uppd.

Har surfat runder lite och checkat lite mobiler ikväll igen. Har nog bestämt mig för en nu, men får se hur det blir..
Hade tänkt gå och duscha nu, sen gå och lägga mig i tid, så jag är någotsånär utvilad till morgondagens arbetos.

Jag har kommit underfund med några NEGATIVA egenskaper hos mig själv -
1: Jag har en fruktansvärd beslutsångest, vilket är sjukt jobbigt!
2: Jag är en tidsomptimist! JA, det stämmer.. jag tänker, jag kan ligga o vila lite till, jag har ju så och såhär mycket tid på mig. Sen hinner jag inte hälften av sakerna jag borde gjort innan jag ger mig av!

puss J.                   ♥



Wonderful!

Äntligen hemma, ännu en dag på jobbet avklarad, suveränt! Har vartit ganska trött idag med, men det säger ju säg självt eftersom jag inte kunde somna igår så jag låg och läste ut min bok, Ego Girl av Carolina Gynning, blev aningens för sent...

En dag kvar på jobbet, sen bär det av till Göteborg. Hela helgen ska spenderas där tillsammans med nära o kära. Första hela helgen jag är ledig på evigheter, wonderful! ( I och för sig fick jag byta bort fredagen men ändå).

Kanske träffar Emma en runda ikväll, om vi inte är alls för slöa ;) Somliga jobbar och står i!

Bye!

                                                                               
                                                                                       Kom hem!

Confiused

Tisdag eftermiddag, regnigt som vanligt när jag för en gångs skull är ledig. Men det är väl tacken för att man jobbar o står i ;) Är iaf med Therese, var i stan innan, käkade på Trendie, hälsade på mormor på sjukhuset, sen åkte vi till Vången. Sitter o kollar på nya mobiler, viiiill haaa! Kollat upp lite skit om skolan så som shema och annat, jag är duktiigt FÖRVIRRAD.
Imorgon är det onsdag och jag ska jobba igen, sen är det en dag kvar tills Henke kommer hem :)<3


Adios!


                                                            

                                                              Bara för att vi är snygga :D


Olagligt! (?)

Ännu en dag på jobbet är avklarad ( på Konsum i Degeberga för den som inte vet ).  Sjukt jobbigt att jobba idag efter en otroligt lång dag på beachhandbollen igår. Men det var värt att stanna eftersom Bar á Bar vann alltihop, ( mina brödrars lag ). Men att få upp värmen igen (efter flera timmars ösregn) på kvällen kunde jag tydligen starkt glömma.

En annan sak är att jag saknar Karl-Henrik så in i norden, som nu dessvärre är i Danmark med sina kompisar. Jag kan iaf glädja mig åt att han kommer hem på torsdag (till mig) och sen drar vi till Götet med mamma o gänget. Sjukt najs! :) Shoppa, shoppa, shoppa , mys, mys, mys och så Liseberg såklart! 

Ack ack ack, här är några saker som borde vara strängt förbjudna (?) ! :
1: Efter att ha jobbat på Konsum nu i några veckor har jag kommit underfund med en sak, fläsk-korv, lever-korv o all sån sorts korv borde förbjudas. JA jag erkänner, jag har inte smakat, men det är ser sjukt äckligt ut! 
2: Höstterminens schema. Det längsta jag går till i veckan är 17.25. PLUS att en dag börjar vi 8 och slutar 5, och innan dagen är slut ska vi ha hunnit med att ha idrott på morgonen, teorilektioner + TVÅ danslektioner, vilket innebär TRE ombyte! Det borde vara OLAGLIGT! ( Jag hade velat skjuta knäskålarna av den som gjort det schemat :) AHHHHHHH!!!!!!!!)

En macka nu (eller fler) hade inte suttit fel, sen ska jag nog gå och lägga mig om en liten stund. Måste bara läsa några sidor till i Ego Girl (Carolina Gynnings bok), rekomenderas!

Caio!

                                                                       
                                                   En rastlös Josefine i fikarummet (en dag på jobbet)

RSS 2.0