förändring, TACK!

Sitter och kollar på tapeter till mitt rum, jag vill göra om NU!
Har dock inte hittat nån än som jag vill ha ..
image53
              GE MIG FÖRSLAG!

Imorgon ska vi samlas 8.00 på Norretull-skolan för ytterligare en föreställning på skolturnén. Dock är detta den sista , iaf denna terminen. Skönt! (ANDAS UT).

Juleljus.

Ruggit kallt och mörkt nu om mornarna. Men jag måste ändå erkänna att det tillhör julen och jag verkligen älskar julen!

Hade dans imorse, efter det hade vi tre timmars håltimme. Jippie. Så jag tog första bästa buss hem till syrrans lägenhet och var där tills jag började psykologin vid ett. 
                         image52

Morgondagen ska tillbringas tillsammans med Emma:):) Ska även titta på Stoffe när han spelar handboll. Hästö mot Kristianstad 19.00 imorgon.

Nej, måste ringa Emma nu och bestämma lite om imorgon.

Back to business!

Hjälp. Imorse var jag måttligt trött. Jag kunde knappt öppna ögonen under mina första vakna timmar.
Efter skolan gick jag några ärende på stan och mötte upp Emma. Vi tog sedan bussen tillsammans till Tollarp och gick direkt till Titti när vi kom fram. Emma skulle klippa sig. Hann tyvärr inte se resultat fullt ut, men jag tror det blev skitbra! Om man ändå hade vågat testa hälften av de frisyrer hon har testat... Give me som change!

Och idag var det dags igen, att sitta i kassan! Dock inte på Konsum denna gången utan på Hemköp i Tollarp. Skrev ut ungefär 9 papper med PLU-nummer. Ska försöka lära mig några iaf, hrmph.
                                                                    image51

Imorgon hoppas jag på att jag kan åka till Karl-Henrik igen. Det är ju onsdag vilket innebär att det är vår "tv-kväll". Vi ska sitta som bänkade framför Bonde söker fru, japp jess!

Nej, nu in och borsta tänderna, ta på pyjamasen och dyka ner i sängen med huvet före! Sova sova sova ...

Godnatt!


19.00

Idag fortsatte skolturnén på Härlöv-skolan. Det gick väl bra, men det var inte så många som satt i publiken båda av gångerna plus att det var en jättetråkig publik!

Sitter just nu här framför datorn och fördröjer tiden. Väntar på att Magnus ska bli klar med sin jobb-grej så jag hinner fram till Karl-Henrik helst innan midnatt.

Levande skyltdockor!

Igår var det skyltsöndag. Härligt med så mycket julstämining, jag älskar julen!
Jag, Paulina, Mikaela och Therese stod i skyltfönstret på Scorett och dansade och visade upp skor från Scorett och kläder från Donna. Skoj!

image49
Jag bar en Miss Sixty-klänning med svarta stövletter till.

image50
Bilden som var på en stor uppslagssida i Krisianstadbladet idag. Mindre snygg.

blixtblogga

Har precis sminkat mig lite och tagit på mig min dans-träningsoverall. Ska käka lite nu, packa i alla scenkläder sen bär det av till skolan och lite senare vidare till Wä på skolturné! Wish me good luck!

Lååååånga dagar .....

Usch ja, jobbig dag i skolan. Gick som sagt från 8-5 idag. phuuu. Jag blev iaf klar med mina naturkunskapsfrågor vilket är skönt, tog för tusan flera timmar..

Karl-Henrik har varit här en sväng ikväll, för ovanlighetens skull får jag väl säga, eftersom han jobbar vareviga dag. Så det har varit jättemysigt och jag saknar honom redan.

Imorgon förflyttar sig skolturnén vidare till Wä-skolan. Förhoppningsvis blir det ett litet snäpp bättre ;)

Nej nu, borsta tänderna, ställa klockan på väckning och krypa till kojs. Är bamsetrött..

Goodnight!

Gäsp!

Trött trött trött. Orkade knappt gå upp imorse. Ge mig LOV!

Sitter just nu på trean och skriver svar på naturkunskapsfrågor tillsammans med Paulina. Det är ju verkligen sååå intressant. NOT!
Det mest knäckande idag är att vi går från 8-5 och dessutom har ca. 3 timmars håltimme där emellan. SÅ onödigt!

Aja, får väl fortsätta så vi kan lämna in våra svar någon gång.

puss

update!

Jag lovade att jag skulle skriva om hur det gick på vår första föreställning på skolturnén ..tjaa, hehe, det var KAOS!
Eller danserna i början gick väl bra, men när det kom till vårt meadly. OMG, ja det var lättare sagt än gjort!

Pratade nyss med Karl-Henrik i telefon i en kvart och det är väl ungefär det jag har lyckats göra sen jag kom hem. Jag är med andra ord skittrött och sitter just och funderar på varför jag inte går och lägger mig då ist?!

Imorgon blir det lång-dag. Går från 8 till 5. puuh. Hoppas Karl-Henrik kommer till mig efter skolan. It will save my day!
                                                    image48
Godnatt!

The dance

NU: Sitter på skolan, Elin är här och visar just nu dansen som jag missade förra veckan. Ska strax gå, börjar 5 ..

Jul, jul och lite mer jul

Fick sms från Göteborg idag. Daniel undrade vad jag vill ha i julklapp. Usch, det är så svårt, jag kommer knappt på något!

Imorgon hörs startskotten på vår skolturné! Samlas 8.00 på Norretull-skolan där första föreställningen äger rum. Spännande spännande. Skriver om hur det gick i ett senare inlägg ..

Nu, in i duschen, plocka undan lite på mitt rum, försöka skriva en hyfsad önskelista till mamma och sedan hoppa i säng. Ska försöka vara något så när utvilad till imorgon!


Ett bra teamwork och många papper senare ...

Måndagskrångel i skolan. Jag och Paulina skrev klart vårt psykologi-arbete idag ( som vi hade planerat göra på torsdag, men dansen stjäl all vår lediga tid!! ). Vi skrev tre A4-sidor, och vi skulle skriva ut ett häfte var till alla i klassen vilket blev ca. 60 papper. Men när ca hälften är utskrivna tar Paulina upp ett och kollar och inser att där är knappt ingen färg i skrivaren. Så jag ska försöka avbryta utskrivningen, men ikonen på datan hade försvunnit.

Vi bestämde oss då för att skriva ut ett ex på en annan skrivare och sedan gå ner till bibblan och kopiera ist ..
Vi fick avbryta ungefär tre gånger då vi insåg att vi hade tryckt på fel inställningar. När vi väl hade tryckt rätt och fått ut några stycken, tog papperna slut!! Så efter ett bra teamwork, påfyllning av papper, så fick vi äntligen ut våra papper, häftade och klara. Dock var hålen på fel håll, men vi fick ut de iaf och många skratt blev det!

image47
Alla papper som gått till spillo idag, tack vare
mig och Paulina. Miljövänliga? Not!

måndagmorgon

Trött imorse. Japp. Jag och Karl-Henrik tog bussen vid 7 .. lyckades hålla mig vaken, men dock så sov Henke hela vägen. Efter dansen var det frukost-buffé på Fantasi. Gott!
Nu matte, I better hurry!


Min fredagkväll!

Såååå skönt att det äntligen är helg. Denna veckan har varit fullspäckad med saker och sena kvällar .. Så ikväll blir det att fira pappa lite ( eftersom han inte var hemma igår på sin födelsedag ), Karl-Henrik kommer hit efter en dag i Tyskland och självklart blir det tv-mys framför idol!

Testar just nu lite kläder som jag eventuellt ska ha imorgon. Ska på inflyttningsfest till Mikaela, längtar verkligen, ska bli superkul! Så jag väljer mellan mina svart shorts med hög midja och mina nya t-shirt från Indiskan, och min nyinköpta tröja (stickad) från Vero Moda. Tror det blir det sist nämnda .. är skitnöjd, älskar verkligen den! Men vi får se ..

Nu tjatar lillasyster på mig att jag ska sminka henne som jag lovat .. Så jag får väl göra det!

Au revoir!


klar!

Så ... Nu är äntligen labb-rapporten klar som jag fick i uppgift att skriva på datorn. Har suttit och skrivit den nu och fixat och trixat trots att min huvudvärk inte gått över!



Nu, ta på mig pyjamasen, borsta tänderna och nana kudden och hoppas på att jag vaknar utan huvudvärk imorgonbitti!

Grattis!

Det är den 15 november vilket innebär att världens bästa pappa fyller år idag :) Grattis!

Har psykologi just nu, SUCK. Skriver om kommunikation tillsammans med Paulina. Har dessutom skallebank och vill inget annat än hem just nu. Ska förresten inom Vero Moda på hemvägen och köpa tröjan jag la undan igår, får inte glömma det!






Fika-dag :)

Dagen har bestått av väldigt mycket dans. Gick igenom dans-kläderna vi ska ha till vår skolturné på morgonen. Sen var det dags för kulturhistoria ( och hur intressant är det liksom? ). Så det var tur att jag bara behövde vara där i en kvart eftersom jag skulle till tandläkaren!
Därefter gick jag och käkade med Paulina, sen bar det av till danssalen igen för att öva till vårt "hemliga projekt" ;)
Var där en stund, gick sedan till Nostaliga för att fika med Jonna och Daniel, tack för det. Mötte sedan Emma, gick på stan en runda, sedan blev Emma fika-sugen så jag följde med henne på ännu en fika. (tur man tränar ;)

             image44

Usch, beslutsångest över dator-letandet. Eftersom jag inte förstår mig på den "tekniska beskrivningen" så vet jag inte vilken som är bra och inte. Kan någon smart hjälpa mig?

"Skriv önskelista!", "Har du skrivit önskelista än?", "Du får skriva önskelista nu annars får du inga julklappar!" .. Jaha. Men om man inte vet vad man önskar sig då? Hur lätt är det då liksom .. Visst går man på stan kan man säkert hitta en miljon saker man skulle vilja ha. Men när man väl ska skriva den där årliga listan, .... då är det tomt!



Fars dag ..

Helgen börjar gå mot sitt slut.. Det har varit en lugn och skön helg.

Fredag: Började såklart i skolan. På kvällen åkte jag, kusin David, Jenny, mamma och Mange till Karlskrona för att titta på Stoffes handbollsmatch och vinst blev det, grattis! Efter den åkte vi inom till Roy och Kerstin i deras nya lägenhet. Shit, det finns inte ord .. Så Fin!
Lördag: Vid middag kom Cissis släkt hit på middag. Lite senare på eftermiddagen åkte jag hem till Karl-Henrik och sedan vidare till hans mormor på ännu en middag :) På kvällen bar det hem till Tollarp.
Söndag: Vaknade, åt frukost, och vidare till världens bästa farfar :) Åkte hem, hämtade Henkes träningskläder och vidare till mamma för att äta middag :) Och nu sitter jag här ..

                                image43
                                         Karl-Henrik på middagen hos hans mormor :)

Dagens pucko!

Hemma nu, har precis ätit bacon och äggröra :) Ska strax sätta mig med lite läxa jag har att göra .. SUCK

Dagens pucko: C4:S SCHEMALÄGGARE!
Hur kan man lägga schemat som idag: Börjar 8.10 med dans till 9.50, sen TRE timmars håltimme eftersom nästa lektion inte börjar förrän ETT! Efter den är det psykologi som gäller, i TRE timmar. VARFÖR inte lägga psykologin efter dansen? puckostämpel

Det går inge bra för mig och mina "att-göra-listor" .. klockan tickar iväg och det är inte många saker jag har hunnit checka av .. Måste skärpa mig!

 Sjukt nöjd att jag såg Lasse Stefanz-bussen idag, utan för syrrans köksfönster ;)              
                 image42

Nej.. Nu: in på rummet och kolla lite på läxan, sen duscha, ringa Karl-Henrik och hoppa i säng!

Adios!

En dag kvar, sen är det helg!

Min tre timmars håltimme är snart över. Tog en snabbvisit hos Jonna, blev lite stressigt i slutet då båda började duscha/göra vid oss kl. 12 och bussen gick halv ett! (hon skulle på luciaplåtning och jag hade haft dans i skolan).

Nu väntar ju bara tre timmars psykologi, "längtar" ! Sen bär det av hemåt, skönt, har lite saker to do.

/ Josefine:)


RSS 2.0