Hälsning från Götet!

Herregud vad dålig uppdatering det har varit på senaste. Men det har hänt väldigt mycket på så kort tid!

Magnus pappa dog häromdagen, så orättvist :( Därför kom mina halvbrödrar, Stoffe & Danne, ner från Karlskrona respektive Göteborg. Så igår när Danne och Malin skulle åka hem till Götet igen så spontant följde jag med dem hem. Hur kul och trevligt som helst! Så idag har jag och Danne gått på stan, fikat, shoppat och lunchat med Malin på hennes jobb. Det har varit en urhärlig dag!

Dessutom blev jag uppdaterad från Skåne. DET SNÖAR! Herregud, hur är det möjligt? Det är ju inte ens november! (okej imorgon visserligen, men ändå). Galet!



1. Danne & Malin på luchen, på hennes jobb. 2. Observera att jag åt sushi för första gången i mitt liv. Det var inte äckligt, men det var inte en världshit. Så ja, jag skulle nog kunna tänka mig att smaka det igen.


3.Efter lite shopping, så satte vi oss och fikade. 4. Danne fick hemleverans imorse med sina nya röda converse. Han klickade hem de sprillans nya från Tradera för cirkus 350 kr (inklusive frakt!).

Nu ska vi stax äta mat, så jag antar att vi hörs nästa gång när jag är i Skåne igen! Ciao!

Halkan och dansmatta!

Idag har jag kört halkan. Jäklar vad kul det var, halt också för den delen ;) Så större delen av dagen har jag tillbringat i Olofström. Engla är fortfarande i Skåne, likaså Stoffe och Carl-Philip som kom idag.

I väntan på maten drog jag fram min dansmatta och Engla dansade som aldrig förr!



 

Malmö City!

Idag har jag och Paulina gjort stan i Malmö. Det har varit en händelserik dag med mycket skratt och givetvis en del shopping.
 
 


Svart kofta från BikBok, klocka & nörd-brillor Tjallamalla, spetströja och tights från Gina Tricot.

Köpte även en halsduk och en mössa från Vero Moda, men dem får ni se vid ett senare tillfälle!

 

Brorsdotter Engla är på besök!




Och det gillar vi!

Mikaelas överraskning!

Mikaelas överraskning var alltså att vi hade hyrt hela Furuboda-badet. Bara vi 4 på hela badet i ca 1 h & 30 min. Vi satte på ögonbindel på henne så hon inte visste vart hon skulle och när vi kom fram (medans hon fortfarande hade ögonbindel) tände vi ljus på hela badet. Så underbart mysigt :)

Varmvatten-bassäng


Vi tände ljus längs kanterna..


Vi köpte med oss vindruvor som vi käkade under tiden vi badade :)


Vi var lite sena så vi sprang verkligen runt och tände alla ljusen :p



Fick dock inte så jättebra bilder, då batteriet på kameran höll på att ta slut (vilket det gjorde sen). Det var mörkare än vad det ser ut på bilder (+ att det blev mörkare med tiden så ljusen gjorde verkligen sitt).

Efter att vi hade badat gick vi och bastade en liten stund innan vid duschade och så. Sedan hade vi köpte med oss ännu mer fika. Ballerina, kladdkaka, läsk och chips.

Tack för en härlig kväll tjejer :) 

turn back time

Godmorgon (eller godmiddag egentligen), ni har väl inte glömt att vrida tillbaka klockan en timme va?

Överraskningen för Mik igår blev efter många om och men väldigt lyckad, hur mysigt som helst var det. 
(Visar bilder på det sen) Givetvis så dog min kamera, men Tessan fick nog några bra kort i alla fall, så jag får väl försöka få tag på dem ;)

Idag då? Just nu ligger jag och Paulina i hennes säng med varsin dator, hihi. Ska hem sen någon gång när någon kan hämta mig typ :p Sen ska jag träffa min älskling vilket är efterlängtat. Blir nog även att jag flyttar från mamma till pappa idag.

Fredag!

Godmorgon härliga fredag! Idag går jag i skolan till ungefär fyra-tiden, sen ska jag hem. Vet inte riktigt än vad som händer ikväll, jag hade behövt städa på mitt rum och packa till pappa, men får se hur det blir med den saken.

Biografen!


Efter en mycket bra skräckfilm, Barnhemmet, lyckades jag och Paulina till slut somna igårkväll. Idag var vi desto mindre pigga när vi skulle ta bussen klockan 8. Vi började vid halv 10 med att titta på bio med skolan. Det var någon religionsfilm, det värsta var bara att den var animerad!! Trodde aldrig den skulle ta slut. Dryg var den må jag säga!

Annars leker livet, efter i morgon är det lov! Går inte att förklara hur skönt det kommer bli. Dessvärre jobbar alltid Henke när vi är lediga. Så tråkigt! Han är nog här vilken sekund som helst nu förresten ..

Överraskningar!

Nu är jag hos Paulina. Eller tja, jag har varit här ett tag nu. Hon håller just på att fixa lite käk och jag bloggar.

Mikaela är den tredje av oss i skalan som nu fyllt arton så nu är det dags att fixa en överraskning för henne. Vad vi ska göra kan jag ju inte avslöja ännu, men det är på lördag! Som vanligt tar vi med oss kamerorna så ni får se bilder sen! 

Jag var den första som fyllde 18 av oss fyra. Jag fick ju en ridtur med islandshästar,
hur kul som helst :)


Sedan var det Tessans tur. Henne kidnappade vi till Karlskrona för paddla
kanoter och grilla på en ö :)

On my way!

Hej! Jag slänger iväg ett snabbinlägg här på bloggen, då jag alldeles strax ska åka hem. Ikväll åker jag hem till min kompis Paulina. Bloggar därifrån!


Nytt i garderoben!



 
Tjena mittbena! Gårdagens teaterföreställning hette Mot väggen och den var faktiskt ganska bra. Med tanke på att jag var så fruktansvärt trött igårkväll så kändes det som att den varade i all evighet. Men det var snarare 1 h 40 min. 

Gick som sagt även en runda på stan igår innan teatern med Mikaela och detta var vad jag fick med mig hem (bilderna ovan). En stickad färgglad tröja från H&M och en väska från Åhléns.

För 15 år sedan..

.. föddes min lillasyster, vilket innebär att det är hennes födelsedag idag. Grattis Jenny :)

Nu har jag precis slutat skolan för idag. Dessvärre ska vi kolla på en dansföreställning på Teatern klockan 7, så det blir inte mycket lönt för mig att åka hem emellan. Så jag och Mikaela ska käka och gå lite på stan nu!


SOLO

Äntligen ligger jag i min säng. Det har varit ganska mycket folk på jobbet idag, så lite trött är jag allt nu.

Jag passade på att köpa nya SOLO på jobbet innan jag cyklade hem i ovädret, så den tänkte jag läsa nu innan jag ska sova.


Godnatt!







Från mässan.

Innan jag slänger mig i duschen så tänkte jag bjuda på två bilder från gymnasiemässan i torsdags. Dock är det inte bilder från när vi dansade utan bilder från eftermiddagen/kvällen då all överskotts-energi flög på oss efter att ha varit där sedan 8 på morgonen!

Jag i topp, sedan (f.v) Frida, Ruzan, Paulina, Mikaela, Jennifer, Emelie, Tessan, Fia och Ida.


Hahaha fråga mig inte hur det såg ut, men roligt hade vi i alla fall. Jag, Mikaela och Paulina :p

TreTillTio

Hej Snyggingar! Idag är det lördag, vilket innebär jobb för min del 15-22. Finns ju roligare saker att göra en lördag-kväll, men när jag inte har någon lust att jobba brukar jag tänka på pengarna som kommer sen. Då känns det i alla fall en smula bättre.
Vad ska ni hitta på ikväll?




















I LOVE SHOPPING!

Det bästa av allt är att jag har tittat på dessa plaggen (tröjorna och jeansen) innan de hade rea på dem, men köpte aldrig dem. Idag när jag och Paulina gick en runda på stan, gick vi inom Bik Bok och då såg jag att de reade ut dem. Så jag slog till!




Ha en underbar helg allihopa!

Dagens:

Idag har jag bara en lektion då vi fick kompledigt från danslektionen eftersom vi dansade hela dagen igår på Yllan. Så nu har jag webdesign, så då passar jag på att lägga in dagens outfit.




















Leopard-tisha från Cubus (Ny!)
Leggings från Gina Tricot
Fusk-päls från Cubus (Ny!)
Skor från Din Sko

Dansvideo!

Nu har jag äntligen kunnat lägga in filmen på Youtube. Men det blev superdålig kvalité på den. För det första är den filmad långt ifrån med en vanlig kamera sedan blir den sämre när jag la in den på Youtube. Men här är den i alla fall :)


Improvisationsdans. Jag kommer i grön dräkt, längst ut till höger!

Yllan!

Shit vad tiden går fort, det är redan fredag idag. Men jag klagar inte!
Igår var vi på Yllan (gymnasiemässan) från 8.20 och dansade. Så efter den när jag kom hem orkade jag faktiskt inte ens starta datorn. Jag lovade ju att ni skulle få se filmen från invigningen och jag försökte lägga in den i onsdags, men det strulade, så jag ska ge det ett nytt försök nu hade jag tänkt!


Huset är invigt!

Nu är Bild & Form-huset invigt .. och vi har dansat! Som alltid blir det lite kaos-artat precis innan då det inte alltid är så väl planerat. Men vi är vana och dessutom skrattar man åt det efteråt. Jag bad min danslärare att filma oss under improvisationsdansen och det gjorde han, så den kan jag lägga upp ikväll eller imorgon så ni får se ;)


Kristianstadsbladet!

Godmorgon snyggingar! Idag väntar ju en lång dag för mig. Först skola mellan 8.15-15.30, sedan ska vi dansa i det nyrenoverade Bild & Form huset på deras invigning. Vet inte exakt hur lång tid det kommer ta. Hur som haver, klockan 19.00 ska vi tillbaka till vår skola (i danssalen) då Skånes Dansteater kommer dit och ska ha en praktisk dansföreläsning för oss!

Nu ska jag sätta mig och läsa Kristianstadsbladet innan jag ska ha min första lektion för dagen. Ha en bra dag!

Importerade från Malta!

Som tidigare nämnt har min kära vän Paulina varit på Malta i en vecka på semester. Hon hade köpt ett par söta trosor med sig hem till mig, det tackar jag för :) Supersköna!

Leopard på vift!

Idag efter skolan mötte jag upp min kompis Emma. Följde med henne på ett ärende till hennes skola sedan åkte vi in till stan för att fika lite (i väntan på att vår buss skulle gå!). Vi hann även med att gå i ett par affärer, så jag köpte en lång t-shirt (leopard-mönstrad) och en (fusk!)päls-halsduk. Det sjuka var bara att innan när vi fikade berättade Emma för mig att när hon en dag hade köpt en klänning i stan och sedan skulle ta bussen hem, så glömde hon påsen på bussen och fick efter diverse samtal till slut tillbaka påsen med klänningen i. Vad tror ni då jag gör? Jo, glömmer min påse med plaggen på resecentrum! Fick lite smått panik på bussen. Ringde min snälla kompis Therese (som bor inne i stan) och frågar om hon kunde rusa ner till rese för att se om den var kvar. Så efter några minuter fick jag ett sms av henne: "Jag har den :)". Jäkla klantskalle är vad jag är!

Daglig dos ..

Just nu sitter jag och Paulina i datorsalen på skolan och fixar med vårt projektarbete. Fast just nu gjorde vi världens tabbe och raderade en skitviktig sak, så nu får vi göra om alltihopa igen! Men vi fick ändå dagens dos av skratt :D

 
Hittade en gammal bild på mig. Emma kommer du ihåg? ;)
När ses vi?

Bus i Karlskrona!

Här kommer några bilder från gårdagen som jag lovade. Trots att batterinivån på kameran nästan var = 0 så lyckades jag ändå knäppa några bra bilder på mina brorsbarn i alla fall :)

Engla har blivit så duktig på att cykla, hon kunde tillochmed sätt upp fötterna
på ramen när hon cyklade ;) Världens coolaste cykel har hon dessutom!

I vägkanten hittade vi en stor lövdriva som vi roade oss med en bra stund!









Älskling kastar upp lilleman som njuter av allt kill i magen ;)





Heta arbeten!

Ny vecka, nya tag! Efter bus i Karlskrona och mys med pojkvännen var det inte helt lätt att gå upp idag. Så det var ganska skönt att vi inte började förrän 9.20. Vi började med ett studiebesök på brandstationen i morse. Faktiskt väldigt givande så vi kom fram till att det både hade varit roligt och bra med fler studiebesök på andra ställen. (Vi ska ev. besöka tingsrätten nu också).
Jag har även hunnit med ett besök hos tandläkaren idag, herregud vilken befrielse! Jag har nämligen blivit av med en "bit-skena" som jag har haft i gommen nu i nästan ett halv år. (De som har haft det vet vad jag menar med befrielse!)
Nu väntar jag på att min sista och längsta lektion för dagen ska börja!

Annars så ser den här veckan ut att innehålla sena kvällar i skolan, dans på gymnasiemässan, praktisk dansföreläsning med Skånes Dansteater osv. I helgen blir det jobb.

Höstmys i Karlskrona!

Idag åkte jag och Karl-Henrik till Karlskrona. Hur trevligt som helst! Jag har några bilder som jag tänkte bjuda på sen, men här får ni en film så länge ( när Engla och Carl-Philip busar ), för nu ska jag dyka i säng! Godnatt!


Fredag hela veckan!

Äntligen fredag hörrnI! Har min sista lektion för den här veckan just nu, skönt.

Har inte lagt ner så mycket tid på bloggen på sistone, har helt enkelt haft mycket i skolan och sovit några dagar hos min pojkvän (där jag dessvärre inte kan blogga ifrån). Men nästa vecka (i helgen kanske t.o.m) är det nya tag, då kommer ni få en uppdaterad blogg!

Ikväll ska jag nog hem till Karl-Henrik för han skulle hjälpa sina föräldrar med att riva ett tag och sätta upp nya takpannor eller vad det var ( ni vet, han är den enda Byggare Bob i familjen ), så jag får väl hjälpa honom eller något :p Sedan sover jag nog där. Söndag tror vi att det blir en tripp till Karlskrona, till brodern och hans familj :)

Företagsekonomi!

Sitter just nu i skolan, har haft min sista lektion för dagen. Min buss går inte förrän 16.20, så jag fixar lite saker till projektarbetet. Hade prov idag, företagsekonomi, kändes ganska bra i alla fall. Men vi får väl se hur det gick!

Ikväll då? Ska försöka träffa Karl-Henrik, men han hade fotbolls-möte vid sju, så vi får se :)

Den bästa ever!

Tjena hallå! Herregud, bloggen har legat på hyllan ett par dagar nu, har helt enkelt haft en massa annat för mig. Bland annat har jag och Karl-Henrik tittat klart på hela Prison Break säsong 3. Och jag säger bara till er som inte sett serien, SE DEN! Det är verkligen den bästa ever! 

Andra dagen i skolan den här veckan. Segt. Paulina är på Malta och jag tycker hon ska komma hem nu, nu, nu, nu! Som någon sa på matten igår: "Var är din andra hälft?" ;) 


One more time

Nu ska jag hoppa in i duschen för om någon timme så blir det jobb för min del, i några timmar. Därefter ska jag hem, göra vid mig och packa lite sedan åker jag till Degeberga för fest som min älskling och Victor ska ha.
  Ha en underbar lördag allihopa, för det tänker jag ha!  

Back to the 90´s!


f.v : Tessan (skolflicka på 90-talet), jag (Emma i Spice Girls), 
Maggan (Posh i Spice Girls) och Mikaela (Brittan)

Igår var det som sagt första 3:3-festen för alla blivande studenter. Eftersom vi är de första 90-talisterna som går ut så var temat självklart 90-tal. Efter skolan mötte jag upp Tessan så tog vi bussen till Mik, dit även Maggan kom. Vi klädde ut oss, gjorde varma mackor och lyssnade på gamla 90-tals hits! Vid 8-tiden traskade vi hem till Jennifer där de flesta dans-tjejerna från klassen var. Där blev det förfest för fulla muggar! Urkul. Sedan åkte vi vidare in till stan för en hel-kväll bland taggade 90-talister på Kuppa! 

Tillägnat världens bästa mormor!

Idag är det din dag älskade mormor! 


We miss you

Klädseln idag:

Jacka H&M, kofta Veromoda och strumpbyxor Gina Tricot. 
(Idag hade jag även mina nya skor från Din Sko som ni ser i föregående inlägg)

Bli inspirerad av hösten!


Det märks ordentligt att hösten är här. Löven faller av från träden i alla dess färger, det är kallt och det regnar, det blir mörkt så fort på kvällen och är det fortfarande när man stiger upp på morgonen. Men jag måste nog säg att jag gillar hösten. Dock är jag tjej som älskar värme och sol, men hösten är fin!



Försenad outfit

Godmorron! Sorry att jag inte höll vad jag lovade igår, men när jag kom hem från skolan så vill min syster ha hjälp med en sak på dator och efter det kom Karl-Henrik till mig och då hade jag inte någon större lust för att sitta vid datorn. Dessutom så började vi att titta på Prison Break s. 3, hann titta på en skiva. Guuud så spännande det är! 

Nu måste jag springa och göra vid mig lite, sen är det time för skola!


Gårdagens outfit:
Jeans Bondelid, kängor (nya) Din Sko, linne H&M
Kofta Gina och väska från Veromoda.


Brandlarm!

Godmorning people! Försökte komma in på bloggen imorse då jag var i skolan en stund innan vi började, men dessvärre så fungerade det inte .. Första lektionen jag hade var svenska b, med världens sämsta lärare. Klarar verkligen inte av henne. Tur i oturen då att brandlarmet gick en kvart innan vi skulle sluta (dock var det bara övningslarm). 

Just nu längtar jag bara att få komma hem, inga roliga lektioner alls idag. Men, jag står väl ut. När jag kommer hem ska ni även få se min outfit idag, med mina nya jeans och skor!

RSS 2.0