Ring the new year in!

image65
Idag är det NYÅR och det ska firas ! :D



one last day.

kvällen börjar gå mot sista dagen på året.. 

idag har det inte hänt så mycket. Danne, Malin och morfar kom så blev det middag och efterrätt. Efter det spelade vi lite TP, sen åkte jag och mamma till sjukhuset och hälsade på mormor som eventuellt får komma hem imorgon. 
Sedan övningskörde jag hem i vintermörkret och nu gör jag typ ... ingenting.

Nyår imorgon, och jag längtar. Shit, känns inte riktigt som det är imorgon. Dessutom så har jag absolut ingenting att ha på mig, PANIK! Ska inom en snabb runda till stan imorgon med Emma för en sista chans att hitta något... HJÄLP!

Gott Nytt År !

Helgen..

Sammanfattning av helgen:

Fredags: Kom Victor, Nils och Robin och hämtade mig, sen åkte vi in till Kristianstad och tittade på Henke när han spelade aliansen. Sedan åkte vi vidare hem till Henke (så han fick äta och ta sina saker). Efter det körde vi hem till Nils, där de små pojkarna skulle ha en liten tvspels-tunering! haha. Sen gick vi hem till Tove där hon och Cilla va. Sen festade vi hela kvällen och jag hade jättetrevligt :)

Lördags: Var jag och Henke hemma hos han, sen åkte vi med hans familj till hans farmor och farfar på middag. Efter det åkte vi till Vången och tittade klart på Prisonbreak säsong 2 och hade mys!

Idag: Danne och Malin kommer väl om en timme nånting skulle jag tro, sen kommer morfar vid 3, så ska vi äta lite middag. Annars är det inget planerat idag för min del. Hör av er om någon är pigg på att hitta på något!

Ps: Är det någon som vet om stan har öppet imorgon?

back at home..

Nu är jag hemma igen, var precis hos mormor och morfar. Dock blir nog mormor inlagd på sjukhuset idag, så tråkigt :(

Och vädret ska vi ju inte prata om, regn och rusk. Ser att det nog ska bli det imorgon också. Piss!

Om det är någon som vet hur jag ska kunna ladda ner gratis musik till min nya dator så får ni gärna säga till. För alla program jag vet, går bara till PC-datorer och Windows.



Morning!

Har precis duschat nu, ska hem till mormor och morfar om en liten stund och hälsa på och ge de julklappar eftersom de inte var hos oss på julafton. Ska bli trevligt.

Funderar också på om jag ska in till stan sen och göra lite ärende eller om jag ska vänta till Aliansen och åka med Victor och de in när Karl-Henrik spelar..? Aja jag får fundera vidare.
Efter Aliansen kanske jag föjler med hem till Victor eller Henke ( var de nu skulle vara ) och umgås lite med de.

Nej nu, fortsätta göra vid mig och åka till mormor & morfar.

Ha en bra dag!

Äntligen!

Julen är över. Tråkigt men samtidigt skönt. Många fina julklappar, trevligt folk, mycket mat, och mängder julmust!

Idag har jag varit i Malmö med Elin, skulle se om jag hittade något att ha på mig till nyår. Men icke! Men jag köpte en t-shirt, kofta, ett par trosor och en skjorta. Testade 8436893478593476894 par jeans. Om några passade? hehe. NEEJ!

Min dator har kommit idag också, Jag älskar den! Tar nog ett tag bara innan man har lärt sig alla nya funktioner eftersom det är en Mac, men det ska väl gå det med.

Nej nu ska jag fortsätta att utforska dator. Ciao!            

Jullov!

Åhhh vad skönt! Äntligen är det jullov :)

Ska jobba fredag, lördag och söndag, vilket jag inte ser så mkt fram emot, men det är pengar!
Får tänka att det snart är julafton. Gaah, jag älskar julen!


Det är som knark!

Fortfarande inte helt frisk, förkyld och hosta. Och JA, jag knarkar fortfarande Lypsyl!

Älskling kommer snart.. Sen blir det att plugga lite på mitt Nk-prov och vi kanske tillochmed hinner med att klä julgranen. Vi får se!

Adios.

Ingen återvändo!

Andas. 1,2,3. In, ut. Phoo.Shit. Ah. Nu är det gjort! Jag beställde datan. Kommer om några dagar! Åhh, längtar!

Data eller inte data, det är frågan!

Usch! Sitter här med beslutsångest ( som vanligt!! ). Ska jag köpa Apple-datan eller inte? Buhu, försöker få lite hjälp från mamma, men frågan är om det hjälper mig med mitt beslut .. Tankar som rörs sig i huvet :
Mycket Pengar - Bra data
Mycket pengar - Bevhöver data
Mycket pengar - Fin data
Mycket perngar - Har alltid velat ha den!

Måste bestämma mig nu!!!!

Fest, förkyldning och mys!

Lussevaka i onsdags, skoj! Emma och Therese kom hem till mig innan så gjorde vi vid oss och klädde ut oss till "glitter". Sen bar det av till Ip. Efter 3 timmars sömn, var vi inte så pigga dagen efter. Dessutom var jag apförkyld (vilket jag är fortfarande) och hade ont i halsen och Tess likaså. Men vi klarade oss igenom dagen men idag har vi båda varit hemma från skolan, trötta och sjuka. Buhu.

                image64
                            Emma och Therese


Ikväll blir det bio med Henke och de andra grabbarna. Sen ska vi hem till mig och bara ta det lugnt. Imorgon bär det av till Kristianstad för att inhandla julklappar, fika och ha det mys!

Nej nu ska jag ner och slå in en julklapp innan de andra kommer hem! Ciao!

Weekend i Tyskland.

Helgen i Tyskland var helt kanon.Trevligt sällskap och ett härligt ställe. Hotellet var jättefint och bad- och bastuanläggningen var toppen!


Denna veckan stressar ihjäl mig.
Igår hjälpte jag till att inventera på Volvo till typ kvart över 9.
Idag har jag gjort ärende på stan, ska snart ner till Hemköp och jobba. Sen ikväll ska jag på Lussevaka på Ip, men har INGET att ha på mig!
Imorgon ska jag försöka plugga lite efter skolan, eftersom vi har engelska-prov, svenska-ord och Nk-läxa till fredag.
Sen på lördag ska jag in till stan med Karl-Henrik och handla julklppar ( och grattis till mig som är klar med EN!!)

Nej nu ska jag gå ner och se om jag hittar nåt att äta, sen ska jag städa lite på mitt rum, sen måste jag ge mig av till Hemköp!


Studiedag.

Hemma. Från Novalunda alltså. Shit, borde inte handlat. Men nöjd är jag med mina inköp!

image61     image62     image63

Sitter just nu och laddar över lite låtar till min Ipod. Även om det inte är många så är det några iaf.

Jag har kommit underfund med en sak ( inte bara idag, men tänker på det varje gång jag ska göra det ), jag HATAR att packa. Åhh, det är så tråkigt! Kanske för att jag har gjort det ungefär varannan vecka i hela mitt liv känns det som! Men det ska iaf bli kul att åka till Deuthland. Även om jag kommer sakna min älskling, som ligger hemma och är sjuk :( Tänker på dig ..

Nej, nu ska jag försöka packa lite. SUCK!

Ändrade planer!

Jonna ringde till sist, SENT igår kväll. Vi beslutade oss för att skippa Ullared denna gången och åka dit någon gång efter jul istället. Men rastlösa som vi är har vi nu bestämt att vi åker till Novalund isället! hihi. Pratade nyss med Emma och hon var med pigg på att hänga med, Kul!

Ikväll kommer Karl-Henrik - jag längtar! Sen åker jag ju till Tyskland imorgon. Thjiihoo!

Nej, nu : slänga (?) mig i duschen, välja kläder, sminka mig och äta innan Jonna kommer och bankar på dörren!

Ha en bra dag!

Bonde söker fru.

Har försökt ringa min storasyster nu ett tag, men hon svarar inte. Behöver få tag i en henne för en exakt bekräftelse inför imorgon om hur det blir. Men hon jobbar nog fortfarande!

Satt precis bänkad framför tv:n. Det är ju onsdag vilket innebär Bonde söker fru, fast denna gången utan min älskling! Attans, det är ju vår tv-kväll .. Men så kan det va. Programmet är iaf störtskönt!

                     image60

Impuls-grej.

Usch ja, lång dag, en liten sammanfattnig .. Väder: Piss! Lektioner: Dötråkiga! Prov: Skitsvårt!

Kan ju glädja mig vid att det inte blir mer skola för mig denna veckan! Imorgon är det studiedag (det tackar vi för!) och på fredag bär det av mot Tyskland. Det ska bli såå skönt. Hotell, stor badanläggning med 32 C, bastu, spa/massage, restaurang och avkoppling! Jag tackar och tar emot.

Syrran ringde för en stund sen. "Vad gör du imorgon?", "Kan du inte hänga med till Ullared?" .. Impulsgrej? Jappyess. Så imorgon är nog min dag räddad iaf!


Tidig onsdag.

Vaknade vid halv 6, 6 imorse, samtidigt som älskling. Åkte med bussen lite i 7, till Kristianstad. Var typ först på hela skolan. Prov idag, gaah!
Ska skriva det vid halv 11, men fick höra igår att vi skulle skriva det halv 9 istället. Men ingen lärare var här vi den tiden så det blir nog vid halv 11 ändå.

Sitter och kolla på datorer, ovanligt va? Nej inte riktigt .. Men jag tror jag har bestämt mig nu. Jag tror det blir en Mac-dator! Men varför ska allt vara så dyyyyyrt? 
                                          image59
Nej, ska plugga lite till på provet nu, innan det är dags. Wish me good luck!


Har hunnit några saker..

Japp, det stämmer, jag är hemma. Det blev ingen inventering denna veckan. Skönt! Eftersom jag har så mycket annat att fixa & göra denna veckan så var det nog bara bra. Ska göra det nästa vecka ist. Har faktiskt hunnit bocka av några punkter. Jag har köpt den julklappen som jag skulle, jag var uppe på bion och skulle göra ett ärende men där var inte öppet ( så det ärendet kvarstår dock! ).

Ska gå ner och skynda på maten lite nu, för jag är hungrig!

Adios!


Dagens outfit.

image58
Måndagstrött, så det fick bli slappekläder idag :
Jeans, JC
Tunika, Gina Tricot
Scarves, JC

Första advent.

Helgen har varit kanon. I fredags träffade jag Emma på kvällen så åkte vi in till stan och kollade när Stoffe spelade handboll. Efter det åkte vi hem till Emma och kollade på idol, snackade och hade trevligt. Sen kom Karl-Henrik till mig vi 12-tiden. Igår var jag med Karl-Henrik och hade mysigt, sen lagade Mamma och Mange jättegod mat: Wisky-flammberad fläskfilé med potatis och god sås. Och idag åkte Henke hem vid 4-tiden, sen åkte jag och mamma och hälsade på mormor & morfar och nu sitter jag hemma hos pappa ..

image54  image55  image56  image57

Nästa vecka blir det fullt upp:
Ska hjälpa pappa att inventera på Volvo måndag, onsdag och torsdag.
Jag har prov.
Ska försöka hinna med att skriva in mig på körskolan.
Ska försöka hinna ner till Hemköp någon dag.
Ska försöka åka ner till Karl-Henrik någon dag.
Ska köpa en julklapp.
Ska till Tyskland fredag, lördag & söndag.
osv ..
Hur ska jag hinna allt?

Aja, nu ska jag försöka plocka upp lite saker från alla tusen väskor som står på mitt golv. Tjingeling!

RSS 2.0