Emmaboda/Småland

Hejhej :)

I lördags åkte jag som sagt med familjen till Emmaboda/Småland. Trevlig dag :)

Vi började med att köra go-cart. Vi blev indelade i kanske fem olika grupper där vi skulle köra två heat var. Jag vann båda heaten i min grupp. Sedan var det dags för finalerna. A, B, C, D och E-final. Jag hamnade i C-finalen. Den vann jag så jag flyttades direkt upp i B-final och fick ju då starta sist i den finalen. Det var bara det att i B och A finalerna så var det bara killar/pappor kvar så jag fick endast möta papporna i B-finalen :p Startade som 6:a men kom 3:a så jag är nöjd ;) Bästa tiden av tjejerna iaf :p

image209

Därefter käkade vi middag i bowlinghallen ( alla aktiviteterna låg i samma hus ) och efter det var det bowlling som gällde. Var dock inte så seriös på det eftersom det inte var något klot som passade mig :( alla var förstora .. Men det var kul ändå :)

image210

Efter det stod paintball på schemat. Första gången för mig men jag förstod inte riktigt tjusningen i det. Det gjorde bara ont ( fick värsta blåmärkena ) så man var bara rädd för att bli skjuten hela tiden. Det skulle varit laserdom istället, skitroligt och typ samma princip bara det att det inte gör ont ;) haha.

Efter alla aktiviteterna åkte vi hem till Kent i hans hus och käkade middag och snackade o tittade på tv.. Sen somnade man gott efter en heldag i Emmaboda :)
Igår vaknade vi ganska tidigt, gick upp och åt frukost sedan gick vi ut en runda och gick upp till Kents föräldrars gård och tittade. Mycket snö och ganska kallt men det var strålande sol och när det inte blåste kändes det faktiskt ganska varmt.

image212
Kents hus ..

Efter den lilla promenaden körde vi hem och sedan var det inte många timmar tills jag skulle jobba.. Jobbade från 15-20. Sedan var Henke hemma hos mig när jag kom hem :) Hade en myskväll. Var så underbart att få träffa honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0