:) :)


Igår sov Henke hos mig, så det var rätt tungt att gå upp den morgonen och se han ligga kvar o mysa i sängen.. Men men, hade bara två lektioner så det var inte så värst jobbigt. Sedan tog jag bussen hem, och när jag var framme kom Henke o mötte mig med cykel så cyklade vi till affären och köpte godis:) Efter det cyklade vi hem, sen åkte han med min mamma till Degeberga och jag tog bussen in till stan igen, skulle kolla på Jam Allstars. SkitBra, sånt ööös:D Det slutade ganska sent så idag var jag måttligt trött när jag skulle upp. Har samhälle nu, sen dans, matte o sen ska vi bada med idrotten på Tivolibadet:)


Thässie är en liten snäll figur ;)


Karl-Henrik, jag älskar dig alltid <3

Juussie & Thässie :)

I wanna spend rest of my life with you ..

Inatt sov jag hos Karl-Henrik :) Så imorse tog jag bussen därifrån. Började med balett 10.10, sen hade vi jättelång håltimme, så jag och Thässie stack och solade :) Sen pissade vi på engelskan och åkte hem ist. Har samhällsprov imorgon och jag har inte ens tittat på det :s Tittade i H&M-kataolgen ist, aahhh jag vill har sommar!

Imorgon är det vanlig skoldag, men sen har vi studiedag på torsdag :):) Sen är det fredag igen.



Karl-Henrik <3


                                                  image1





Måndag

Idag är det måndag, och världens tråkigaste skoldag. Har bara en massa tråkiga lektioner. Fick iaf ett nytt hopp när jag fick ett poäng över G på mitt matteprov ;) Nu har vi bara en lektion kvar, svenska, som vara så sjukt länge. Slutar inte förrän kvart i 5. Efter skolan ska jag hem till Karl-Henrik, myyyyys:) Så jag kommer nog inte få så mycket engelska gjort..


Therese hälsar att Carl är het som en get och att hon är bäst :D


Thässsie & Jussie äger allt :)


JAG ÄLSKAR DIG KARL-HENRIK, du och jag föralltid <3


Vårväder?

Så, nu är det söndag igen, och ännu en helg är snart över.. Varför ska helgerna gå så fort? Har iaf haft en slapp helg, vilket behövdes. Fredags var jag med Karl-Henrik, igår samma sak plus att vi hade kalas för mamma och Mange. Henke åkte hem för ett par timmar sen, så nu ska jag förhoppningsvis börja på mitt skolarbete, men det är så tråkigt, så jag gör bara en massa annat hela tiden :p

Imorgon börjar skolan 09.50 för min del, men som tur är ska jag till tandläkaren en runda vid 10.30 så jag kanske slipper något tråkigt ;)

Vart tog det fina vårvädret vägen? Det bara blåser och regnar hela tiden :/

Jag älskar dig Karl-Henrik och det kommer jag alltid att göra :) <3


RSS 2.0