Efter alla om och men..

Efter alla om och men så har jag äntligen bestämt mig om skolan , jag stannar. Eftersom jag inte var garanterad vissa saker så ville jag inte ta risken med att inte få ett slutbetyg. Så jag stannar och på något sätt så känns det ändå som det rätta beslutet :)

Malmöfestivalen, Timbuktu, i tisdags.. Det var kuuuul och fyfan va bra han är !

Idag är det skitpissigt väder, regnar. Kan det bli värre? Vi ska iaf bryta från det vanliga schemat idag, och bara dansa dagen igenom, samma imorgon..


Karl-Henrik, det finns igen som du, det finns heller ingen som jag älskar så mkt som jag älskar dig. I miss yoou <3


Deppblogg

JA, jag tycker fan synd om mig själv ;s & Therese .. Allt med om att byta linje är helt fittigt! Var på möte med studievägledaren och sp-läraren idag. Hade det inte varit för SPRÅKET så kanske det hade varit en aningens lättare! Men nej, livet ska vara så jävla komplicerad med en massa svåra beslut att fatta, aaaaaaaaahhhhh jag blir galen! :s

Ska upp och kolla på Henkes match snart.

hEJDå


Here we go again ..

Jag var nog lika förvirrad i skolan idag som jag var typ första skoldagen på högstadiet eller nåt.. Jag vet varken ut eller in!! Ska jag byta eller ska jag inte? Jag måste nog ta någon sorts medicin för min beslutsångest, för den är helt sjuk..

Men första dagen är alltid första dagen, man gör inte ett skit. Så det är slappt. Therese och jag skulle åka hem till mig ( satt tillochmed på bussen ) när Frida svarade på mitt sms, typ en halvtimme efter att jag skickat. Hon var iaf på att fika inne i staden, så jag och Thess hoppade av bussen igen och gick till Duvanders och fikade med Frida :)

Karl-Henrik, jag önskar att du låg här brevid mig just nu.. Saknar dig baaauoota mycket!


 
                           
Girlsen första skoldagen.          Fritte på duvan.             T skjutsade mig.


Puss J.  ♥

Storstaden

Idag tog jag och Paulina oss en tripp till Malmö .. Blev käk och shopping, trevlig dag :)

Imorgon börjar skolan och paniken börjar klättra på mina väggar !!!!

goodnight!


                 image19
                                                                                   cyklandes till bussen


I´m happy !

Helgen var super! Pang pang, tequilla, uppträde, tjurridning, möööjs, en underbar resa :) Vädret var dock växlande, ena stunden var det jättevarmt och uppehåll, andra studen var det molnigt och nästa ösregnade det och då menar jag verkligen ÖSregna! Men det hindrade inte oss från att ha en underbar helg :)

Nu kommer Emma & Elin till mig :)

Ciao!

   

Goodbye Skåne, hello High Chaparral!

Nu är det snart dags. Om en pytteliten stund kommer svärföräldrarna och hämtar mig i Tollarp. Åker till Degeberga, lastar in, hämtar Henke, han gör sig klar efter några timmars arbetos, sen bär det av :) Ska bli super, har aldrig varit där så det blir spännande :) Uppdaterar hur det har varit där när jag kommer hem!

Adios!

                                                                                 


A hard workwork! "

Jobb jobb jobb, det är nog inte meningen att jag ska göra något annat .. så känns det! Jag tycker jag jobbar hela tiden och nu när det är fint väder, shit, jag vill UT! , sola, äta glass, vad som. Inte sitta inne vid kassan på Konsum och se folk komma iklädda i bekini och prata om stranden. Nej! Jag vill har lite sommarlov, tack!

Får glädja mig vid att jag ska vara ledig hela nästa helg .. ska åka med Henke och hans familj/släkt till High Chaparall. Har faktiskt aldrig varit där så det ska bli spännande :)

Efter allt snokande efter ny mobil så bestämde jag mig för en som jag fick förra veckan, det blev en N73, I´m happy :)

Saker jag är just nu:
¤ Förvirrad
¤ Mätt
¤ Törstig
¤ Trött

see yha!

                                                                          


Liseberg

Har inte skrivit något på länge nu, kanske beror på att jag har varit i Göteborg o lite annat. Helgen var underbar .. Kom upp på fredagförmiddag, stack hem till min brors lägenhet, tog han med oss och drog på stan. Shoppade en del, sen åkte vi till hotellet och checkade in, sen gick jag, Jenny och älskling ner och badade, duschade o gjorde vid oss, sen stack vi in till stan, till Dannes bar. Sen käkade vi lite, sen tog vi bussen till hotellet igen. Lördagen spenderades på Liseberg tillsammans med Danne, Malin, Jenny, mamma, Mange o Karl-Henrik, sjukt skoj :) Söndagen shoppade vi lite till innan det var dags för hemfärd.  Sen sov jag hos Henke på kvällen.
Måndags jobbade jag, efter det åkte jag hem till Henke, sen gick vi två och Henkes mamma o plockade sjukt mkt kantareller :D Sen igårkväll kom Tessan till mig :) Har sovit här till idag, och snart ska vi åka in till Krisianstad.

                 
 Henke utanför hotellet    Jag shoppar              Kantareller                 Tess läser SOLO


RSS 2.0