Final ikväll!

Nu har jag precis varit med mamma och lillasyster och fikat hos mina kusiners mamma. Mycket trevligt, längesedan jag träffade de :) Var även och handlade och jag fick bestämma mat idag, så det blir ris och wokgryta, mumma :p 

Shit, det är ju Let´s dance final ikväll. Har dock inte tittat på så många avsnitt.. Men finalerna brukar vara ganska kul. Heja Tina!

image218

Krångel.

Är det bara för mig bloggen krånglar? Kan inte logga in, kan inte lägga upp bilder. Ahh. Och det är ju inte första gången det händer heller ..


Nu gör jag ett nytt försök och hoppas att det funkar. Här kommer resten av bilderna från tisdagens shopping:

image216
Jacka från H&M ..

image217
Skor från Stadium ..

Yes, it´s Friday

Godmorgon, eller godmiddag kanske det är nu?

Idag har jag mycket som ska göras (hade jag tänkt iaf). Skrev en "att-göra-lista" igår som jag ska försöka att hinna med. Ikväll kommer Karl-Henrik hit efter att han har jobbat. Får väl se vad vi hittar på.

Känner verkligen för att fylla på garderoben lite. Har hittat blandannat två jackor som jag inte skulle banga för. En grön från H&M och en blommig från Gina Tricot, riktigt läckra båda två. Sedan har jag hittat ett par svart sandaler från H&M i skinn, riktiga skönheter i vår/sommar.

Valp

Hej igen :)

Var och kollade på en hundvalp som min lillasyster ska köpa, damn va söta de är, det är helt sjukt! Så han är mer än välkommen för mig ;)

Nu ska jag bara fixa klart det sista på mitt rum sedan ska jag övningsköra hem till Karl-Henrik :)<3

Gårdagens shopping:



Köpte denna klockan på Ur&Penn.
Köpte även ett par röda skor på Stadium och en marinblå jacka med guldiga knappar på H&M. ( bilder på det kommer upp sen )

Tisdag / onsdag ..

Var som sagt med Tess i tisdags. Lagade mat, snackade massa skit och gjorde våfflor. Skitlängesen man åt det men det var ju trots allt våffeldagen. Dock hade vi ingen sån våffelmix hemma som var glutenfri (jag är glutenintolerant)  så vi skulle blanda ihop ingredienser från ett recept vi hade hemma och innan det blev klart, ja herregud. Men våfflorna blev supergoda och frasiga. Därefter följde jag med henne hem och sov där.

Igår åkte vi in till stan, käkade med henne och Mikaela sen mötte jag upp Emma. Så gick vi på stan o så. Sen åkte vi med mamma och Mange och handlade mat på Willys och hälsade på Jonna och Johan i deras lägenhet en stund. När vi kom hem lagade vi mat, tacos, sedan åkte vi hem till Emma. Blev film, massa prat sen sov jag hos henne till idag. Ska hem om en liten stund. Får se vad jag ska göra idag på dan, har en del saker jag borde göra. Sen i eftermiddag ska jag hem till Karl-Henrik och träffa honom :)

image213
(bild på Emma från min 18-årsfest)

Tisdag.

Hej allihopa :)

Visst är det skönt med påsklov? (tycker synd om er som inte har det) Underbart att få sova ut lite :) Men ack, det är redan tisdag. Varför går loven alltid så fort?

Tess kommer om en liten stund och umgås med mig.. Får se vad vi hittar på :)

Ha en bra dag :)

Känns som söndag.

Idag blev vi bjudna på middag hemma hos Karl-Henrik så dit åkte vi i förmiddags. På eftermiddagen åkte vi hem till mig igen. Henke fick för sig att han skulle motorsåga några träd som hade ramlat i vår trädgård. Så duktig så ;) Men nu har han åkt hem :(:( Han fick åka hem lite tidigare än han skulle bara för att det är så dåligt väder! När kommer sommaren?

Jag sitter och sneglar lite på Wallander som går på 4:an nu. Har redan sett den, men ska väl titta klart på den och sedan gå och lägga mig. Är faktiskt ganska trött. Imorgon ska jag va med Therese :)

Emmaboda/Småland

Hejhej :)

I lördags åkte jag som sagt med familjen till Emmaboda/Småland. Trevlig dag :)

Vi började med att köra go-cart. Vi blev indelade i kanske fem olika grupper där vi skulle köra två heat var. Jag vann båda heaten i min grupp. Sedan var det dags för finalerna. A, B, C, D och E-final. Jag hamnade i C-finalen. Den vann jag så jag flyttades direkt upp i B-final och fick ju då starta sist i den finalen. Det var bara det att i B och A finalerna så var det bara killar/pappor kvar så jag fick endast möta papporna i B-finalen :p Startade som 6:a men kom 3:a så jag är nöjd ;) Bästa tiden av tjejerna iaf :p

image209

Därefter käkade vi middag i bowlinghallen ( alla aktiviteterna låg i samma hus ) och efter det var det bowlling som gällde. Var dock inte så seriös på det eftersom det inte var något klot som passade mig :( alla var förstora .. Men det var kul ändå :)

image210

Efter det stod paintball på schemat. Första gången för mig men jag förstod inte riktigt tjusningen i det. Det gjorde bara ont ( fick värsta blåmärkena ) så man var bara rädd för att bli skjuten hela tiden. Det skulle varit laserdom istället, skitroligt och typ samma princip bara det att det inte gör ont ;) haha.

Efter alla aktiviteterna åkte vi hem till Kent i hans hus och käkade middag och snackade o tittade på tv.. Sen somnade man gott efter en heldag i Emmaboda :)
Igår vaknade vi ganska tidigt, gick upp och åt frukost sedan gick vi ut en runda och gick upp till Kents föräldrars gård och tittade. Mycket snö och ganska kallt men det var strålande sol och när det inte blåste kändes det faktiskt ganska varmt.

image212
Kents hus ..

Efter den lilla promenaden körde vi hem och sedan var det inte många timmar tills jag skulle jobba.. Jobbade från 15-20. Sedan var Henke hemma hos mig när jag kom hem :) Hade en myskväll. Var så underbart att få träffa honom!

trött ..

Just nu är jag sjukt trött, ska gå och lägga mig om en liten stund bara. Tänkte packa lite av grejerna till imorgon. För imorgon åker jag och systrarna med pappa & Cissi till Småland för att träffa alla som vi var med i Tyskland på det där badlandet. Vi ska spela bowling, paintball och köra gocart och annat trevligt :) Sen ska vi sova där till söndag sedan när vi kommer hem ska jag jobba klockan 3, suck ..!

You don´t care men jag måste bara säga att jag saknar Karl-Henrik sjukt sjukt sjuuukt mycket. Hinner knappt träffas längre känns det som :( Alltid något som kommer i vägen. Men vi träffas på söndag iaf, längtar sjukt mycket!

godnatt!

Heldag med Therese!

Igår blev det som sagt en heldag med Therese. Dagen började med danslektion och sedan en liten "föreställning" i aulan som faktiskt gick bättre än väntat.. Efter det gick jag, Therese, Ida och Mikaela på stan. Köpte en t-shirt. Därefter gick vi och åt i matan och sedan tog jag och Therese bussen hem till henne. Gick och gjorde iordning lokalen ( där vi skulle ha förfesten ) och bara softade. Efter det tog vi bussen in till stan igen för att se musikelevernas musikal på teatern :) Så duktiga var de! 

image207

Sedan gick vi och käkade på stan och därefter tog vi bussen hem till Therese igen. Duschade, gjorde vid oss och sen kom Mikaela och Paulina vid halv 8. Då gick vi bort till lokalen och började förfesta. Och efter många omvägar! kom sedan resten av gänget. Efter det drog vi in till stan, Class väntade. Vid halv 2 bestämde jag och Therese oss för att bege oss hemåt så vi ringde hennes pappa. Väl hemma fixade vi lite nattamat. Jag åt potatismos och Therese fiskpinnar :D haha. Rolig kväll, tack alla som var med och gjorde den så bra!

image208

 Idag vaknade jag och Therese och var sjukt trötta :p När vi hade piggnat till något sånär så gick vi bort till lokalen och började städa. ( Inga kommentarer om hur där såg ut! ). Men vi gjorde kliniskt rent där på ungefär 1 1/2 timme :) Efter det käkade vi lite, tog det allmänt lugnt och snackade massa skit. Sen kom pappa och hämtade mig. Ikväll har vi ätit påskmiddag hos mamma. Mormor & morfar, bror med familj och familjen såklart. God mat, kortspel och tävlingar har stått på menyn :)

Fest!

Sitter just nu och ska försöka bränna en skiva för första gången på min dator. Väljer än så länge bara låtar, så vi får se hur det går sen! Skivan som jag bränner är till imorgon, då det är Fest! :D Therese och jag kommer ha en heldag tillsammans ;) 

Skolan 8.10, sen ska vi visa en liten del av våran föreställning 10.30..
Efter det ska vi hem till Therese. Hon ska göra lite på sitt arbete, vi ska fixa lite i lokalen där förfesten kommer att äga rum osv. :p Sen klockan 15.00 ska vi till Teatern och kolla på musikelevernas musikal. Därefter käka, sen hem till Tess igen, duscha, göra vid oss och fixa o trixa. Det kommer bli NICE :D

Puss & Godnatt!

igår!

Eftersom jag sov hos Karl-Henrik igår blev det inte så mycket bloggande. Så här kommer gårdagens outfit:


Jacka - Vero Moda
Tunika - Gina Tricot
Jeans - Cubus
Skor - Bianco

Invigde även ett av mina nya träningslinnen från Newbody :)

image205

(här är även en bild på blommorna jag fick av min underbara pojkvän igår som jag lovade:)

image206

10 rosor = evig kärlek!

Godmorgon på er :)

Efter skolan igår åkte jag hem till Karl-Henrik. När han kom hem hade han med sig en blombukett som överraskning till mig :) Jättefin var den, med tio rosor och lite andra blommor (kan visa en bild sen).
Sov där inatt, och nu har jag varit i skolan sedan halv 8. Väntar på att vi ska börja, men kom på nu att jag inte har en aning om vad vi har för letkion. Måste kolla upp det nu! Ha en bra dag :)


Jag idag:

Slänger in en dagens outfit också då jag sitter och uppdaterar bloggen lite ..

image201

Svart kofta, t-shirt & sjal - Gina Tricot
Jeans - Vero Moda
Mössa -Wedins
Solisar - H&M
Snöskor - Bianco

Mössa och varma skor åkte på idag pågrundutav det otroligt växlande vädret vi har i Skåne just nu. Har varit uppehåll, lite regn, sol .. ja fram tills idag då det började SNÖA! Sjukt oväntat att det skulle ligga några centimeter snö i mitten på mars. När kommer sommaren?

Helgens bravader!

Efter föreställningen i fredags åkte jag hem, duschade, bytte om och gjorde vid mig innan jag åkte vidare hem till Amanda där hon och Emma var. Sedan vandrade vi 2 kvarter bort till födelsedagsgrisen Emilia som hade förfest. Senare på kvällen åkte vi taxi vidare till stan! Tack Emilia för en sjukt rolig förfest! :) ( Har tyvärr inte fått bilderna därifrån än men de kommer så småningom upp här i bloggen!)

Lördagen sov jag ut ganska länge.. På eftermiddagen började jag klättra ur min pyjamas och göra vid mig. Cissi skjutsade mig till affären i Åhus där jag mötte mina kära clasmates Paulina, Mikaela och Therese. Vi handlade mat inför kvällen (taco-grejer) och lite annat gott. Sedan vandrade vi hem till Mikaela. Kvällen bestod av mycket skratt,  snack, promenader, melodifestival. Tack för en trevlig kväll tjejer :)

image199 

Lite update ..

Lite uppdatering om vad som har hänt på sistone :

Vi hade en del PA-dagar i början på veckan som var dötrista! Så på en av rasterna gick jag och Paulina och gjorde en sån brundusch så vi skulle slippa sola så mycket till föreställningen. Kan säga att det gav oss en hel del goda skratt!



Vi hade genrep och ljussättning på Barbacka onsdag och torsdag.

image191

Sedan var det premiär på torsdagskvällen och 3 föreställningar på fredagen. Kan sammanfattas i 3 ord : BLOD, SVETT & TÅRAR! Men det har även varit galet kul :):)

image192
(I sminkrummet :p)

image193
(Inledningsdansen)

image194
(Mitt solo i Paulinas dans)

image195
(Paulina t.v , Jag t.h i min dans)


(Fick blommor efter föreställningarna av mina föräldrar)

Tid och energi!

Hej allihopa :)

Måste börja med att be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på väääldigt länge.. Men föreställningen är över nu och det är den som har tagit all min tid och energi! Men nu är jag back on track. Det kommer lite update och bilder om vad som har hänt på sistone..

Men nu måste jag kila.. ska gå till bussen i snöstorm, kul! Puss på er!

Förövrigt fyller mammsen år idag, grattis till henne :)

Vi ska sy och vi ska ..

Haha, Cissi håller på att hjälpa mig att sy en grej vi ska ha i föreställningen till Boels dans. Omg, var ska detta sluta? :p Sy, sprätta, hål på tyget, sy om .. Men jaja, det löser sig ;) haha. Bara jag slipper sy på maskinen så är jag glad :p ( sydde mig i tummen när jag gick på mellanstadiet, nålen fastnade och jag fick åka till sjukan o ta ut den! )

Nej nu ska jag hjälpa Cissi :p Hejsvejs!

PA!

Hej på er :)

Idag har det varit en ganska slapp dag i skolan. Började klockan åtta med att sitta i aulan och lyssna på PA-redovisningar och annan information om det. Dö trist! Sen gick vi och dansade lite och efter det skulle vi till ett klassrum och lyssna på ännu mer information om projektarbetena. Efter det gick vi och käkade och väntade på att vi skulle dansa Jennifers dans halv 3. Längtar så fruktansvärt mycket till denna föreställningen är över, är helt slut i kroppen!

PS: Jag har vunnit publikbiljetter till kanal5´s nya program "Sanningens ögonblick" .. Det är någon av dagarna i denna veckan och dessutom i Stockholm. Vill så gärna dit, men får se om Paulina hänger på och om vi har råd med den lilla trippen ;)

Lite bilder ..

Här kommer lite bilder från innebandyn igår :

image188
Såhär så jag ut. ( Vi tog en paus i solen när lagen spelade. Så underbart. Kunde t.o.m sitta utan jacka!)


image185
Bandyn ..

image186
Emma, som förövrigt är skitsnygg i håret med sina nygjorda blonda slingor :)



Shopping i fredags:

Efter skolan i fredags gick jag en snabbisrunda på stan med mamma. Hittade massa fint. Blandannat saker till mitt rum. Men detta var vad jag kom hem med :

image189

Gröna tights - H&M
Lila sillisar - H&M
Skärp - Lindex

Innebandy

Hej :)

Igår åkte jag ner till sporthallen och hjälpte Emma lite när hon skulle fota alla innebandylagen. Därefter kom Henke ner där och sedan gick vi hem i det fina vädret :) Sedan hämtade vi mat och åkte hem till mamma (de skulle på fest) och tittade på melodifestivalen och hade mys :)

Idag har vi varit hos farfar i Sölvesborg, jag övningskörde :) Måste verkligen komma igång med körkortet nu efter nästa vecka då vi har haft våran föreställning..

Polisen!

Klockan börjar närma sig 10 och då går larmet här i danssalen. Så detta får bli sista inlägget för ikväll. Håller på att packa ihop våra saker.. Ska ta bussen hem sen. 

Imorgon ska jag ner till sporthallen och möta Emma. Hon har lovat Lions att hon ska fotografera innebandylagen imorgon (de har en innebandycup för olika företag). 

Men nu måste jag skynda mig, vill ju inte att polisen ska jaga oss ;) Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa :) 

Puss & Godnatt

Josefine idag:

Här kommer en dagens outfit också :) :

image184
Jeans - Vero Moda
T-shirt - Bik Bok
Jacka - Vero Moda
Väska - Glitter
Sjal - Bikbok
Klocka - Ur&Penn
Rött nagellack - Depend

Danssalen


Hej igen :)

Har kommit fram till danssalen nu. Jag och Paulina har tagit varsin plats och såhär ser det ut ;) : 

image182
Här ska vi tillbringa större delen av kvällen och göra en massa hemliga saker ;) haha.

Maskeradbalen!

Heeeej :) 

Wiiiee, äntligen är det fredag! Denna veckan har varit hektisk, lik de andra senaste veckorna. Föreställningen är nästa vecka och jag är inte klar med min dans än!! Mats hjälpte mig dock att mixa min låt och bränna ut den idag :) (Han snittsade till den lite, och printade ut bild och text på skivan;) :

image181
(Om ni inte ser det så ska det föreställa en mask, eftersom min dans handlar om maskeradbalen;) 

Nej nu måste jag kila. Ska ta bussen in till stan igen vid 17.16. Ska in till danssalen i skolan med Paulina :):) 
(Skriver mer sen!) Puss ♥

Torsdag

Hej på er :) Åkte direkt från skolan till Karl-Henrik idag, därav inget bloggande. Var superduper kul att träffa honom! :) Känns som om man inte hinner någonting nu pga. vår föreställning, den tar verkligen upp all tid och ork! 

Slänger in en dagens också:

image180
Jeans - Vero Moda
Polotröja - Resteröds (Butik 47)
Väska - Wedins
Klocka - Ur&Penn (Regal)

Nej nu måste jag bums isäng!

Outfit

Sitter i soffan med datorn i knät. Sneglar lite på tv:n i mellanåt. Såg lite på Rent hus innan. Hur kan man leva så? Jag brukar klaga på att mitt rum är stökigt, men hallå! Det går inte ens att jämföra. 

Tog ingen outfit-bild idag. Har ju bara dansat idag så idag blev det bara slappa danskläder. Önskar mer att min outfit varit mer som någon av Olsen-systrarna:

image178
Älskar de bruna skorna (jag vill ha några liknande!). Snyggt med lack-tightsen och bandet i håret gör det där lilla extra. Modellen på skinnjackan är snygg, men tycker nog att nitarna är någon size förstora.

Nej nu ska jag kolla på Top Model, hejs! :)

Riskudde,

Hej :)

Idag har jag och Paulina dansat hela dagen. Har kommit på några steg till men jag är ändå inte klar .. Lämnade även in en lista till Mats på de saker som måste beställas till min dans .. Det går framåt iaf, sakta men säkert ..

Men det tar på kroppen att dansa så mycket. Har ont lite överallt men framförallt ryggen (brukar ha ont i den annars också) därav bilden nedan. Har precis legat med en värmd riskudde på ryggen för jag har verkligen sjukligt ont! Men det är väl sånt man får ta antar jag ..

image176

studietid!

Goodmorning :)

Sitter redan i skolan trots att vi har studietid.. Ska ju dansa med Paulina nu. Men hon messade nyss och sa att hon kommer lite sent för att hon hade försovit sig. Så jag får väl sätta igång så länge!

Ha en bra dag allihopa :) Ciao!

Love her!

Nej, nu ska jag gå ner och göra lite mat, till mig själv. Pappa flög till Stockholm idag med jobbet, och kommer inte hem förrän senare ikväll.

Det är "I huvudet på Gynning" ikväll :):) Jag har inte missat ett enda avsnitt!! Diggar den bruden, gaah she´s great! ;)

                        image174

x

J

Josefine idag:

Och här kommer dagens outfit:

image173
Byxor - Monki
Vitt ribbat linne - H&M
Kofta - Zara
Svarta strumbyxor - H&M
Sjal - Cubus
Skor - Din sko 
Guldig klocka - Ur&Penn (Regal)
Armband - Guldfynd

Väder & vind

Hej :)

Måste inleda med att säga att jag inte riktigt förstår mig på det svenska klimatet! Igår på morgonen / dagen var det sol men ganska kallt och blåsigt. När jag skulle ta bussen hem från skolan började det dimpa ner snöblandat regn. Sen senare på kvällen började det snöa ännu mer så det la sig på marken. Imorse när jag skulle cykla till bussen var det frost ute men klarblå himmel. Och nu har det varit sol hela dagen! ( Hörde att det även skulle snöa idag, stämmer det? ) Skitkonstigt. Men man ska ju inte klaga så länge solen skiner, right? :)

Började med idrott idag. Åtta på morgonen, jippie! Efter det hade vi svenska och nu sist dans. Lärde ut lite av min dans till några idag. Måste verkligen komma på mer steg och göra klart dansen, måste mixa låten, beställa lite masker, titta ut kläder och skriva disposition till Mats! Hjälp ..

Jag och Paulina har bokat danssalen imorgon från 8-9. Har egentligen studietid då, men all tid går verkligen åt till vår föreställning nu. Hoppas bara vi hinner!

Godnatt!

Usch, borde ha kommit i säng för längesen känner jag. Så nu ska jag ner och hämta lite dricka, borsta tänderna och dyka i säng så man orkar med morgondagen! Puss & godnatt :)

Dagens shopping:

Jag följde med Karl-Henrik hem igårkväll. Sov hos honom till idag. Hans mamma skjutsade ner mig till bussen imorse. Kom till skolan, kulturhistoria, matte och dans stod på schemat idag. Gick på stan med P och T på två av våra raster och här kommer dagens inköp:

image170
Byxor - Rodebjer
Polotröja - Resteröds
Vit tunika - Bikbok
Pikétröja - Cheap Monday

image171
Sjal - Bikbok
Hårspray - got 2be
Tunn jacka - Vero Moda
Rött nagellack - Depend

image172
Guldig klocka - Ur & Penn ( Regal )

Tillbakablick!

Hej allihopa. Jag lovade ju att jag skulle berätta om melodifestivalen och ladda upp lite bilder.
Bättre sent än aldrig:

Började med att jag och Jonna körde till Karlskrona. Körde direkt till vår storebror, hans fru & barn, där de bjöd på mat :) Efter det var det dags. Stoffe körde oss till Melodifestivalen. Vi kom in, hängde av oss våra jackor och började mingla lite.. Fick en massa gratisgrejer (älska det!), vi tävlade och jag vann en schlagerskiva :p EMD var där, man fick fotograferas med de ( sedan kunde man hämta korten efter programmet då de även hade signerat de ) vilket vi givetvis gjorde. Gaaaaah :D Så hett!
image167

Magnus Carlsson var även på plats. Tog lite autografer av honom också. Måste ju ge mamma en eftersom det är hennes favvis ;)

image168

Sedan var det dags att inta våra platser. Babbsan var där och stod för underhållningen innan programmet drog igång. Kom även ett band dit och spelade en massa gamla schlagerdänger som jag och Jonna diggade till :p
Efter det börjdade programmet. Jag har en massa bilder på artisterna också, men det tar för lång tid att lägga upp allihopa. Så ni får njuta av denna underbara lilla sprattelgubbe: BJÖRN GUSTAVSSON :D 

image169

Tack för den underbara 18-årspresenten syster! Kvällen kunde inte blivit bättre. Ta mig tillbaka! 

VILL REDAN TILLBAKA!!!!

image166
Fyfan vilken kväll säger jag bara! 

Ska gå och lägga mig nu, berättar mer imorgon hur det var på Melodifestivalen och lägger upp fler bilder!

Puss & Godnatt ♥

ps: Jag och syrran blev fotade med EMD, gaaaaaah! Sjukt bra kväll, sjukt bra!!!!! :D:D

Karlskrona!

Godmorgon :)

Gårdagen var toppen. Karl-Henrik kom hit, vi käkade middag, tittade på film/tv och bara hade mys :)

Jonna kommer hit om en stund. Jag ska strax duscha och göra vid mig lite, sedan bär det av till Karlskrona. (Tro det eller ej men jag och storsyrran är födda där!) Ska gå lite på stan och käka lite.. Sedan blir det Melodifestivalen för heeela slanten! :)

image165

Ha en bra dag! :)


RSS 2.0