Ingen krasch!

Okej, det ar lugnt. Ingen krasch, inga terrorister .. Piloterna behovde SOVA sa det ar anledningen till att vi inte kommer hem. Okej det ar ju klart att de inte flyga om de har sovit for lite, men halla?! Kunde de inte raknat ut det tidigare i sa fall? Tydligen inte. Har inte hort nagot nytt, sa an sa lange ar det fortfarande forsenat minst 8 timmar!

FROM MALLORCA!

Hej allihopa! :)

Nu tog jag tillfállet i akt att ga in pa datan har pa hotellet. Anledningen ar att vart plan som skulle ga vid 12-tiden ar minst 8 timmar forsenat!! Kul en sondag dessutom. Det ar ingen som har sagt varfor an, men det verkar som om det ar nagon olycka eller nagot for det ar inte bara vart plan som ar forsenat. Lite scary.

Aja, vi har iaf haft en helt otroligt underbar vecka har pa Mallorca. 30 grader i havet, vit sandstrand, sol, bad, god drinkar och mat, mycket kortspel (Gin&Romey).

Just nu ar inte vadret sa bra som det har varit de andra dagarna, typiskt aka-hem-vader. Men nu far vi istallet stanna! Kommer inte vara hemma forran skitsent, om vi nu ens aker hem idag.. suck.

Hoppas ni alla har det bra dar hemma iaf. Later!

Bye Sweden, hello Spain!

Nu mina vänner, åker jag och Karl-Henrik hem till mamma o de, sedan bär det av till flygplatsen i Malmö! Längtar ihjäl mig! Hoppas ni kommer ha en fortsatt härlig och regnig vecka hemma i Sverige ;) 


Personligt meddelande: Hoppas du klarar dig en vecka i skolan utan mig nu,
gonna miss you! Ses när jag kommer hem Lenos :D<3

Ps: Håll ögonen öppna, jag kanske hittar en liten dator på Mallorca!

En dag kvar till sol!


Regn och rusk utanför fönstret. Tråkigt. Men egentligen, vad gör det när jag sitter på planet till Mallorca redan i morgon? Åh, det ska bli helt underbart! Längtar otroligt mycket. 

Packningen är väl relativt klar. Jag trodde aldrig att jag och Karl-Henrik skulle kunna dela på denna resväskan, men det blev hur bra som helst! (Där finns tillochmed lite plats kvar ;) 

I kväll ska vi hem till Karl-Henriks farmor och farfar på middag. Sen sover vi här i natt. Vid halv 12, 12 åker vi väl hemifrån i morgon ungefär. Planet gick vid 4-tiden om jag minns rätt..

Nu ska jag gå ner och få i mig lite frukost! Puss på er. 

SHOPPING


Gick en liten runda på stan med Cissi efter jag slutade skolan. Denna outfiten fick jag med mig hem från Lindex.
Grön kofta och svart manchester-kjol :)

Josefine idag:


Stickat från H&M, sjal Cubus, skor Din Sko, väska Lindex och svarta strumpor ..



Webbdesign!

Äntligen fredag! Sitter just nu i en datorsal på skolan, har webbdesign. Kul än så länge :)

Ikväll blir det tacos med Cissi, sen kommer väl min kära pojkvän. Ska packa lite till söndag, jag och Karl-Henrik ska nämligen dela en stor resväska (hur nu det ska gå) tillsammans eftersom vi ska bo på ett eget rum. Men det blir säkert bra :)

testbilderna


fotograf: Christian (oredigerad)

Ett helt år till?

En dag nämre Mallorca .. Jag längtar! Idag har jag haft tre lektioner, växlat pengar till euro, precis varit hos tandläkaren, fått reda på att jag eventullt kommer ha tandställningen i ETT ÅR till !! Och nu sitter jag på pappas jobb. Han slutar vid 5-tiden, sen gör vi ett ärende i stan sen ska jag hem. Måste börja med packningen lite ikväll, jag är nämligen bäst på att spara allt till sista dagen!

Mimmi


Hejdå, nu sticker jag till skolan. Ska till tandläkaren vid 3, sen blir det eventuellt några ärende i stan!
Ses ikväll!

Min brors flickvän!

Jag och Cissi kom hem med 3 stycken filmer, varav den ena var "Min brors flickvän" som vi såg nu ikväll.
Kärleksfilm rakt igenom, jag tyckte den var bra :)

Håll er inne!!

Nu ska jag övningsköra till staden, samtidigt som vi hyr film där! Skepp och Hoj!

Lugg igen!

Såhär blev resultatet efter att jag klippt lugg igen ..

Halloj! Skolan var väl helt okej idag. Inga vanliga lektioner. Andra dagen brukar alltid 3:orna och 2:orna förbereda en lite mini-konsert för de nya ettorna (medans de är borta på annat på förmiddagen). Så idag har vi bara dansat hela dagen lång och nu har jag nästan precis kommit hem från frisören.

Annars då. Jo, KARL-HENRIK KLARADE SITT KÖRKORT IDAG! :D Åh, jag är så glad för hans skull :):)
Jag missade även min tandläkartid idag!! Bara för att jag inte fick göra det (har aldrig gjort det innan heller), men som tur är fick jag en ny tid imorgon!

En dagens, tack!


Kavaj från H&M, linne Ichi, leggins Cubus
väska Glitter och klockan är från Ur&Pen

Första skoldagen var snabbt avklarad. Cissi och jag är precis hemkomna från pizzerian, lax och grillspett fick det bli! Snart åker jag hem till Karl-Henrik :)

the first day

Nu mina vänner åker jag in mot stan och skolan. Första skoldagen efter sommaren väntar. 
Dagens outfit kommer senare.

Vad tyckte jag då?

Jo, filmen var smårolig, mycket kärlek, men ganska förutsägbar. Men jag gillade den:)
Nu ska jag hoppa i säng, skola imorgon. Hjälp. Tar nog en sväng förbi gymet också. Måste även hitta en bikini i stan, för nu är det inte långt kvar. På söndag åker vi till Mallorca. Ihhhh, spännande. Godnatt!

27 dresses


Ska se denna med familjen nu. Jag vet, jag vet.. men bättre sent än aldrig, right?

This is me

Linne H&M, jeansshorts Carlings, vit kort kofta och blommig väska från Gina Tricot.
Röda WESC-hörlurar från junkyard.se


flowers


Hej på er! Steg upp för några minuter sedan. Ska ta bussen in till stan om ungefär en timme. Har en massa ärende att göra idag, så idag har jag skrivit en lång "att-göra-lista" i mitt nya block. (Måste ju ladda upp med lite sånt nu till skolan). Kan inte fatta att sommarlovet snart är slut, sista dagen idag sedan börjar allvaret och det sista året på gymnasiet! Jag ska ta studenten, herregud! Anyway, nu måste jag rusa, sitter här i pyjamas. Ha en fin dag!

no sunshine

Kvällen igår var väl hyfsad. Inte superrolig, men inte tråkig. Ska se om jag kan komma över bilderna från igår. Jag tog nämligen inga med min kamera eftersom Magnus hade med sin systemkamera, så lånade jag den ;)

Annars då? Vädret är skit. Regn, regn och regn. Blir kanske bio ikväll, vi får se!

170 år!

Ikväll ska vi på 170 års-kalas! Det är alltså 3 stycken som fyller år :p Släktkalas är väl alltid släktkalas, men det ska väl bli trevligt. Problemet är dock att jag inte har en susning om vad jag ska ha på mig (som vanligt). Karl-Henrik kommer väl om en stund, sedan hämtar mamma och de oss här vid halv 5. Kameran åker med! 

MAXAT!

Lite bilder från igår. Innan jag tog bussen hem från Elin och stan så följde jag med henne en stund på hennes jobb. Var ju tvungen att handla av henne eftersom jag inte gjort det en enda gång förut ;) Blev som sagt tennis efter det, en snabbvisit till Lund, middag hos Emma och c/o och sedan kom Elin på kvällen då det blev en massa prat. 

Sådana snygga kläder de har på MAX ;)


Haha vi skulle ta ett snyggt kort ;)


En skymt av min outfit jag hade hemma hos Elin. 
Kofta från Gina, svart linne H&M och nya tights från Cubus.

En kväll på loftet ..

Jag hade en urtrevlig dag igår. Jag och Emma fick skjuts in till stan. Mötte Emilia och därefter Elin på Maxi för att handla fika. Sedan åkte vi hem till Elin allihopa, hittade det perfekta mys-stället, satte oss där och dukade upp fika och pratade i flera timmar :) Vid 9-tiden tog Emilia och Emma bussen hem, jag och Elin gick tillbaka till loftet några timmar och pratade massor. Sedan sov jag där :)

Det var lite läskigt att klättra upp på loftet på den här stegen :p
Här ser ni Emilia in action ..

Triss i E. Emma, Elin och Emilia :)

Det var så underbart mysigt, tack tjejer :)

Idag, tog jag bussen hem lite över 11, då Elin skulle jobba. Ringde Emma på bussen så hon, jag och Oskar åkte ner till tennisbanan och lirade lite, sedan bjöd jag över de på lite ost & kex. Nu sitter jag bara här, Paulina och André är på väg att hämta mig, ska följa med de till Lund då Paulina ska köpa ny dator. Senare ikväll ska jag hem till Emma o de med mina föräldrar på middag, sedan kommer nog Elin hit. :p Haha hängde ni med? Nu måste jag göra vid mig, adios!

Nu

Nu åker jag till Bjärlöv och Elin. Med mig har jag Emma och Emilia. Sover över gör jag också! Ciao

The day before ..

Träningsverk råder det ingen tvekan om. Ett tag sedan man tränade, japp! Har legat lite på latsidan nu på sommaren, men det ska ändras. Till hösten kör vi! Det var i alla fall en urbra dag igår. Snicksnack, träning, bakad potatis, planer, skräckfilm & andra filmer, godis, läsk och som vanligt MYCKET skratt!

Min sköna träningsoutfit!


Sedan blev det: randig tröja H&M, chinos från Monki, väska Vezzano och vita tygskor.


Mums, bakad potatis på Graffiti..


Trötta, varma och hungriga..

Tack för en kalasbra dag/kväll/natt Lenos!

Denna dag.

Heldag med Paulina i stan, träning och en massa bra planering. Bilder kommer sen :)

En regning dag ..

Hej. Nu har jag nästan precis kommit hem. Har varit och hälsat på farfar och varit på Ekohallen och diverse ställe.
Nu håller jag på att packa, åker till Karl-Henrik om en stund. I morgon blir det en hel-dag med Paulina :)

Rutig klänning och strumpbyxor från Gina, skor från Din Sko 
och väska från Indiska.


Pappa skulle inom jaktaffären ..


Där hittade jag en supersnygg hatt :p


Pappa och lillasyster :)

Sölvesborg

Nu beger vi oss mot Sölvesborg och farfar. Skriver mer när jag kommer hem:)

L´oreal!

Mitt silver-shampoo var slut, så jag fick köpa ett nytt hos frisören.
Kan rekommendera det, L´oreal shine blonde heter det!


Haircut!

Tisha med Romones-tryck, Kiviks marknad. Jeans Vero Moda och Converse.
Klockan är från Ur&Penn och det svarta armbandet tror jag att jag köpte i Kroatien.

Kom hem för en stund sen. Nu har jag klippt mig och färgat utväxten. Som vanligt tycker jag att de klipper av allt mitt hår. Men jag är nöjd. Och med hjälp av silvershampoo ska jag nog få den färgen jag vill ha. 
Dessvärre blev det inte någon lugg. Vet egentligen inte varför. De flesta som jag frågat tycker jag skulle klippt lugg, men frisören tyckte inte det, jag stod mitt emellan. Jag trivs bra som det är. Dessutom kunde jag bara komma in och klippa till den om jag ångrade mig!


Efter klippningen.

Tips för dig som gillar kärleksfilmer!



'

Såg den häromdan, bra film :)

VIP!

Anledningen till dåligt bloggande idag beror på att jag bytte min jobbtid idag. Skulle jobbat 15-22, men istället fick jag morgonen 8-15. Skönt. Efter jobbet cyklade jag hem i duggregnet, jag och Cissi bestämde oss för att titta på Karl-Henrik när han spelade fotboll. Så det blev paraply och gummistövlar! Efter matchen åkte vi hem, käkade tacos och sedan sov jag. Det var nämligen den konstigaste natten på länge igår, jag kunde helt enkelt inte somna. Sov max 3 timmar.

I andra halvlek tyckte vi att det blev för kallt och regnigt så vi intog VIP-platserna =
parkerade bilen framför planen och satte på värme och vindrutetorkarna ;)


Premiär av mina nya gummistövlar :)

Men nu är det i alla fall färdig-jobbat för mig i sommar, åh så skönt! Dessvärre börjar Karl-Henrik jobba i morgon. Så tråkig tajming. När jag jobbar är han ledig, när han jobbar är jag ledig. Men vi får ta igen det på Mallorca istället. Nu är det bara 2 veckor kvar :)

thoughts

Mest för att det var länge sedan vi träffades ..........

Status: Laddar. Laddar för jobb. 15-22. Nu är det bara lite mer än en vecka kvar till skolan. Ja jag säger då det. Tiden går fort. Känns inte som att jag har gjort annat än jobbat i sommar. Men så är det. Nästa vecka är jag i alla fall ledig. Ska ägna det mesta av den veckan till körkortsteori. Jag ska klippa mig. Kommer även befinna mig i Bjärlöv hos bästa Elin och träffa Paulina och ha en riktig L&L-dag som bara vi kan :) Nu ska jag duscha. Hej.

Light ..


Min lampa är på plats. Jag älskar den. Inte den bästa bilden dock.

Hej. Dåligt bloggande idag. Vaknade upp med Karl-Henrik, myst mest hela dan. Tills jag började jobba vid 3. Slutade vid kvart över 10. Gick inom grannen där pappa och Cissi var. Givande samtal. Nu: godnatt!



Mina nya ljusstakar!




Min dag.

Vi tog som sagt en sväng med bilen, jag och pappsen. Vi körde ner mot Malmö och hamnade till sist på IKEA. Love that place! Köpte ljusstakar till mitt rum (visar bild sen) och lite grejer till min lampa så jag kan hänga upp den nu :)

  Det blev en lång och bra övningskörningsrunda :)

 
 
En skymt av dagens outfit. T-shirt Vila, jeansshorts Gina och skor Stadium.

Efter IKEA körde vi hemåt igen, men in mot stan, vidare till Bjärlöv. Åkte till Elin & Jimmie och hennes familj och kollade på deras nya hus / gård. Åh så mysigt! 
Där kommer vi att ha långa pratstunder på en picknick-filt :)









Min morgon.


Hej :) Ungefär såhär har min morgon sett ut. Hjälpt pappa att räfsa löv, klippa gräsmattan, luktat på nyutblommade syrener. Om en stund tar jag och pappa bilen på en sväng, vart vi hamnar vet vi inte ännu.

Tråkdag.

Puh, nu har jag dammsugat hela huset och varit duktig. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för jobbet. 

I morgon är jag ledig vilket ska bli väldigt skönt. Ska nog träffa Karl-Henrik då. Kanske åker vi till Bjärlöv och hälsar på Elin och Jimmie i deras nya hus :)

Lugg?

  

Hjälp mig! På måndag ska jag till frisören som jag nämnde igår. Men hur sjuttsningen ska jag klippa det? Ska jag satsa på lugg igen? Eller kanske behålla "sne-luggen"?

Snart är det klippt!

Jag har beställt tid hos frisören, klipp och färg ska det bli! Behöver verkligen det, min utväxt är några centimeter nu, inte snyggt alls. Nu ska jag avnjuta en god kycklingsallad!

STORM!

foto: jag

Det blev som jag hade tänkt. Jag kunde inte somna igår! Jag låg och vände och vred mig i över en timme. När jag väl hade somnat så ringde telefonen, tätt följt av ett sms så ja.. Kan ju säga att jag var lagom trött när klockan ringde imorse. Fast tiden har gått förhållandevis snabbt på jobbet vilket är skönt, så nu är jag hemma igen. 

Vädret. Det ser ju för jössenam ut som höst, mitt i sommaren?! Knäckta grenar och en massa löv ligger lite överallt efter stormen igår. Vi har dessutom en utemarknad på jobbet där taket hade blåst av! Shit som det såg ut. Har ni blivit drabbade av stormen? Var det bara vi här i Skåne blåste iväg?


My god!

Fy hundan vilket väder!! Det känns som om huset ska blåsa iväg. Hur ska jag nu kunna sova, när regnet slår mot rutan och vinden vinar så högt? Ska ju för sjuttsingen jobba tidigt i morgonbitti. Aja, godnatt med er, hoppas ni kan sova!

Nytt i garderoben!

Hallå i stugan! Idag var jag som sagt på Center Syd (ett stort köpcenter) med Karl-Henrik och Cissi. Köpte en hel del, men jag har aldrig skådat Karl-Henrik med så många påsar. Han köpte nog mest av oss alla ;) Riktigt fina kläder fick han tag på. (Skulle nästan gjort en kill-blogg åt honom, haha). Här kommer iallafall det jag köpte:

( Bilderna är dock tagna i all hast, och därför inte de bästa ;) )

Dagen i ära, köpte jag ett par ursöta, röda gummistövlar ..


Denna tröjan hade Cissi köpt till mig på rean :)


Min favorit!! Rutig klänning/tunika ..


Jeansshorts  ..


Och ett par till ;)


En superskön hood-tröja med solglasögon på ..

En annan favorit!! (av både mig och bästa Paulina ). Svart kofta, perfekt till hösten!


Köpte den även i vinröd eftersom jag tyckte om den så mycket :)


Stickad tröja med stora knappar. ( Ser helt konstig ut på denna bilden, men den är finare live )


Hittade ett sött linne på rean med en liten rosett :)


Även detta halsbandet var på rean.

 
Pröjsade nog 48 kr, om jag inte minns fel, för den här t-shirten på rean! 

  
Stickad kort kofta. Lite spetsinspirerad!

Paulina har favoritkoftan i den här fina färgen :

Vill ni veta pris och affär av ett särskilt plagg, släng in en kommentar!

I woke up to this


Vaknade upp till det här. Ösregnet slår mot mitt öppna fönster. Jag hade hoppats på massor av sol. Men egentligen, vad gör det, vi ska ju till Centersyd idag, där alla affärerna är under ett och samma tak!

Bartenders!

Igår åkte jag hem till min kära vän Paulina. Åkte ganska tidigt från Karl-Henrik så jag var väl där runt halv 11-11 tiden. Vi snackade, åkte och handlade med hennes mamma till festen och förberedde massa inför festen. Jag låter bilderna tala för sig själva istället :

Paulina la in glassen som vi köpte ;)


Vi fixade i ordning våra drinklistor, brände skivor och lite smått&gott..


Vi gjorde supergoda ananas-fördrinkar :D


Jag i baren ;)


Våra goda drinkar ;)


Såhär goda kunde drinkarna se ut!



Nu kom Karl-Henrik till mig, så nu ska jag mysa med honom. I morgon åker vi till Centercyd. Puss på er! 

Fredags:

I fredags åkte jag, älskling och Elin till stranden på förmiddagen. Var där till någon gång på eftermiddagen, sedan åkte jag och Karl-Henrik hem till mig, lagade god mat och sov lite ;) På kvällen åkte vi hem till Elin, där Jimmie också var, snicksnackade lite och spelade kort :)


Sådär lagom skönt i vattnet ..


Vi tog upp nästan hela stranden med våra brasse-stolar och lakan och gud vet allt ;)

Min helg!

Hej, har inte blivit mycket bloggande i helgen. Det har kommit andra roliga saker i vägen. Nu ska jag och jobba, 15-22, suck. Så om inte ikväll, så uppdaterar jag bloggen i morgon med läsning och massa bilder från helgens bravader :)

RSS 2.0