No hot-chocolate!

Top Model är nu mer spännande än någonsin, kan bero på att efter nästa utröstning är det final! Ikväll var där ingen självklar person som jag gissade skulle åka ut, däremot gissade jag rätt på vilka som skulle stå som de två sämsta denna gången. 



Efter Top Model tänkte jag göra lite varm choklad till mig själv, riktigt sugen på det eftersom jag även gått och blivit förkyld! Men mjölken vart slut!! Så det fick bli Cola light framför näst sista avsnittet av Främmande fågel!

I morgon börjar skolan igen efter en härlig "lång-helg". Klockan 8 börjar jag och slutar halv 4. Därefter ska jag direkt hem, då Karl-Henrik kommer till mig i morgon :) Vi ska bänka oss framför Prisonbreak säsong 3, som jag köpte när jag var i Ullared (jag vet att säkert många av er redan laddat ner och sett de avsnitten och säkert många fler. Men jag tycker det är roligare att ha hela boxen och sedan sträck-titta på den, än att klödda med att ladda ner avsnitt för avsnitt och greja).

Nu ska jag gå och duscha, sedan slänga mig i min skööööna säng. Godnatt!

Shopping / Körskolan

Rubriken beskriver nog till största del min dag. Åkte in till stan, var inne ungefär vid halv ett. Gick runder i diverse affärer och tittade. Det är så skönt att gå själv i stan, veta att man enbart har sig själv att tänka på. (Dock gillar jag att gå med andra och få smakråd osv, men ibland behöver man lite tid för sig själv). Fick med mig ett par jeans och ett par välbehövliga skor hem. Klockan 3 var det dags för körlektion, idag var det motorväg&landsväg som gällde. Det gick bra, bokade även halkkörningen idag. Sakta men säkert ..

Dessa Bondelid-jeansen från JC köpte jag på rean!


Provade även dessa Diesel-jeansen. Dessvärre blev det inget köp. 
Vad tycker ni, borde jag köpt dem?

Skorna visar jag senare. Nu ska jag gå och sätta mig framför tv:n, för om en halvtimme börjar Top Model!



Design?

Godmorgon! Idag vaknade jag vid 9-tiden. Tidigt tycker jag med tanke på att jag är ledig idag också. Dagens planer finns det inte så många av men klockan 3 ska jag i alla fall in till stan då jag har en körlektion. Skulle även träffat Paulina men får se hur det blir, får nämligen inte tag i henne..

För att gå över till en helt annan sak så vill jag göra om designen på sidan. Vet inte riktigt hur jag vill ha den, har ni några förslag?

ULLARED!

Då så, då var det bara att pallra sig upp tjugo över 4 i morse. Bilen skulle rullat vid 5, men vi lyckades väl inte riktigt komma iväg förrän halv 6. Klockan 8 var vi där, då de öppnade. Sedan gick vi väl ut vid middag, käkade och tittade i diverse affärer som ligger runt om. Blev väl en del inhandlat, dock insåg jag att jag mest hade handlat till alla andra och inte till mig själv!

Klockan 8 i morse..


Mammas och Manges vagn fylldes ganska snabbt ;)


Blev ganska trött, framförallt i min rygg, så jag pausade
uppe på kundvagnen i väntan på att mamma skulle bli klar!


Provade ett par skor på Scorett-outleten. Kändes som om jag hade pippilångstrump-fötter, 
men jag gillade de. Dessvärre blev det inget köp ..


Efter halva vägen stannade vi för att tanka. Då passade jag på att gå in och köpa 
en övningskörnings-skylt, så körde jag BMW:n hem ;)

Fotboll i bilen!

Hej på er minsann! 

I lördags tog jag det mest lugnt hela dagen, åkte till Karl-Henrik på eftermiddagen/kvällen, bara mös och slappade. Sov där, så igår körde vi och gjorde diverse ärende, fikade hos hans mormor och sen blev det mycket fotbolls-tittande. Först spelade hans lillasyster, sedan spelade Karl-Henrik him self! Fy fanken, jag tyckte det var blåsigt och kallt så Henke körde snällt fram bilen mitt emot planen så jag kunde sitta där och värma mig samtidigt som jag tittade på fotboll ;)




Efter "hårda" nätter:

Ser mina fötter ut såhär:                            (kanske inte syns så bra på bilden men..)

Skoskav och blåser kallas det. Har plåster lite här&var. Efter förra fredagen hade jag inte nådiga skoskav och de hade inte försvunnit helt tills igår då det var dags för utgång i klackskor igen! Men det var helt klart värt det, för jag hade en sjuhundansbra kväll! Mycket känt folk, dans, popcorn hos grannarna (berättar mer om det sen), sång och skratt!

Anledningen till att jag inte har bilder från diverse ställe jag varit på det senaste, är för att min kamera är urladdad och jag har inte tänkt på att ladda den. Så det ska jag ta tag i idag. Måste även försöka få tag på bilderna sen Danmark, igår osv.

Idag då? Lördag, skönt. Ska träffa Karl-Henrik någon gång (även han var ute igår). Är sugen på att åka iväg någonstans, men vi får se hur det blir helt enkelt. Känns även underbart bra att veta att jag har  en "lång-helg" framför mig. På måndag och tisdag har vi studiedagar. Måndagen är redan planerad. Jag åker med familjen till GeKås i Ullared ;)

Fredag = utgång!

Hej härliga fredag!
Hade matte imorse och jag fullkomligt hatar det! Men nu ska äntligen dagen och veckans sista lektion börja. Efter skolan ska jag åka hem, sedan kommer Paulina hem till mig. Sedan blir det förfest någonstans i stan med Emma och några till. Därefter blir det Grand :)


ps: För att klargöra bilden i förra inlägget, varför jag står så snyggt med nerdragna byxor, så har ni svaret här. :p

Favoritklänningen?

Hej Guys! Enbart tråkiga lektioner idag, men jag överlevde det. Köpte studentpass och biljett till första 3:3 idag (fest för allt studenter). Just nu sitter jag och kollar lite på tv med pappa och Karl-Henrik :)

I morgon har jag två lektioner matte och webdesign. Den sistnämnda lektionen är den bästa på hela veckan, så det är ju tur att det även är veckans sista. Efter skolan följer Paulina med mig hem, därefter blir det förfest i stan och vidare utgång till Grand. Kommer blir hur najs som helst! Dock är frågan vad man ska ha på sig? Det är så svårt att välja dels för att det är kallt ute och fruktansvärt varmt på dansgolvet. Men det löser väl sig. Kanske klänningen jag köpte i Göteborg i somras? Äh, får fundera till i morgon. Godkväll!

Min favorit-klänning, köpt i Göteborg i somras..

De där flätorna!

Haha Paulina har gjort det igen. På lektionen idag gjorde hon nog de mest konstigaste flätorna på mig :p Vi konstaterade att jag har för "uppklippt" hår, annars hade flätorna blivit jättefina ;) haha.





Sömn-sjuk?

Hej! Jag tror att jag har drabbats av någon slags sömn-sjuka (om det nu finns?) Vet inte när jag var såhär trött senast och i flera dagar dessutom? I måndags och tisdags försov jag mig. Jag kom visserligen i tid till skolan ändå, men med en halvtimmes marginal att göra vid mig och packa innan pappa körde. Jag brukar aldrig försova mig annars! Sedan är jag trött hela dagarna. Idag åkte jag hem till Jonna för att hämta min dator. När jag kom dit lade jag mig direkt i hennes fåtölj och somnade innan pappa kom och hämtade mig 30 minuter senare. Fattar ingenting och jag orkar inte ta tag i något. Jag hade planerat att åka till mamma i dagarna, men jag är helt slut när jag kommer hem. Kan man anställa en "packare" som kan komma och packa alla min saker? 


En annan sak är att våran skolmat borde vara förbjuden. 8/10 gånger är den riktigt motbjudande. Vill de då att man ska klara sig på fil en hel dag? Nej, för det gör man inte. Istället får man slösa en massa pengar på att äta i stan! 

Idag var en av de dagarna, så för att klara av en skoldag från 8-16, käkade jag och Paulina på Darins.



Jag åt tonfisk-sallad med tsatsiki och Paulina åt en varm macka 
med ost och skinka.

Jag blev påkörd!

Hallå, är ni med mig fortfarande? Okej skämtosido, den största andledningen till att det har varit lite tomt på bloggen de senaste dagarna, både inlägg och bilder, beror på att jag glömde min dator hos min syster efter att vi kom hem från Danmark i lördags. Förhoppningsvis kan jag hämta den idag, så då blir det andra bullar ;)

Igår då. Gick väl bra på körlektionen, förutom en sak. Jag blev påkörd av en annan bil som skulle backa ut!! Jag hade stannat bilen för jag märkte att hon fortsatte att backa ut trots att vi kom. Men hon bara backade rakt ut. Min körlärare fick gå ut och prata med henne och ta hennes nummer och sådär och då lägger hon av en sån underbar kommentar: "Jag kör alltid här på morgonen och det brukar aldrig komma några bilar då". Haha nej, men du har inte tänkt på att kolla i speglarna i alla fall för att vara på den säkra sidan? :p

Aja, ny dag nya tag, nu börjar jag min första lektion för dagen. Ha en bra dag allihopa!


Håll er inne!!

Imorgon har jag körlektion 8.20, därefter är det skolan som gäller. Har även konstaterat att min kalender bara blir mer och mer uppbokad. Men jag gillar det! (dessvärre inte när den fylls på med läxor). Helgen är räddad i alla fall! Mer om det senare, nu ska jag hoppa i säng!


Älskar att vara naken!

Ska kolla på outsiders nu, handlar om folk som älskar att vara nakna. Helt sjukt! :p

Min helg!

Fredagen blev väl inte helt som planerat. Karl-Henrik blev sjuk så han kunde dessvärre inte följa med hem till Jonna och Johan på middag och allt som vi hade planerat. Därför blev det spontant att jag åkte hem till Tessan på förfest med henne, Mik, Maggan, Elna och Jessica. Därefter var det Grand som gällde och jag hade hur kul som helst! (Bilder från kvällen får ni vid ett senare tillfälle när jag har lyckats få tag på dem ;)


Igår, förutom att Karl-Henrik inte följde med, så gick allt enligt planerna. Vi tog tåget till Danmark och Tivoli, åkte karuseller, umgicks och jag hade hur trevligt som helst! Det var kul att träffas allihopa på samma gång dessutom, då det kan vara lite svårt vid sådana här tillfälle annars. Jag och Jenny bor i Tollarp, Jonna o Johan i Kristianstad, Henke i Degeberga, Danne och Malin i Göteborg, Stoffe Sofia Engla och Carl-Philip just nu i Karlskrona men annars i Norrland :p Haha. Så det var kul! (Bilder från igår kommer även de när jag har fått tag på dem)


Nu ska jag gå och duscha hade jag tänkt, sedan ska jag jobba vid 3 tiden.


LÖSBRÖST!

Som jag skrev innan hann vi inte bestämma vad vi skulle klä ut oss till, så på en timme lyckades vi förvandla oss till det här:    (Haha don´t ask!)



Paulina & jag.. Ja vad säger man? :p


Mikaela, Paulina, jag och Tessan. HAHAHA!


De flesta dansarna!




Outfit: Jeans från Vero Moda, lång tischa från BikBok, hood-tröja Monki, halsduk från Indiska ..

Skolfoto!

Godmorgon på er :) Hann dessvärre inte blogga igår. Gick i skolan till lite i fyra, åkte bussen halvvägs hem, blev upplockad av Karl-Henrik, åkte hem till mig o packade i 190, sedan vidare hem till honom där jag sedan sov inatt.

Har ett par bilder från igår som jag tänker visa er senare idag. Vi tog nämligen skolkatalogs-foto och eftersom det är sista året för oss nu, var vi ju självklart utklädda. Men vi fick inte reda på att vi skulle fotograferas förrän två dagar innan, så vi hann aldrig träffa hela klassen och bestämma vad vi skulle vara. Så vi dansare sprang runt som yra höns, bland danssalens alla kläder, en timme innan och tog på oss allt vi kunde hitta, haha. Riktigt kul.

Nu börjar jag snart, ska ha min första lektion för dagen som är dans. Så vi hörs senare! Ha en bra dag!

Mitt liv är kaos!


Hörreni, det känns som att mitt liv är ett stort kaos för tillfället. 1000 saker som ska fixas, läxa hit och dit, skolschema som är så jäkla dåligt rent ut sagt! Hur kan man tillexempel schemalägga två lektioner samtidigt? Nej just nu vill jag bara springa ut någonstans och skrika så högt jag bara kan!

Ser mest fram emot helgen nu känner jag. På fredag ska jag och Karl-Henrik hem till min storasyster och hennes sambo och äta mat och bara umgås. På lördag åker vi till Danmark allihopa och med lillasyster och två bröder med deras familjer. Ska bli urtrevligt att träffa allihopa :)

Nu ska jag ner och äta lite mat, sedan ska jag sätta mig vid den andra datorn och skriva rent vår projektplan.

Min enkla outfit idag bestod av jeans från Vero Moda, lång tröja Gina Tricot och väska ifrån Cubus.

PA !

Full gång med vårt PA.

Hade två lektioner idag. Scenografi och dans. Där efter gick jag och Paulina till Hemmakväll och köpte godis och dricka och gick och satte oss på Burger King. Där satt vi från kvart över 2 till 5. Skrev projektplanen till projektarbete. Det är ju hur mycket som helst att skriva, så vi är fortfarande inte helt klara!

Nu ska jag ner till Hemköp där jag jobbar för att kolla om jag kan byta bort tid nu på lördag, då vi ska åka till Danmark, hela syskonskaran!

Kavajen är på!



Nu åker jag till skolan mina vänner, sedan blir det ärende i staden efteråt. Ses ikväll!

Kavaj Vero Moda, jeans från Cubus, t-shirt Indiska och skärp från Monki

Nystädade garderober!



Jag har varit så duktig idag. Sorterat bort lite sommarkläder, hängt upp mina väskor, plockat undan, vikt alla kläder. Ja, det var väl det. Är inte hundra klar med mina garderober, mycket som åkte i tvätten nu med såg jag. Men snart så!

Nu tänker jag iallafall hoppa i bingen. Är supertrött. Dessutom ser jag fram emot morgondagen! Den kommer bli spännande. (varför, får ni veta vid ett senare tillfälle!) Godnatt sötnosar :)

1000 väskor!

Just nu håller jag på att plocka i ordning på mitt rum och jag har konstaterat att jag har många väskor, VÄLDIGT många väskor. Detta är inte alla, har fler på mitt rum (sedan har jag massor hemma hos mamma också). Shit haha ;)




Från skolan.

Sitter just nu i foto-salen. Skulle egentligen börjat vår fotografiskbild-lektion vid 1, men vår lärare skulle på möte, så här sitter vi.. Väntar på att han ska komma. Förövrigt så fick jag tid hos tandläkaren innan. Det gick bra och nu är allt fixat och lagat igen, skönt.

Det var på håret!

Fick ett sms från en klasskompis att vår första lektion är inställd. Det var på håret, för jag skulle nästan precis ta mig till bussen och åka in till stan. Annars har min morgon varit stressig, jäkla tidsoptimist som jag (alltid) är! När jag skulle föna håret så började det med en gång att ryka (!!) från fönen, blev fan livrädd. Jag visste att den inte var helt 100, men inte att det skulle ryka om man satte igång den. Så det skulle inte förvåna mig om den sprängs där nere nu.

Just nu håller jag även på att ringa 767 gånger till min tandläkare då min tandställning har gått sönder på två ställe, men det tutar ju bara upptaget hela tiden! Så vi får väl se hur det blir med den saken. Godmorgon!

Inget "Hål i väggen"!!!

Nej, det blir inget "Hål i väggen" för min del. Mitt dumma nöt, har jag ju glömt att vi inte har kanal 6 hos pappa av någon konstig anledning. Typiskt. Aja, får väl se något annat. "Ensam mamma söker" kanske ;) 

För tillfället sitter jag i alla fall i köket. Gör lite skolgrejer och planerar lite. Har brett ut alla mina saker över hela köksbordet. Jag trivs. Har även kommit underfund med att det verkligen är höst nu. Det är inte speciellt varmt ute om dagarna längre. Dessutom är det svinkallt (bara enligt mig tydligen) på vår ovanvåning så nu håller jag mig där nere vid köksbordet med tänt ljus!

In this moment ..

"Hål i väggen"

Gårdagens fest var mycket trevlig. God mat, mycket folk, underhållning och dansband. Även om inte bugg och "kase"dans är min starkaste sida så var det ändå grymt kul! Jag och Karl-Henrik kom på egna supersnygga moves, haha!

Här var det upp till bevis för Henke att visa svärmor vad
han går för. Men han fick tummen upp ;)


Nu har jag precis varit på kalas för syrrans sambo. Annars ser det ut att bli en lugn dag/kväll. Har lite saker jag ska fixa med. Sen hade jag väl tänkt att titta på det nya programmet "Hål i väggen". Men jag kommer inte ihåg hur dags det skulle börja?

KELDA?

Hemma från farfar. En stressig hemfärd. Jagade en viss sorts Kelda-sås över hela stan. 4 affärer, in och ut, och den fjärde gav resultat. Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig redo för fest! 

Cykel utan sadel!

Två bilder från igår. Kan ju börja med att säga att jag cyklade till bussen med min lillasysters cykel som saknar sadel och är lite halvt punkterad. Inte den lättaste matchen kan jag säga! 

Invigde även min nya jacka igår, eftersom det inte var speciellt varmt ute, och mina nya fina leggings!



 

Lördag

Hej på er! Dålig uppdatering igår, jag vet. Men direkt efter skolan kom Karl-Henrik och hämtade mig, åkte en snabb vända hem till honom och sedan direkt vidare till IKEA. Ja, det blev alltså IKEA igår. Åh, vi hittade så många fina saker!

Nu ska jag och pappa köra in till stan ett ärende, sedan ska vi hälsa på farfar i Sölvesborg. När jag kommer hem ska ni få lite bilder från igår. Annars så blir det fest ikväll, 50-årsfest. Vad tusan ska jag ha på mig? Men det är ett senare problem!

/ See you soon

FREDAG!

Äntligen fredag. Lika underbart som det låter! Just nu ska jag ha min andra och sista lektion för dagen, webdesign.
Därefter kommer Karl-Henrik och hämtar mig i skolan, sen ska vi hitta på något skojsigt. Vad vet vi inte ännu, kanske blir det en tripp till IKEA :)

De där flätorna!

Min och Paulinas sysselsättning på lektionerna .. Paulina är grym på flätor! ;)

Hej! Tre lektioner idag. Seg skoldag och alla var extremt fnittriga och flamsiga idag. Men det är kul. Det är så det ska va!
Just nu är jag sjukt trött, vilade en stund nu när jag kom hem, men lyckades inte somna. Har även varit duktig idag, bokade körlektioner. Nu ska jag bara ta tag i teorin också , hm..

Nu ska jag se över lite skolgrejer. Bye! 

/ Imorgon är det fredag, tjihoo!

Resan i bilder del 2.

Har massor med fler bilder från Mallorca-resan, så här kommer några:

Hotellet från stranden


Det underbara 30-gradiga havet


Utsikt från balkongen


Poolområdet (från balkongen)


Veckans sysselsättning, kortspel!


När vi gick in till hamnen satt det människor längs vägen och gjorde sådana här
sandskulpturer som de tjänade en liten slant på. Sjukt duktiga var de!


Denna var så jävla cool! Fattar fortfarande inte hur han lyckades ..


Nere vid hamnen


Fint fint fint! 


Tusentals båtar. Lyxbåtar.


Veckans begär! Så sjukligt goda. Får nästan abstinens ;)

Nu ska jag strax dyka i säng, ny dag väntar i morgon. Godnatt!

Want this so bad

Hej allihopa! Ursäkta att jag inte uppdaterat så bra de senaste dagarna. Har varit sena dagar i skolan och diverse ärende efter. Igår hann jag nästan inte komma hem förrän jag åkte vidare med Karl-Henrik. Träffade några av hans killkompisar och lirade lite volleyboll, kul sport det där. Sedan sov jag hos honom. Idag gick i skolan till halv 4 ungefär. Efter det gick jag och Paulina på stan (det är vi bäst på!), blev därför lite shopping idag. En väska, leggings och ett par välbehövliga jeans. Efter det mötte vi upp mamma för en spännande sak, som jag inte kommer berätta ännu, förrän det i så fall blir aktuellt. Men vi får se hur det blir med den saken! 

Detta sena inlägg beror också på att när jag kom hem fick jag några hugg i magen och i ryggen som jag inte alls kan förklara. Något så fruktansvärt ont gjorde det i alla fall. Fick en värktablett och låg med en värmd ris-kudde på mig, men det hjälpte inte. Nu har det nästan släppt i alla fall. Känns ytterst lite fortfarande. Jätteobehagligt var det och jag hoppas verkligen inte att det kommer tillbaka!







Provade jeansen häromdagen men köpte dem idag :)

Tisdag.

Sen dag i skolan, slutade inte förrän 10 över 4. Nu kom Karl-Henrik, sedan åker jag nog med honom hem och sover där :)

Keep the love alive



Jackan som jag snart gått och suktat efter i en vecka, än nu min. Köpte den idag och även denna söta tygpåsen. Jag är kär. I tygpåsar förtillfället..

Rockstar

Skjorta Wrangler, skinnimitationer BikBok, linne H&M, skor Peperoni, flätat armband köpt på Mallorca och väska från Monki ..



Ny vecka, nya tag!

Orkade inte ta bussen nu imorse, så jag åkte med pappa in. Börjar egentligen inte förrän om en timme. Tre lektioner idag, men går ända till 16.25. Ganska drygt. Har som vanligt ärende på stan som jag ska försöka hinna med idag. Annars ser det här ut till att bli en härligt (?) stressig vecka! Godmorgon.


Eviga söndag.

Så, då var det söndag igen. Gick bra på jobbet igår, men man märker hur snabbt man glömmer om man inte har jobbat på ett tag. Karl-Henrik och hans familj hade kräftskiva igår som jag dessvärre inte kunde komma på då jag jobbade. Men efter att han hade varit där och skjutsat hem diverse släkt, kom han till mig vid halv 2 i natt. Det var efterlängtat eftersom vi knappt träffats på en hel vecka! 

Idag blir det som sagt åter jobb. Det värsta med att jobba på söndagarna är att man ska upp till skolan dagen efter. Vi stänger vid 22 och därför kommer man ju inte därifrån förrän kvart över ungefär. Sen ska man komma hem och försöka varva ner och lägga sig i vettig tid. Men det funkar aldrig. Jag ligger och vänder och vrider mig och somnar inte förrän klockan oftast är natt!

Kläderna!

Tjena mittbena! Kalaset igår var trevligt, länge sedan jag träffade alla mina kusiner.
Just nu gör jag inte så mycket, tänkte läsa lite i en bok vi har fått från skolan. Klockan 15 blir det jobb för min del, stänger vid 22. Morgondagen ser likadan ut. 

Lovade ju att jag skulle visa plaggen jag köpte häromdagen och här kommer de äntligen:


Kavaj från Vero Moda


Skinnbyxor från Bik Bok


Här är även en liten skymt av min polotröja, även den från Vero Moda.
(Min slappa kalas-outfit igår)

Kalasbra!


Nu ska jag på kalas till kusinerna. Hej!

Godmorgon.

Var inte riktigt uppe hela natten som planerat, vi kom att tänka på morgondagen också. Men vid halv 4, kvart i 4 hoppade vi i säng (därav extremt flummiga inlägg igår). Nu har vi precis ätit frulle, ska ta bussen in till stan om mindre än en timme. Projektarbete och ärende i stan blir det. Nu ska jag in i duschen, hej så länge!

Vi lanar.



Tanken är dock att vara uppe hela natten ;)

Vår kväll.

 
   
 



Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D


Vår morgon.

 
 

Resan i bilder del 1.

Godmorgon :)

Jag anlände till Paulina nu vi 8-tiden. Hon ligger fortfarande i sängen och pallar inte gå upp, så jag passar på att visa lite bilder från resan på Mallorca:


På väg att gå på planet. Jenny, Karl-Henrik, mamma och Jonna.


Utsikten från flygplanet.


Karl-Henriks och min plats ;)


Samma kväll som vi kom. Utsikten från balkongen.


Första dagen vid poolen, jag och älskling.


En morgon gick jag upp tidigare än vanligt och satt på stranden och kollade på soluppgången :)


Sjukt fint!


Jenny och jag åke den där ringen efter båt, fy jägarn vad det gick :D


Från rummet.

Klockan 11 ska vi till Åhus, Paulina ska till läkaren, sedan åker vi in till stan och påbörjar vårt projektarbete. Ikväll sover vi hos mig. Ha en bra dag, så hörs vi senare!




Ruta in hösten!

 
Måste bara visa denna grymt snygga jackan jag provade på Indiska idag. Älskar den! 
Funderar starkt på att köpa den. Vad tycker ni?

(Bilderna på mina inköp kommer upp i morgon istället, så håll utkik:) 



Dagens outfit,


Rutig tunika Gina Tricot, jeans Vero Moda, 
väska från Indiska, skor Peperoni och skinnjacka från Vila.

Update

En lite uppdatering från skolan. Sitter och väntar på PA-möte som vi ska ha nu hela eftermiddagen. Annars så har det varit en ganska lugn dag i skolan. Sprang en runda på stan på lunch-rasten. Köpte en kavaj, en polo-tröja med stor krage och ett par skinnbyxor. Visar allt ikväll när jag kommer hem, så kika in lite senare :)

Från skolan.

Godmorgon. Idag är jag inte mycket piggare än igår, har ju inte direkt sovit in de timmarna ännu. Idag går jag i skolan ganska länge tror jag, har inte så stor koll just nu känner jag, haha. Efter skolan ska jag försöka göra lite ärende i stan (eftersom jag inte hann det igår), fast det beror på hur sent jag slutar!

Sko dig!

Dessa köpte jag idag!

Första dagen i skolan efter semestern är avklarad. Började med en danslektion idag, vilket var ganska jobbigt eftersom jag var och är extremt trött idag. Men kul att träffa Paulina igen i alla fall :) Huvudvärken kom dock tillbaka idag så det var bara att knapra i sig en alvedon till, så nu är det inte så farligt. 

Ska försöka att lägga mig någorlunda i tid ikväll (vilket oftast är väldigt svårt :p), börjar redan kvart över 8 imorgon nämligen. Nu ska jag gå ner och ta mig något att dricka, saft tror jag. Ja. Saft får det bli. 

Back on track!

Tjollahopp! Trött som en get idag (kanske inte så konstigt eftersom jag nästan var upp i 2 dygn igår). Ont i huvudet hade jag också när jag vaknade, men det börjar släppa nu :) Ska ta bussen om trekvart ungefär, börjar skolan 12.20. Två lektioner, sen blir det nog lite ärende i stan.  Nu måste jag i alla fall skynda mig, sitter med handduken på huvudet. Ciao!

bild: jag = utsikten från vår balkong i Mallorca ..


Home sweet Sweden!

Äntligen hemma i Sverige. Skönt. Till sist blev alltså planet 20 timmar försenat, vilket innebar att vi fick förflytta oss igår till ett annat hotell som vi blev tilldelade ( inte fy&skam det hotellet inte, puh ). Fick även buffé-mat där på kvällen. 02.15 åkte vi från det hotellet i natt till flygplatsen, där fick vi några kuponger som vi fick handla lite frukost för (eftersom planet inte skulle gå förrän halv 7). Men det var inte det lättaste eftersom jag och mina två systrar är gluten-intoleranta, så jag käkade chips och ananasjuice till frukost, mums :p Därefter hann vi sova en liten stund på stolar/soffor som fanns på flygplatsen. Planet blev dock ytterligare lite försenat, så halv 8 i morse lyfte vi! Lite halvjobbigt sådär, men ganska komiskt ändå. Kände oss som den nya generationen av Sällskapsresan :p


fr.v : Jonna, Jenny, jag och mamma inatt på flygplatsen i Palma.

Självklart kommer jag att lägga upp massa bilder här så småningom från hela resan :)

RSS 2.0