Dock inte till garderoben denna gången, utan mest saker till mitt rum. Alltid kul att köpa små saker som kan piffa till det lite :


Smyckeskrin från Indiska. Love it!


Tygpåse. No more plastic bags mina vänner!

Jag fick Mia Törnbloms "Självkänsla nu!" av min underbara pojkvän när vi
var och handlade igår.

I förmiddags cyklade jag ner till byn en runda och till en liten presentbod
vi har här i Tollarp. Köpte denna underbara smyckeshanden. Perfekt!


Kunde inte heller låta bli att köpa denna plåtburken. Den var för söt helt enkelt!

Nu har jag sjuuuuukt bråttom. Jävla tidsoptimist som jag är. Jag ska snart åka och jag inte gjort någonting. Måste in i duschen nu, sedan väntar fest och middag med älsklings jobb! Hej och hå!

Toppendag/kväll!

Tjena tjena! Åkte som sagt in till stan efter jobbet igår. Kollade även då på Superstar sedan gick jag lite på stan innan vi gick bort till restaurangen. Tog lite gott att dricka och inväntade de andra. Efter ett par timmar på restaurangen, begav vi oss alla hem till min systers och hennes pojkväns lägenhet. Fikade och hade lite presentöppning och så. Sedan kom även Paulina dit. Sedan var det dags för hemfärd för de flesta. Vi åkte med pappa o Cissi till stationen sedan följde jag och Paulina Karl-Henrik till bussen. Sedan hade jag en askalas rolig kväll med bästa Paulina :) 

Marwin var också med, han gillade läget, men tyckte nog att uteserveringens 
stolar var någon size för liten ;)


Urgod mat. Jag åt grillade laxfilé med kall romsås och klyftpotatis. Mums.


Vi fikade och Jonna öppnade presenter. Här på bilden med sitt snygga nya
smyckeksrin.

Resten av bilderna låter jag tala för sig själva :p :









Öltält, karusell, bus, bajamaja, bäst sällskap, planer och MYCKET skratt! Vi är bäst :D

Superstar!

Åkte som sagt in till stan med tjejerna för att kolla på Superstar på lilla torg. Trevligt må jag säga, massa barn som sjöng! Gud så duktiga de var. Sedan träffade jag även Paulina och hennes pojkvän och gick en runda med de i stan innan jag mötte upp pappa och Cissi. De skulle handla present till Jonna. Så vi gick en stund på stan och sedan satte vi oss och åt på restaurang Peking :)

Emil Sigfridsson höll i Superstar, även han sjöng några låtar.


Triss i E. Emilia, Elin och Emma.



Pappa och Cissi.

I morgon blir det jobb igen. 8-15. Sedan åker jag in till stan och träffar Henke. Sedan ska vi ut och äta med hela familjen, då min storasyster fyller hela 20 år. Godnatt!

Just nu

Just nu springer jag runt i ett linne från H&M och min blommiga kjol från Bik Bok. Men nu ringde töserna och ville att vi skulle brumma in till stan och kolla på Superstar. Så det ska vi göra, så nu måste jag gå och göra vid mig lite. Även byta kläder, för om några timmar är det nog inte så varmt ute. Hej svejs!




Magnus Uggla.

Åkte in till stan igår och mötte Paulina. Therese och Alex hängde även på, så vi gick ner till Tivoliparken och satt utanför och diggade lite till Magnus Uggla. Därefter åkte vi hem till Jessicas syster och var där en stund, trevligt. Sedan vidare in till stan. Karusell, klasskompisar och öltält, jag var nöjd! :)

Paulina, Therese, Alex och jag satt utanför i kvällssolen :)


Sedan åkte vi hem till Jessicas systers lägenhet. Therese gosade med hennes 
hund, men den ville mest springa iväg ;)


Jessica


Jessicas syster


Min outfit. Chinos från Monki, linne och kavaj från H&M, skor från Stadium,
väska från Wedins och klockan från Ur&Penn.


Lite av min dag, i bilder.

Hej igen! Tyvärr blev det ingen smoothie tidigare. Det får bli en annan dag istället. Men tänkte visa lite av min dag i bilder:

Jag och lillasyster (eller mest hon) badade Marwin. Haha så söt.

Han tycker det är skönt när man sprutar vatten på honom ..


Fast han tycker inte om att vara blöt efteråt. Jag virade in han 
i hans prickiga täcke så han inte skulle frysa ;)


Trots ösregnet begav vi oss ner till byn, solade lite i
världens mest sämst solarium någonsin. Blev ingen skillnad alls!
Sedan cyklade vi vidare till affären för att köpa ägg, men det blev visst
lite annat också ;)



Sedan bakade jag muffins. Det stod att det skulle bli 15-20 st,
men det blev visst bara 8 :p Haha. Men ni som är gluten vet hur det
är att baka glutenfria grejer. Åh, det blir aldrig bra när jag ska göra det iallafall.
Kan säga att de ser godare ut än vad dem var. Men Jenny tyckte de blev goda så hon
fick allihopa ;)

Nu ska jag göra vid mig lite. Och välja kläder (vilket kan ta ett tag!!), ska nämligen ta bussen till stan om mindre än en timme. Ska möta Paulina där och lite annat folk.. Magnus Uggla spelar sedan vid 8-tiden! Ha en fin kväll mina vänner!

Hemkunskap i färger!

  
Fina färger, visst?

Hello! Gick väl upp relativt tidigt idag för att vara min lediga dag. Vid 10-tiden steg jag upp, har inte gjort något vettigt men det är ju så tråkigt väder (ösregn och åska, jag hatar åska!), så man vill bara ligga och slappa känns det som. Fast egentligen vill jag inte det, jag är fruktansvärt rastlös just nu känner jag. Kanske skulle ta en runda med pilatesbollen? Ska även gå ner och kolla om vi har ingredienser till att göra smoothies också. Kollade nämligen i vår gamla hemkunskapsbok från högstadiet (som förövrigt har galet fina färger) och såg en smarrig bild på en hallonsmoothie. 

Det där hundtricket alltså!

Köpte nya numret av Sofis Mode på jobbet, tänkte läsa den strax ..

Men tjena tjena! Jobb även idag. Gick väl bra, men det absolut bästa är att jag är ledig i två dagar nu! Ska bli så skönt. Just nu ligger min lillasyster, Marwin (hennes lilla vovve) och jag i min säng. Tittar på Hundtricket. Riktigt längesen man såg den, den är faktiskt lite smårolig :p

I morgon på dan får jag se vad som händer, inget planerat. På kvällen drar jag nog in till stan, kristianstaddagarna.

Vi hörs imorn!

Min outfit:

Tänkte bjuda på en dagens outfit också. Eller kvällens. Känner att jag lever i mina jobbe-kläder för tillfället. Men jag jobbar bara i morgon med (15-22) sedan är jag ledig tisdag och onsdag, vilket ska bli skönt! Och behövligt. Har inte varit hundra frisk de senaste dagarna, men jag har jobbat ändå. Så jag behöver ta igen mig lite. Har inte blivit någon reda med sovandet heller, varmt på rummet och förkyldning är ingen bra kombination. Så nu ska jag sova. Godnatt!


Randig tröja från H&M
Baggy-jeans från Gina Tricot
Kuvert-väska från Monki

Cloverfield!


Tjena mittbena! Jobb idag, från 20 över 7 till 3. Riktigt drygt. Gud så trött jag var idag! Ville bara hem. Nysattacker och hostattacker om vartannat, inte det roligaste när man sitter i en kassa. Men jag överlevde och kom hem, där min efterlängtade älskling väntade på mig. Vi har bara tagit det lugnt ikväll, käkat mat då även våra grannar var med, sedan cyklade vi ner till affären och hyrde film. Efter en sjuk beslutsångest från båda hållen blev det till sist Cloverfield. Karl-Henrik tyckte den var skitdålig och jag försökte väl mest intala mig själv att den var bra, men egentligen var den inte det. Lite smått hysterisk och slutet var det sämsta! JAG HATAR dåliga slut och när de inte slutar ALLS som jag har tänkt mig! 



Just nu

mer passande outfit i det otroligt varma vädret ..

Hej hej hej! Att jobba idag från 20 över 7 till 3 var inte smärtfritt. Har blivit sjukt förkyld, nyser hela tiden, näsan rinner och jag hostar för fulla muggar! Jobbigt, men jag överlever. Just nu håller jag på att plocka undan det sista på mitt rum. Har bytt om från jobbe-kläder till en lite svalare outfit. Linne från H&M och jeansshorts köpta i Danmark. De andra i huset håller på att förbereda all mat, dukning osv, inför festen ikväll. Klockan 6 kommer alla. Så nu måste jag fortsätta!

Ha en underbar lördag mina vänner!


Jag köpte fredag!


Godkväll kära ni! Kom hem från jobbet för en stund sen. Inte så roligt att jobba idag, känner att jag inte bara har en besvärlig hosta utan att även förkyldningen tränger sig på. Man blir så hängig och trött av det, särskilt när värmen hjälper till. Men nu är jag hemma iallafall. Sitter i min sköna säng med laptopen i knät. Köpte även Fredag eftersom jag är en trogen läsare till Elin Kling. Älskar hennes stil och eftersom det är hon som har skapat modesidorna var jag tvungen! Tänkte bläddra lite i den innan jag somnar.

I morgon börjar jag jobba redan halv 8 på morgonen till 15. Klockan 18 nalkas det 20-årsfest för min storasyster i trädgården. Kommer bli mycket och god mat, trevligt folk, pojkvännen och alltmänt mys! 

Vi hörs i morgon, godnatt!

My life in bags!

städa, städa, städa ...

Klockan börjar närma sig jobb känner jag. Just nu håller jag på att göra vid på mitt rum, mycket packning att packa upp! Så blir det varje gång jag flyttar mellan mamma och pappa (och tvärtom). Man vill ju verkligen ha med sig allt, hela sitt liv liksom. Så det tar sin lilla tid och jag kommer inte bli klar nu. För nu måste jag besöka duschen och göra vid mig o så. Sen blir det jobb till 10 ikväll. Ha en underbar fredag, och parta lite för mig med!

Jag, igår

Kan även passa på att visa gårdagens outfit (som jag inte gjort på väldigt länge!).
Linne från H&M, kjol JC, flätat skärp Monki, klocka från Guldfynd och blandade armband. Detta hade jag på mig när jag inte hade bekini ;)



Shopping och ilska!

Godmorgon! Igår blev det inte någon bra uppdatering alls. Jag "flyttade" nämligen från mamma till pappa igår, sedan ringde min storasyster och sa att vi skulle träna lite inför beachhandbollen ( yesss jag ska vara med i år!). Så vid 8 cyklade jag ner till skolan ( de har byggt upp en plan där ), mötte tjejerna och spelade. Mycket skratt och prat blev det också visserligen, men det ska vara kul ;) 

Har även glömt att berätta att min kära cykel blev stulen häromdagen :( Kan man inte få ha någonting i fred! Detta är TREDJE cykeln de snor från mig! Så sjukt. Man måste ju kunna ställa en cykel över natten, hur skulle man annars kunna ta sig någonstans? Skulle jag då inte kunnat åka hem till min pojkvän, åka och fiska, gå på stan med mina vänner bara för att vara säker på att ingen kommer sno den under natten? Jävla idioter rent ut sagt! Har man inget bättre för sig än att stjäla cyklar? 
Ahh, skulle man få tag i dem så jävlar! Men min lillasyster ringde igårkväll och sa att hon hade hittat den, eller de på fritidsgården hade hittat den. På deras gård eller vad det var, så de hade tydligen tagit in den. Men hon sa att de hade klippt kedjan, sadeln var helt sne och reflexerna och det sönder. Men det återstår och se om den går att laga, min storasyster ska dit i eftermiddag och hämta hem den till mig (jag ska nämligen jobba idag, 15-22). Och till er puckon som inte har något annat för er, skaffa ett liv och låt andras vara!

Kände att jag behövde skriva av mig lite av min ilska :p Men usch, nog om det!
Nu ska jag visa er vad jag shoppade i onsdags:



    
Två baslinnen från H&M

  
Bh och matchande trosor till. Orange är en härlig färg, eller hur?

                   
Foundation (i pulver-form) med tillhörande borste. Köpta på Ren Hud.
Det är väldigt dyrt men otroligt bra! Det innehåller mineraler som är bra för
huden och även solskydd 15. Kan varmt rekommendera det!



Sommarens fel!

Hej. Usch vad dålig jag har varit på att blogga de senaste dagarna. Men jag säger som så många andra, det är sommaren som gör det! I måndags jobbade jag ju från 15-22, sedan gick jag och la mig nästan precis när jag kom hem. I tisdags, morgonen efter, var jag på jobbet redan halv 8 på morgonen. Jobbade till 15, sedan tog jag bussen direkt till stan och bil vidare till Degeberga. På kvällen blev det fiskning med grabbarna i Vitemölla eller Vitemölle eller vad det nu hette. Det var kul, och ack så duktigt jag är på att fiska ;) haha.


Min resa var dock inte smärtfri. Jag sprang runt i halva Tollarp
med denna packningen och hade inte en aning först var bussen skulle gå
och när jag väl kom på var det var missade jag den!
Arg och nästan gråtfärdig, fick jag snällt vänta på nästa buss :)


Kvällen blev lyckad i alla fall. Jag var sååå duktigt på att fiska ;) 
Dock fick jag ingen fisk, men det var kul ändå!
(Varje gång Victor skulle fota mig, hade han givetvis fingret ivägen :p)


Hampus och Henke. Älskling var den ända som fick napp, en liten ål
fick han upp, men han slängde i den igen!


Så fint!


Fint fint fint!


Så mysigt med alla båtar och kvällssolen är så underbar!


Puss på oss ;)

Sedan sov jag hos älsklingen. Igår tog jag bussen därifrån redan vid 9-tiden. Mötte upp min syster i stan, som skulle göra vid sina naglar (där jag gjorde vid mina). Sedan kom Elin in till stan, gick en runda sedan lunchade vi alla 3. God kycklingsallad blev det! Sedan gick vi en ganska lång runda till och en del inköp blev det. Lägger in bilder på det sen!

Nu hade jag tänkt gå och äta frukost, för det har jag inte orkat göra än :p Sedan tänkte jag gå ut och lägga mig i solen en stund, blek som jag är! Hejsvejs!

RSS 2.0