Uppe med tu.. KOR!

Klockan är typ åtta och jag är redan uppe?! Sov hos Karl-Henrik inatt och han skulle givetvis upp o jobba idag med ( stackars, minusgrader, hyyy, jag tänker på dig). Så kvart över sju vaknade jag av alarmet på mobilen och stum av förvåning var det inte tuppen som hjälpte till att väcka mig, utan en bunke kor som utanför fönstret (i grannens hage). Anyway, jag åkte iaf med svärmor till Tollarp eftersom hon ändå skulle iväg och besiktiga bilen, thanks.
Och förengångsskull känner jag mig pigg, så varför krypa ner i sängen igen och trötta ner mig igen? ;)
                                                                                                                                                                                                       
                 image41                 
                     Även om det är fruset ute, är det jättefint väder. Så fina färger ..

Stackare ...

Måndag, första dagen på lovet och det regnar, buuhuu. Kan det bli bättre? Tänker på min älskade pojkvän som tvingas jobba när vi andra har lov, plus att han jobbar utomhus, nutte :/

Ska iaf va med Elin idag. ( när någon av oss orkar ge oss ut i regnet ) .. Ska följa med hennes mamma till veterinären vid halv 4 för att vaxinera deras katter ( eller nåt sånt :p ) sen ska vi vidare in till stan för att bada :)

/ Josefine :)


                                            image38                  
                                                                                 tänker på dig ..


LYCKLIG!

Fredagslektionerna är slut och endast mentorstiden återstår. Efter den är det LOOOOOOV, tjiiihoooo!!

Ikväll kommer älskling till mig, myyyyskväll:)

/ Josefine :)


tvåochetthalvtår.

tordag, bara en dag kvar sen är det HELG + lov, kan det bli bättre?

Har rast en liten stund till, sen bär det av till tredje våningen då vi ska ha psykologi i TRE timmar. wonderful. not.
Efter skolan åker jag till min älskade pojkvän eftersom vi har varit tillsammans i 2,5 år idag :)

Helgen ser ut såhär,
Fredag: Vara med Karl-Henrik.
Lördag: Festa / LOTUS!!!!!
Söndag: Får bli en slappedag.

Time to go!

/ Josefine :)

dans, dans och MYCKET dans.

Började med idrott idag, sen någon lektion emellan, sedan hade vi dans. Efter det nån lektion sen var det dags för dans efter skolan. Tjiihoo! Kan ingen förstå då, varför man ständigt har ont i kroppen? Massage tack!!
                                image37

Imorgon bär det av med tåg till Hässleholm för att uppträda på ytterligare en gymnasiemässa. Laddad? Not!! Tycker bara att allt är skit. Ingen scen. Nej ist ska vi dansa på govlet, i gången där folk kommer att gå. Vi har endast TRE framträdande från kl. halv 2 till 7-8 nån gång. (Dessutom så när vi har hoppat av tåget på Hässleholms station, tar vi en buss vidare dit vi ska .. ca 2 km). Inte för att 2 kilometer är mycket att klaga på .. men eftersom vi dansat, och klockan kommer att vara efter sju nån gång och svinkallt så kan man klaga! Jag menar alltså att bussen inte går från mässan till stationen på kvällen!! Men jag är positiv :)

Måste bara nämna: Vi har en bok som vi ska ha läst ut efter höstlovet. Idag fick vi en bok till som vi ska läsa, (ska vara klar efter jullovet tror jag det var) men den är på över 500 sidor!!!!!!!!!!!! Vad tänker lärare med?

Nej nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen, sen får jag väl läsa lite i den otroligt roliga boken (not!).

/ Josefine :)


att-göra-listor?

Hem ljuva hem.. Tog bussen hem lite senare idag för att springa ett ärende på stan, köpa födelsedagspresent till min lillasyster Jenny ( som fyllde år i lördags!!!). Men nu är jag äntligen hemma. Sitter och surfar lite och tittar än en gång på den datan jag ev. ska köpa. Jag är sugen! 

                                image36
Köpte denna höstigt rosa almanackan idag ( eller rättare sagt så fick jag den av min snälla mamma ). Måste skriva upp mitt schema i den också, så jag slipper messa Therese varje kväll och fråga när vi börjar & slutar! ;) 

Jag har kommit underfund med att det hade varit bra om jag hade skrivit "att-göra-listor" dagligen och checka av för varje sak jag slutfört. Då kanske man hinner med allt man ska göra?

Dessutom måste jag ju nämna att min storasyster Jonna är en av Kristianstads-luciorna. All lycka till henne. Hon sitter just nu (med stor hjälp från mig) och fyller i ett frågeformulär som hon ska lämna in. Haha gud ja.
Hon och Johan flyttar på lördag också. Hjälp! Vem ska jag nu byta kläder med, bråka med och vems spegel ska jag nu spegla mig i varje morgon? Fast samtidigt är det gött att hon flyttar till stan, då kan man ju åka hem där på våra timmeslånga håltimmar och slagga över efter sena utekvällar! Great!

Nej, ta dig i kragen Josefine! Hur roligt det än är att blogga och surfa på internet så har jag faktiskt andra saker att göra. Som att fortsätta fylla i min nya fina kalender, eller plugga lite på mina svenska ord!

Caio! / Josefine :)

Evigheternas evighet sen..

Oj, shit, haha.. Har inte skrivit här på ett tag.

Sitter just nu och har 1,5 timmes rast.. har gjort lite arbete och annat skit.

Har hittat en dator som jag vill ha nu, bara mamma kunde vara lite snabbare så kanske jag hade fått reda på om den är bra innan nästa århundrade ;) 
                                                                         

Får försöka bli lite mer seriös med bloggen nu ( alla klagar :p) .. och det hade underlättat med en ny, egen dator!

Adios!


Jag hatar denna dagen!

                   image34       


Denna dagen är blää! Bara allmänt bläää! För det första är det måndag, vilket säger en hel del .. Skittråkiga lektioner i skolan. Dessutom när jag skulle ta bussen hem, så skulle jag just ta upp min plånbok då jag märker att den inte ligger i min väska. Iställetför att lägga av min miniräknare i skåpet, hade jag lagt av plånkan, så jag missade bussen!!!! Jag saknar Karl-Henrik, önskar att det var sommarlov, och att något roligt snart händer! (jag skulle kunna göra upp en hel lista över saker som hade gjort min dag MYCKET bättre än vad den varit).

Dusch, läxa, ringa, sova!

/ Josefine :@




RSS 2.0