Puh, hur ska jag hinna?

Min förmiddag har sett ut såhär: Jag åkte med pappa till hans jobb, var där i 10 minuter, vidare till tandläkaren. Satte i ny "tråd", spände och grejade, åkte tillbaka till pappas jobb. Lite innan 10, skjutsade pappa in mig till stan igen och jag gick till Hälsa&Helhet med en förhoppning om att min internetbokning hade fungerat. Perfekt! Den funkade. In där, får en "avslappnad" behandling med vaxning, plock & färg, av en störtskön tjej. Nöjd gick jag därifrån in till videomix, lämna den hyrda filmen, travade mot bussen. Hoppade av bussen i Tollarp, gick (halvsprang ibland när det började dugga) hemåt .. och nu sitter jag här. Trött.

Min eftermiddag/kväll kommer att se ut såhär:
Har mycke saker att göra idag känner jag. Måste dammsuga innan mor min kommer hem, försöka titta lite på mitt prov och städa mitt rum. Puh, hur ska jag hinna?
När mamma kommer hem skulle jag tydligen hjälpa henne med fläskfilén vi ska ha till imorgon.. HJÄLP!

Ikväll kommer Karl-Henrik hit (längtar!), senare kommer även Stoffe, Engla & Carl-Philip :)

/ Josefine :)

image33
Köpte även den här när jag var på Hälsa&Helhet. 145:-
Skulle göra fransarna fylligare & längre ..


Inte 100 ..

Nej, ingen skola idag heller. Känner mig fortfarande inte helt hundra ..

Usch, det känns som att jag har massor att göra men ingenting blir gjort. Känner inte för nånting just nu ..
Vädret gör ju inte saken bättre, dimma och skitkallt. Kan man bli mer depp?

Ska gå och äta lite frukost nu, sen försöka plugga lite på Nk-provet jag missade igår.


/ Josefine :)             

image32
Karl-Henrik, den bääästa<3

Fit for fight? Not really.

Skola imorgon, nja, inte för min del iaf.. Känner mig som sagt inte riktigt fit for fight :/

Dock har vi prov imorgon, naturkunskap, som jag helst inte borde missa. Men att man är sjuk kan man trots allt inte hjälpa, tyvärr. Jag får försöka ta igen och göra det på fredag istället.

På tal om fredag så ska jag även till tandläkaren denna dag.. inte en dag för tidigt. Vill bli av med tandställningen typ, NUU!

Men nu ska jag sätta mig framför tv:n igen, kolla på utröstningen av idol, sedan ringa min älskade älskling, efter det blir det booms i säng.

Sov gott!

/ Josefine :)


Sova, inte en chans!

Det blir bara värre och värre .. med min förkyldning alltså. Näsan rinner, trött är man & sova vill man (men när har man tid med det?), men ännu hellre vill man bli frisk!

Sitter i skolan fast att vi har slutat. Är ju tisdag idag och då är det återigen dax för dans på Ingvars, skoj ska det bli minsann :) Bara inte sjukan tar över?! Det är iaf inte lönt att åka hem emellan trots att dansen börjar fem. Så här sitter jag framför datan, ensam som aldrig förr (haha), men får väl uträtta lite ärende sen så jag har något att sysselsätta mig med ..

2 år & 5 månader idag minsann <3


/ Josefine :)


Jalla jalla jalla ..

Förkyld. En väldigt precis förklaring på vad jag är just nu. Inte det roligaste direkt .. SUCK.

Idol har börjat, shit, engelskan då? Aja, tar det sen ..

/ Josefine :)

Kanonhelg? JAPP!

Ja, vad säger man.. Kanonhelg? JA, för det har det verkligen varit!
Fredags blev det IKEA med pappa & Cissi, blev en spegel, en hylla och en vas:):) Sen kom Elinpelin till mig senare på kvällen, MYCKET skratt blev det (:D)! Henke kom sedan ännu senare och sov hos mig:)
Igår stack jag och älskling först till stan:) På kvällen käkade vi på Björkhällan och var med Elin & Jonas, trevlig dag:) Idag har jag och Karl-Henrik .. SOVIT! sjukt mkt, har nog fått sovsjukan :p Just nu är han och spelar match,
' håller tummarna '.

Ikväll bär det av till Vången & mamma, de har ju kommit hem från soliga Turkiet idag :)

TACK för att ni finns <3

/ Josefine :)

image29

fredags-flummiga :D


Tid, vad är det?

Nu är vi (jag) där igen. Visserligen är det ny dag, torsdag, men det är samma visa idag. På dagen planerar jag för vad jag ska göra under dagen, särsklit tills när jag kommer hem. Men VARFÖR? Varför hinner jag inte det jag har tänkt att jag ska göra? Tiden räcker fan aldrig till!

Dansen i skolan, måste jag medge, är roligare än aldrig förr. Varför vet jag inte egentligen?! Kanske är det för att vi håller på att göra så många danser just nu? Eller ja .. ja jag vet inte varför :p

Kollade nyss på idol, blir bara bättre och bättre. Jag hatar att det ska vara så oseriöst i flera program i början, innan allt blir på allvar! Anyway önskar jag också att jag kunde sjuuuunga på det där viset ..

Men nu ska jag försöka hinna med att läsa lite i min bok, kolla lite på de svenska orden, ringa till Karl-Henrik (och lite annat), innan jag går och lägger mig! Hur jag nu ska få ihop det ...?


/ Josefine :)


Kulturhistoria, släng dig i väggen!

Jag känner mig sjukt stressad (?) just nu. Eller stressad och stressad, men jag hinner inte med allt som jag skulle vilja göra och det retar mig ..

Mamma och Mange har det bra i Turkiet, varmt som tusan .. Själv sitter man här i kalla Sverige där det blåser och ja, är allmänt skitkallt. Har bokat resa till Mallorca i augusti nästa år. Men hallå?! Det är typ ett århundrade tills dess. ( JA, det är så det känns iaf). Men man har någat att se fram emot iaf .. Så kan man se det ;)

Jag ser här ifrån jag sitter att Therese sitter också och skriver blogg och Paulina klickar runt på Bdb. Vi har egentligen kulturhistoria, men vi har ingen lärare, GÖTT. Men jag hade hellre vatt hemma. Men vi har en danslektion lite senare också som dessvärre gör att vi slutar 5 idag!!! Tack för det .........


/ Josefine :)                                                 Karl-Henrik <3


Brist på fantasi ..?

Hm, vad ska jag skriva i det här inlägget då?

Efter skolan idag var jag med Elin och Ellen och testade att dansa på Ingvars dancinteam. Rätt skoj faktiskt, och jag tror att jag ska fortsätta. (Men efter att ha haft en idrottslektion och en danslektion innan i skolan så är man inte måttligt trött nu på kvällen ska jag säg). Anyway .. har ändå hunnit göra en del sen jag kom hem. :

- Stretchade lite extra när jag kom hem, behövdes efter alla träningspass idag ..
- Satt upp min tavla tillsammans med pappa, tjusigt ..
- Ätit ..
- Snackat med MIN älskling :) och Elin :) - bestämt lite mer om lördag ..
- Kollat på idol ..
- & nu hamnade jag här igen :p

Fast nu hade jag faktiskt tänkt att hoppa (eller ja, hoppa & hoppa) in i duschen, sen blir det nog sängdax för min del, annars kommer jag aldrig palla med morgondagen ;)

                                                                         


Lyckostar hela högen ..

Helgen har varit bra, eller rättare sagt mycket bra :) Biobesök i fredags, filmen var skitbra! Igår blev det slappekväll hos Emma med henne och Emilia :)

Ska hem till pappa om en stund, eftersom mamma och Mange är på väg till Turkiet just nu. Lyckostar!
Man hör från höger till vänster, hit och dit, folk som ska på utlandssemester eller som nyss har varit där .. Är det något fel på den svenska hösten kanske? eh JA, det är skitkallt! Hit med sommaren!




  / Josefine :)

Konstig dröm inatt ..

Åh, vad jag älskar Ikea! Sängen fanns, 1.20 blev det, så nu behöver vi inte asa fram madrassen längre älskling, BRA va? :D

Ikväll blir det biobesök med familjen och min kära pojkvän. Eftersom de två första filmerna har varit skitbra tror jag även att Bourne Ultimatum, som är den tredje filmen, kommer vara mycket bra. Men det återstår att se ..

Vad gör en gladare än (okej det finns mycket som gör en glad, anyway..) att få hem en lönelapp när man minst anar det? Fick min igår, JA tack:)


Men måste kila nu, uppdaterar om hur bion var senare!


/ Josefine

 


Ikea, here we come.

Har rast från psykologin nu så jag passar på att skriva ett litet inlägg här i bloggen.
Pratade nyss med min far i telefon som ville att vi skulle åka till Ikea i Älmhult nu och köpa min säng. Jippie!
Nu måste jag bara komma på en anledning att få gå ifrån lektionen tidigare eftersom den egentligen slutar runt 4 - halv 5. ( Mamma läs inte denna bloggen, okej? ;D )


Caio!


Själmordsbombare!

Jag kirrade just en blogg till min mamma, får se om hon blir lite ambitiösare på att skriva här än vad jag är, om hon nu reder ut det vill säga.

Inga vanliga lektioner i skolan idag. Treorna med sina projektarbete och ettorna med nåt annat gjorde så att vi fick kolla på nån jäkla självmordsbombarfilm. Intressant ämne kanske, men meningslöst att åka in till stan enbart för filmen, JA!

Ikväll valde mamma att det blir det våfflor och tvmys på vången och det tackar man inte nej till i första taget ;)


/ J     ♥


serious bloggande (not?)

Har kommit på mig själv, samtidigt som jag har fått kommentarer från Therese, att jag inte har skrivit här på ett tag. Ett. Bra. Tag. Hade jag bara haft en egen liten dator hade jag nog varit en lite mer seriös bloggare. ( Måste införskaffa mig en egen dator ).

Det har hänt en del sen sist : kräftskivor, bröllop, exkursion och en himla massa annat. Imorse efter att vi hade dans, gick jag och Paulina till Café Stationen ( där min storasyster jobbar ) och hängde lite ;) fikade, åt godis och läste VR, me like, det var nice :)

Saker jag måste ha:

* En egen dator
* Större säng hos pappa ( var på ikea för att köpa en, hade hyrt släp och allt, och naturligt vis just då var alla 1.20 sängar SLUUUT! )
* Pengar :p

Later!

                                                                                           


RSS 2.0